bugün

yeditepe sözlük

görüyorum ki bazı uludağ sözlük yazarları tarafından direk bok atılmış sözlüktür. hayır, hayatınızda kaç defa yeditepe üniversitesine geldiniz ya da kaç tane yeditepeliyle konuştunuz da çamur at izi kalsın mantığıyla ilerliyorsunuz? "heaa tiki bunlar lan marka tanımlarlar" diye bok atmadan önce, okulun on beş bin kadar öğrencisi olduğunu bir düşünseniz keşke. ha pardon onu düşünebilcek olsanız zaten yapacağınız eleştiri de yapıcı olurdu. önüne gelene sallama politikası eskisi kadar prim yapmıyor, gerçekten.

ha şimdi sinirlendim böyle yazdım. belki kötülenecek, umrumda da değil. hatta aslında okulumu ben de çok sevmiyorum, öğrenciye pek değer veren yok buralarda. ama şimdi burda bir şeyler üretmeye çalışan ve üreten pek çok öğrenci/öğretim görevlisi varken sen kulaktan dolma saçmalıklarla bok atarsan, koskoca okulu 5%'lik(evet sizin abarttığınız derecede tiki olan kesim bu kadar var veya yok) kesime göre değerlendirirsen, valla ben de sinirlenirim arkadaş. haksız da olmam hani, yanlış da değilim.

nacizane tavsiyem biraz vizyonunuzu genişletmenizdir. olaylara ve dünyaya bu kadar dar açıdan bakarsanız, o sövdüğünüz tikilerden bile beter olursunuz.