bugün

chp ye oy vermiyorum çünkü

vee evet beklenen oldu, 23 yıldır oy kullanma hakkı olan ve genlerinde atatürk olan bir insanı chp den uzaklaştırdınız... tebrikler.

yeni chp midir ne sikimdir hiç bir zaman kabul etmedim, hep dişimi sıktım. düzelecek dedim, atatürkçüler bu partinin aslıdır dedim, dedim, dedim ve bitti... size 100 tane bakın 100 tane sebep sıralarım, ancak değmez. bu vakti bu gerzeklere harcamam. çürümüş, kokuşmuş bir partidir chp.

biz 1990 larda kağıt toplayan, market çöplüklerinin önünde bekleyen, pazar artıklarını toplayan yada ekmek ya ekmek, halk ekmek kuyruğu bile hiç görmezdik, ben görmedim bunları... inanılmaz bir şey benim için ancak artık bunlar normal, hatta çöp toplayanlar bu çöpler benim rıskım akp ye oy vereceğim diyor. mülteci konusuna girmiyorum bile.

benim sosyoloji burada biter, bu noktada biter... bu başka birşey.

peki cehape denilen .... ne yaptı ? iktidar olmamak için herşeyi.

peki ne yapacağım tercihim nedir derseniz, LDP derim, cem toker en azından doğru düzgün bir politik duruşu var.

ben düzeleceğine asla inanmıyorum 2 sebebim var bunun için.

bir ülkenin düzelebilmesi için sosyalojik potansiyeli ve doğal kaynakları olması gerekir. her ikiside yok oldu gençler... yok. yok. yok. yok ettiler. bu cehape denilen .... da seyretti.

son sözüm ; kalın diyenlere asla itimat etmeyin, hayatınızı düşünün ve yurd dışında muhakkak min 10 yıl çalışın dönecekseniz öyle dönün.