bugün

football manager 2009

evet efendiler bu oyunda da galatasaray'la oynamak isteyen arkadaşlar vardır, bunlar size tavsiyelerim;
-kewel, linderoth, servet, orkun, nonda, aykut... bu adamlar gidecek ve sana gerekli olan bütçeyi sağlayacak
-yaşlı ama yetenekli satılık listesindeki adamları kirela bir sezonda olsa takımda yıldız güzel duruyor çok farkediyor, misal ben ilk sezon sağ bekte belleti'yi kiralamıştım adam 7.8 ortalam ile geçirdi sezonu. yine defansta meira dışında hepsi eski yıldızlardı ve sezon boyunca ligte 6 gol yedim. 3'ü son maçta o da bilerek kaybettim trabzon avrupaya gitsin diye
-antremanları ayarlayın çünkü gelişmeye müsait çok topçunuz var

şimdi ayrıca incelemeler;

-lincoln; bu adam 6-7 maç sonra bildiğin çılgın oluyor azizim. her maç en az 7-8 şut çekmekte. hatta orta sahadan frikik golü falan atıyor, habuki öyle bir özelliği yok. tüm takım sıçsa bile bu adam opu alıp şut çekiyor. terbiyesiz artist.

-arda; ne iyi ne kötü, ortaları pek iyi değil ama iyi adam geçiyor... çizgiden cezsahasına bizzat girip gol attığıda oluyor ama çok da çılgın değil. hani avrupa devi olacağım diyorsanız arda yedek olacak kadar.

-aydın; oyuna bok gibi başlıyor ama yarım sezonda doğru antremanla arda'ya yetişmekte. koçlar hala gelişecek diyor, hayırlısıyla çok çılgın bir adam olacak.

-mehmet topal arda için dediklerim bu adam için de geçerli, eğer linderoth'u satarsanız dm'ye bu adamı koyacaksınız. ve bu arkadaş fena da değil. hatta milli takımda ilk 11'i garantiliyor. ama işte dünya çapında yıldız olamamakta.

-milan baros; özellikleri çok yüksek dğeil ama dengeli. hem koşar, hem gol atar, hemde adam geçer yani david villa'nın 3 level gelişmemiş hali. galatasaray için yeterli. hem ilk sezon satılmıyor da.

-de santcis; oyunun en iyi kalecilerinden, yani adam ne kurtarışlar yapıyor. tek sorunu topu oyna mal gibi sokuyor. ama defansta iyiydi bende o da bu adama o deli istatistikleri vermiş olabilir.

-servet çetin; markajı yüksek yoksa pek bir numarası yok, ha bir de dribling vermişler adama. ileri koşuyor çalım falan atıyor. fantezi olmuş bir maskesi eksik hani. benim kullandığım türden bir topçu değil o yüzden yolladım ama, cidden çok para ediyor siz de yollayın derim.