bugün

football manager 2009

galatasarayla 3 yıl oynayıp 3.yılda şampiyonlar ligi finalinde barcelona ile oynarken son 5 dakikada yediğim iki golle 2-1 kaybedince kapattığım oyun.

ulan ayıptır be altı üstü galatasaray lan.götümüzü yırtmışız yaserden barıştan aydın yılmazdan yıldız topçu yapacaz diye 3 sene yememiş içmemişim taktik geliştirmişim. bunun hatırına o kupa verilmez miydi lan bana. hem de son 5 dakikada 2 gol yiyip kupayı alamamak ne demek olum size soruyorum sikgames.

neyse zaten bitirdim cimbom kariyerimi. sayın adnan polat elini eteğini öpem gitme biz sana çok alıştık senin bulup getirdiğin genç veletleri iyi paraya satıp avrupanın en zengin 18. klubu olduk ne olur bırakma bizi dese de gururu kırılan ben gözümü kırpmadan sildim saveli dosyaları.

şimdi samsunspordayım ee ne de olsa memleket takımı süper lige cıkıcaz allahın izniyle ama insan biraz transfer bütçesi verir lan gavat herifler.0 milyon$ ne demek ya. neyse oynuyoruz efenim hiç transfer yapamadık sadece dedemin kurtuluş savaşından arkadaşı tamer tunayı beleşe kattık klube. olsun bizim azmimiz yeter zaten ligin ilk yarısını da 3. bitirdik. çıkacaz inşallah züpper lige işte o zaman gel lan barcelona.