bugün

heroes

s03e08 ile altımıza sıçırtmış dizidir. geçmişe gittiğinden dolayı her olayda ''ohaa lan'' ''yuhh mına koyum'' gibi tepkiler verdirtmiştir.

--spoiler--
hiro nun geçmişe gidip olayların gidişatını, nasıl olduklarını bizlere gösterdiği ve arthur petrelli nin nasıl bitkisel hayatta kaldığı, syler ın nasıl bu hale geldiği, şirketin amaçlarının birazda olsa ne olduğu, ateş saçan kardeşleri ve bunun gibi bazı olayları değinmişler, tadından yenmemiştir.

benim takıldığım nokta bu afrikalı esmer adam ın arthur petrelli nin geleceğinden bihaber oluşu. arthur amca nın tamam süpersonik manyak güçleri mevcutta, e geleceği neden göremedi bu afrikalı amca. ayrıca kafasını neden koparttı arthur emmi. yani zaten gücün var, gücünü em. bi boka yaramaz zaten ondan sonra, ne diye kafa koparıyorsun.

sonra hiro ya sözüm. sen gördün kafanın kopuk olduğunu. ne diye bakıyorsun ki. ışınlansana olum. vallaha öldürcek bu herif seni. zaten senaristler açıklamış. prison gibi oldu bak buda. bir ana karakter ölecek diye. gitmese bari. hayır fazla sevmiyorum hiro yu ama öldürmeyin bu adamı lan. vallaha bak.

bana göre hiro ölmez, yani amaçları tamam bizim bakın geçmişte neler oldu bitti. alın görün gibi bi şeyler anlatılmaya çalışılmış olabilir ama hiro bu olayları anlatmalı diğerlerine. ando var diyoruz ama ando nun gücü yok. yani arthur bunu alıp ne yapacak ki. ayrıca ileride ando ve hiro karşı karşıya gelmeyecek mi? yani hiro nun gücünü alır bırakır. ando yu da belki alır güç verir karşı karşıya getirir.

arthur denen zibinin ne bok olduğunu gördük. peki linderman denen herifi kötü biliyorduk adam anne petrelli ye iyilik yaptı. iyi gibi gösterildi bu adam. sonra bu şirkete iyi dedik. mına koyum syler ın o katil olmasının sebebi bu claire ın gözlüklü ibiş babasıymış. noluyo olm. yeminle iyi denilen adamlar kötü, kötü denilen adamlar iyi çıkıyor. gerçi sonra babasına şirket yaptırtıyorda. amaan neyse..

neyse azımız açıkta, kıçımız donarak seyrettik bu bölümü. çok soğuk buralar..
--spoiler--