bugün

sevgiliden haber alamamak

yaşadığından eminseniz haber almaya filan çalışmayın, isteseydi zaten o size bir şekilde ulaşırdı. Ha oldu ki samimi davranıp aradınız diyelim, saf saf beni özlemiyor musun falan diye sormayın bari, özlemiyor çünkü.

Sizinle iletişimi kesti çünkü sizden istediği bir şey vardı ve bunu bir şekilde aldı ya da alabileceğini gördü, ihtiyacı olan şey buydu siz değil. Haliyle artık size ihtiyacı yok. Egosunu tatmin etti ve defolup gitti.

Sevdiginiz insanin hayatinizdan bir anda Bu şekilde çıkması travmatik bir olaydir ve kendinizi suçlamaya başlarsınız. Biliyorum zor ama Böyle zamanlarda Biraz mantikli düşünebilirseniz siz ne yaparsaniz yapin sonucun zaten değişmeyeceğini ve karsidakinin gercek niyetini fark edebilirsiniz. başından beri zaten size karşı söylediği, yaptigi her şey, istediği şeyi elde etmek için söylediği yalanlardan ve oyunlardan ibaretti. Bunu ortalama her insan görebilirdi ama siz aşık olduğunuz, inandığınız için göremediniz.

Artik bu kişiye ulasmaya çalışmak, o kisiyi size döndüremez, size tek dönen şey iğrenç bir mide bulantısı olacaktır sadece. O yuzden sadece Unutun, bir zamanlar var olduğunu bile unutun. akliniza dahi getirmeyin. öldürün bu insani zihninizde, daha fazlasini hak etmiyor cunku.