bugün

heroes

ebenin *mı dediğim dizi. doğru diyorum. bitti ben aynen ebenin *mı dedim. ekledim; ''noluyo *mına koyum yaa'' diye.

bu kadar terbiyesiz olma demeğin. sıktı ama biliyordum başıma geleceğini. 3. sezon bitsin öyle başlasaydım keşke. haftada bir bekle öyle izle. sıçtı ağzıma resmen.

s03e06

--spoiler--
uzattıkça uzattılar valla diziyi. en son arthur petrelli yi görmüştük 5. bölüm sonunda, 6. bölümde nedir ne değildir anladık. adam çocuğuna sarıldı güçlerinin hepsini emdi şerefsiz. zaten beklemiyorduk;

''ahh benim oğlum, tontiş oğlum''

demesini. iyi oldu bu aslında. ben bekliyordum zaten. asıl dangalaklık zaten peter da. gerzek oğlum, salak oğlum, adam anneni put gibi yapmış, dandik gibi bırakmış, sen ise buubaa neddin kodun dedin sonra kucaklamaya yeltendin, ebenin *mını gördün. iyi oldu. vallaha gıcık gitmeye başladım bu peter dan ben. syler denen melakeyi felam dövdü, adam iyi oldu, bu çıldırdı. godumun çocuuu.

mohinder iyice zıvanadan çıktı zaten.

hiro kadar dangalak başka kahraman olamaz. yeminlen her çıkınca suratım ekşiyor, benzim atıyor. oyunculuk denen hede yok bu zik kafalıda. şarapsız. zamanı büküyormuşta, uzayın mına koyuyormuşta, e be salak herif, seni uyardılar de mi, bak o geleceği görüyor diye, sen de gittin, dandik dandik gezinip adamı arıyorsun. gıcık herif.

parkman ın işi ise daha enterese. kaplumbağa seni uçağa kadar getirip ordan öyle mi geldiniz? bu ne mına koyum lan. bildiğin çöl orası. uçak nerden kalkıyor.

kafama takılan ise, anne petrelli adam denilen yaşlanmayan herifi çıkarttı[hiro çıkardı]. baba petrelli de o nu buraya getirin dedi. eğer anne ve baba petrelli beraber çalışıyorsa yeminle silerim dizinizi bak, hatta gelir bulurum hepinizi, sıçarım ağzınıza dönerim yeniden evime.
--spoiler--

s03e06