bugün

arda turan

(bkz: arda turan kim amk)
(bkz: yallah arabistan a)

bir felaket olur da gelirse kapağı galatasaray'a atıp, hiçbirşey yapmadan milyon euroları cukkalayacak göbekli. 30 yaşında, barcelona'nın kadroya bile almadığı, kimsenin istemediği, formsuz, hantal, ağır birinin gelip iyi futbol oynamasını beklemek cahillik. skandalları saymakla bitmez. primci, paracı, adamcı, takım arkadaşını döven, yaşlıları döven, hakeme ayakkabı fırlatan, instagram'dan insanları tehdit eden, yeniçerici, galatasaray formasının rengi için küfürlü yorum yapan, acun'un, aziz'in, emre'nin, rıdvan'ın kankasından, galatasaray ruhunu taşımasını, bu ruhla mücadele etmesini bekleyemezsin. bir değil. iki değil. bir insan tüm bu kötülükleri yapacak cesareti kendinde nasıl bulur?

bunun galatasaray'a gelmesini istemeyen beşiktaşlıları ve fenerbahçelileri de okuyoruz. istemiyoruz kardeşim. herkes beşiktaşlı, herkes fenerbahçeli, herkes galatasaraylı olamaz. ama herkes holiganizmden uzak durmalı. ben bir galatasaraylı olarak takımımda selçuk, arda, volkan şen, yasin, sinan, ahmet, ultraslan, dursun istemiyorum. bir galatasaraylı olarak bir dakikada bin kez "sayın cumhurbaşkanım" diyen birinin beşiktaş başkanı, durmadan hakemlerden şikayet eden şenol güneş'in, beşiktaş teknik direktörü olmasını istemiyorum. volkan'ın, aziz'in fenerbahçe'de olmasını istemiyorum. emrelerin, ahmet bulutların, başakşehirlerin, kasımpaşaların, osmanlısporların, rıdvanların, demirörenlerin türk futbolunda olmasını istemiyorum.

arda kim amk ya! arda kim! taş gibi takım kurmuşsun, gelirse herşeyi mafedecek. top oynayan futbolcuyu soğutacak. gruplaşmaya neden olacak. yapamaz da kaptanlık, liderlik etmeye çalışacak. selçuk, yasin, sinan, ahmet yeniçeri olacaklar. bu takımda yerleri yok. olamaz. basında bu kazmaların reklamını yapan, morukların başka türlü iş bulma imkanı yok. bunların galatasaray u - mu -run -da de - ğil ! tek dertleri para amk ya! biri çıkmış twit atar selçuk korur para için. biri çıkar televizyonlarda saçmasapan konuşur durur. yok oğlum işte, türk futbolunun bugün dünyada yerimeri yok. kaliteli türk futbolcu yok, yetiştirilmiyor ülkede. alıyoruz 9-10 tane afrikalı, brezilyalı takımlar uçuyor. bitirdiniz. bu ülkede güzel olan herşeyi bitirdiğiniz gibi futbolu da bitirdiniz. çocukların taştan kale kurup maç yaptığı sokaklar, alanlar yok artık. çünkü her yer araba, ev... insanlar çocuklarını top oynasın diye sokağa çıkaramıyor artık.

tüm bu düzensizliğinizin, iş bilmezliğinizin bir ürünü de arda. arda ne ya! arda kim! spor yapan, kendine bakan bir futbolcunun, en rahat, en güzel futbol oynayabileceği bir ortamda, son 10 yılın en kötü barcelonasında kadroya bile giremiyor. kimse transfer teklifi yapmıyor. bozmayın oğlum huzurumuzu bizim. rahat bırakın. yetmedi mi galatasaray üstünden yediğiniz paralar? ne güzel takım kurduk işte. ardayla, mardayla, volkan şen'le çöplerle doldurmayın takımı. al asamoah'yı, bir afrikalı ya da brezilyalı defans ve sol açık da tamam.

arda sen daha geçen sene galatasaray'ın teklifini komik bulmuştun ya. işte o komik bulduğun takımın taraftarı bugün senden nefret ediyor.

gelme! gelme! sakın gelme!