bugün

türk usulü sevişme ve seks sanatı

özellikle kendi içimizden gelen bütün aşağılama çabalarına karşı yurtdışından gelip türkiye'de ki erkeklerle beraber olmuş kadınlarla konuşulduğunda son derece ünlü olan sanattır.

türk usulü sevişme sanatında ön sevişmenin olmadığı veya emsallerinden son derece kısa sürdüğü doğrudur. çünkü türk erkeği zaten kadını yatağa getirdiğinde; kıvama da getirmiştir. erkek ön sevişmek istese dahi "içime gir" lafzıyla karşı karşıya kalır zaten.

türk erkeği denilen varlık; bir gece yatacağı kadına dahi kraliçe muamelesi yapar, onu 1-2 saatlik dahi olsa sahiplenir, kıskanır, aşık olur vs.

türk usulü yapabilen erkek sevişirken son derece saygılı sevişir, inanılmaz derecede karşı tarafı düşünür. karşı tarafın istekleri her daim önemlidir. ama bunu yaparken yatakta dinamonun erkek olması gerektiğini gözardı etmez. herşeyden önce partnerinin gelmesini bekler; "bayanlar önden" bakış açısını kendisine düstur edinmiştir.***

boşalmanın akabinde de yatakta daha fazla vakit geçirmeyi sever; bu bağlamda sevişme sonrasında temizliği de erkek üstlenir.

fazla ayrıntıya girmeden özetlersek; türk usulü seks denilen olay, kadının maksimum hazzı üzerine kurulu ve direkt sonuca giden bir sanattır. türk usulünü bilen erkek şunu da bilir; kadın maksimum haz aldığı zaman, erkeğine vereceği haz paha biçilmezdir.