bugün

fırat çakıroğlu

Fırat o kafalardaki ağır abi ülkücü profilini yıkan bir adamdı. Ege üniversitesi'nin kadrolu orospu çocuklarından biri tarafından şehit edilene kadar tek isteği yüksek lisan yapmaktı. Öyle diyordu hep. Okulunu bitirecekti, Akademide kalacaktı. Geçen yıl başlamış bu yıl da muhtemelen tez aşamasına geçmiş olacaktı yüksek lisansına..
Hani şimdi öldü gitti ne oldu diyorlar ya..
Çok şey oldu aslında.. Öyle böyle değil.
Onun şehadeti, Ege üniversitesi'ndeki bütün pkk destekçisi cibilliyetsiz öğrencilerin ve maaş alıp devletine ihanet eden haysiyetsiz soysuz kanıbozuk hocaların iflahını kesti. Artık o hergün masa kurup alenen pkk propagandası yaptıkları yerlerde esameleri bile okunmuyor. Götleri yemiyor artık. Öyle eskisi gibi her olayda kampüsün içinde gezip güya demokrasi özgürlük savunuculuğu yapıp fakülte binalarına vahşice aç köpekler gibi dalıp sprey boyalarla yazılar yazamıyorlar. Öğrenci kimliğiyle gelip kalem defter taşımayan ama cepte kaldırım taşı sökmelik tornavidayı, öcalan yavşağının posterlerini ve Türkiye cumhuriyetine hakaret etmek için kullandıkları sprey boyalarını hiç eksik etmiyen kanıbozuklar artık öyle rahat rahat gezemiyorlar. Allah hepsinin belasını versin.

işte nice rektörlerin emniyet yetkililerinin yapamadıkları işleri, gösteremedikleri dirayeti, Fırat'ın bir damla kanı tek başına göğüslemeyi başardı.

Sağol FIRAT. Varol. Allah seni rahmetine boğsun.