iddaa oynarken uzak durulması gereken takımlar

Roma veya bologna. Hangisini seçerseniz ikisi de aynı gözümde. Sene 2012 eylülü. O aralar tempobet üzerinden yardırıyorum. Ne varsa oynuyorum. Tam bir kumarbaz misali. Neyse gözüme kestirdiğim maçlardan kombine yaptım. 1 e 139 oran. 10 tl attım 1400 tl alacağım. Kuponun benim açımdan en riskli maçı buydu. Bologna o zamana kadar hep yenilmiş. istatistikleri kıpkırmızı. Romanında şampiyonluk maçı. istatistikleri yemyeşil. Kendi evinde oynuyor. Dedim şike olur ama bu maçta olmaz yani. Şampiyonluk maçı nede olsa. Her şey düşündüğüm gibi ilerliyordu. Roma 2-0 önde kapadı ilk yarıyı dedim bu maç gelirse diğerleri sekmez. Çıkardım takip listemden öteki maçlara bakıyorum hepsi geldi. Dedim 1400 tl hayırlı olsun. Girerim bir bakarım. Koskoca kaybettiniz yazısı. şok oldum. Ne göreyim roma 2-3 yenilmiş. Kendi evinde ve şampiyonluk maçında. Allahtan O gün başka bir kupondan 750 tl kazandım. iddiaya ve kumara son verdim. Namaza başladım şu an sohbet veriyorum cuma akşamları sizde bana katılın.

Son cümleyi öylesine yazdım. iddiaya ve kumara son verdim gerçekten. Bu da kaybettiğim kuponum. Ben yandım zamanında sizde yanmayın gençler. Hadi kolay gelsin.

görsel

edit : Dediğim gibi çok şaşırdığım, kesin şike olduğunu düşündüğüm maçın tekrarını izledim. Bologna 3 kere kaleye geliyor. 3 ü de gol oluyor. Kalecinin son yediği golde direk eliyle içeri atıyor topu.