bugün

otobüste yandaki koltuğa şişman birinin oturması

günlük hayatta olağan bir olaydır. evet olağandır ama diğer kişiyi hayatından bezdirir. aslında bahse konu entryinin başlığı "serviste şişman birinin sizi kankanız ilan etmesi ve her gün yanınıza oturması" ( çok dertliyim lan) madem bu başlık var o halde konuyu bu başlık altında inceleyelim.

efendim malumunuz o'dur ki işletmeler çalışanları için servis tutar. bu servisler her sabah ve her akşam olmak üzere sizin evin kapısına kadar getirir götürür. işte olayda burda başlıyor.

her sabah "ulan bu saatte kalkılır mı" serzenişiyle kaltığınız sıcacık yatağınızdan paldur küldür hazırlanıp işe gelirsiniz. bu arada servis şöförünüz ibrahim tatlıses ve türevlerini dinlemiyorsa, adam aşmışsa olayı, bilumum cıstak cıstak parça söyleyen popçular arka fonda yankılanıyorsa klip çekmek kaçınılmazdır bilirsiniz.

hergün bindiğiniz arabada belli yeriniz olur. orası size ayrılır, (ASLINDA evde de böyledir bu olay, yemek masasında da belli yeriniz olur, evin bir koltuğu da kendinize ayırırsınız. Başka yere oturdunuz mu ters gelir. asılı kalırsınız.) o koltuk sizindir vs.

çalıştığınız yerde sizi kankanız seçen kişi yanınıza oturur ve şişkodur.

arabalarda cam kenarlarının altında keçe gibi halıfilex ya da her neyse o zımbırtı ile kaplanır bildin mi? işte o kişi yanınıza oturduğunuda nefes alamazsınız. sol bacağınız keçeye yapışır, sol omuz cam sineği gibi cama konar. kadının sol kolu sizin sag tarafı kaplar. darallar gelir, ayıp olmasın diye hareket etmezsiniz.edemezsiniz. kadının sol bacağı sizin sağ bacağınızı ezer. sağ bacak kadının terinden ıslanır, erir bir deri bir kemik kalır.

yazın da gelmesiyle, terden asit yağmuruna tutulmuş gibi incelen bacağınız bu olayı her sabah yaşar. doğal zayıflama yöntemidir.

Tanım: artık o iri arkadaş hangi bacağa, kola yapıştı mı tüm kaslar erir. sağ omuz cama yapışıktır artık. Arabada yankılanan her şarkıya Çektiğiniz kliplerinin teması; "cendere içinde acı çekmektir". Bu arkadaş arada, bacağınıza yapışan bacağını çeker gibi yapıp sizi sevinçlere gark eder. işte o sıra nefes aldın aldın yoksa cam sineği tadında yaşamaya devam edilir.

hele de bu, servise sizden önce falan bindiyse ( kaldi ki kadın servise binerken arkasında kimse durmuyor o derece sen anla) ayıp olmasın diye yanına oturursanız vay anam vay... yanından kasıt, vücudun sag kısmının bildiğin koridorda yolculuk etmesi lan.
güncel Önemli Başlıklar