bugün

darkorbit

2008 de tr2 de başladım 2012 de anca bırakabildiğim oyun. 2010 a kadar oynaması zevkliydi. 2010 da büyük bir güncelleme yaptılar oyun ekranı felan herşey değişti. içine ettiler.

Oyunun en güzel yanı kapı yaptıktan sonra gelen x4 lazeriyle pvp de adam kesmekti. Tabi bunun da içine ettiler. ben full+full iken x4 lazerle en fazla 32k vururdum. Benim bir arkadaş var hala oynuyor geçen sohbet açıldı oyundan, adam 250k vuruyor, lazeri karıştırıyor felan dedi.

Tr2 de eic deydim. Nickim hangara-2-çay-abisii idi. O dönem oynayanlar benim nickimi iyi hatırlar, uzun yıllar bu nicki kullandım. Sıralamalarda hep ilk 250 içindeydim. En güzel tarafıda hiç tanımadığın insanlarla teamspeak ta, bir odada toplanıp 300 kişiyle karşı şirkete baskın yapmaktı. Lazerler havada uçuşurdu eski bilgisayarım ağır kalır ölümüne kasardı...

Birde ihale sistemi vardı amk. Diroidleri fullemek için gecenin bir vakti uykudan kalkar ihaleye girerdim. Ne paralar kaybettim oralarda ama işin daha kolay tarafını sonradan keşfettim. Cuma namazında server bomboş olurdu*. Herkes cumaya gidince ihalede pek adam olmazdı. O zaman rahat rahat ihaleyi kazanabilme ihtimalin vardı.

Birde bir anımı paylaşmak istiyorum; ilk kez kristallon haritasına girdim. Daha o zamanlar bigboy vardı Bende, iki goli de orda boss kris kesiyorlar. Bende boss a sıkmaya başladım fakat boss un sahibi patlamış o iki goli de kendilerine almaya çalışıyorlardı. Tam boss patlayacaktı bana kırmızı yandı ve ganimetler bana geldi. Ulan 1.6 milyon kredi felan haftalık kastığım krediye 2 dakikada sahip olmuştum. Tabi ganimet bana gelice adamlarda beni kestiler ama aldığım ganimet herşeye bedeldi o an. Tabi bu anı oyuna ilk başladığım günlere ait. O zaman 5 arkadaş oynardık oyunda, bizim çocuklara hava atardım amk.

Neyse çok duygulandım burda bitiriyorum sözlerimi...