bugün

kukla ve protest sanayici buluşması

(bkz: #31241639) canım kukicim, pek bi abartmış.
mütevazi insanız biz, kendisi de geldi gördü. kapımız "dost" olarak gelen herkese açıktır evelallah.

işin gerçeği ben bu ipnetorla biz senelerdir muhabbet ederiz, ama kendisini görmemiştim daha önce. osbirci bir ergen bekliyordum esasen, ama olsun iyi çocuktu kukla nasılsa.

neyse ben bunu terminalde beklerken gizli numaradan çağrı geldi, arayan kukiymiş, neyse gittim aldım, kızdım bir de, "ne lan bize de mi lolo amk, hala gizli numaradan arıyor, manitan mıyım olm ben senin" diye söylendim.
"prensip meselesi abi" dedi prensibine soktuğum.

ama bu gelen kişi beni hayal kırıklığına uğrattı.
baya baya janti bir kardeşti kuki, adam gibi adama benziyordu, yakışıklıydı desem "hop lan noluyo" diceksiniz çünkü el ele bile tutuştuk hafif bi ılıklık serzenişleri sezdim, o yüzden o muhabbete girmiyorum.
yakışıklılığından bana ne amk, onu sözlük kızları düşünsün.
ayrıca adam girdiğimiz mağazada müsade etsem hatunları yiyecekti, ama suç bunda değil, ırıspılarda. içine düşecekler tavuşağın. allahtan tuttum kolundan direk dağa götürdüm de muhabbetimize hatun kişilerin salça olmasını engelledim.

neyse, dedim ya makaralı, eğlenceli bir gün geçirdik bugün, sağolsun. avcılık, atıcılık, doğa ve macera benim işim, bunu kendisi de kabullendi. ama benimle birlikte birkaç kez daha dağa çıkarsa uçanı kaçanı rahatlıkla vurabilir, vurduğu yerden şlak şlak ses getirebilir.

bir sonraki buluşmamızda inşallah tarihci76'yı da alarak titanik ipnesinin yanına, antalya'ya gideceğiz ve kendisinin tüplü audisinin performansına tanıklık edeceğiz.