güneydoğu turu yapan 2 türk ün öldürülmesi

ırkçılık tüten başlık nasıl olura örnek bir başlık.

güneydoğu tümüyle türk düşmanı dolu gibi bir algı yaratılmak isteniyor, öldürülen kişiler oraya kürtlere ölüm propagandasıyla gitmediler, sadece özgür ruhlarını tatmin etmek, huzura kavuşmak, dünyanın güzelliklerini görmek, yeni insanlar tanımak gibi amaçlarla gittiler. maalesef toplumun çoğunda bulunan aşağılık kompleksi, insanı vasıflara haiz olamama, yenilik kavramını kabul edememe, başka yaşam tarzlarına saygısızlık, eğitimsizlik ,kültürsüzlük hoşgörü adabının olmaması sonucu iki motor sevdalısının katledilmesi şaşırılan bir sonuç degildir.

barış gelini avrupa yı dolaşır kılına zarar gelmez, ülkemiz girdiğinde ancak düzce ya kadar hayatta kalır. alman turist antalya ya gelir tecavüze uğrar öldürülür. ingiliz turist kuşadası na gelir dolandırılır, japon turist kapadokya ya gelir tecavüz edilemeyince katledilir, amerikalı istanbul a gelir tabutta geri gider. yine de yakınları bu olaydan tüm türkler sorumludur diye demeç vermezler. ama ülkemizde kendi vatandaşlarımıza bir fenalık yapıldığı zaman hemen ırkçı damarlarımız şahlanır.

bu tür işlerin tamamen ortadan kalkması imkansızdır, hatta biz bu kafayla gidersek artar da, ancak azaltmak için tek çare eğitim, eğitim, e-ğ-i-t-i-m.