bugün

serpilem

(#21009004)
fetonun kendi ağzıyla söylediği sözler için, din profesörlerinin yaptığı tespiti sözlükte paylaşmam akepe kucağında oturup cemaati yalayarak abd uşaklığı yapanların canını sıkmış anlaşılan. Din alimleri "kuran müslümanlığı sapıklıktır diyen" efendilerine gereken cevabı vermişler. onlar da bu lafından dolayı onu eleştirmeyip, bu videoyu paylaştım diye bana nefret kusuyorlar. Üstelik bu vatandaşlar, insanları "başını açtı; kafir! alkol aldı; kafir! rteyi eleştirdi; cehennemlik" şeklinde dinden keyiflerine göre çıkarıp, kendilerini cennetlik ilan eden tipler. söz konusu tapındıkları kafir olunca üzülmüşler, savunmaya geçmişler hemen.
ya da nickiyle "ben kadınım ey sözlük erkekleri, artık biriniz fark edin" diye bağırması yetmemiş, insanlara nickaltında olmayan aklı sıra din dersi vererek dikkat çekmeye çalışıyor. Dikkatimi çekmeyi başardın, al hadi reklamını da yapayım da saldırma sağa sola histermiş beygir gibi.
ablaymış bu zevat ey sözlük şakirtleri!ne güzel, başını sıktırmaktan beynine de kan gitmez olmuş, tam sizin ayarınız! birlikte beyniniz pirinç tanesi kadar olana dek makrube yer stv izlersiniz.

ah, unutmadan, senin yaşındakileri eğitmekle görevliyim ben. istersen gelip derslere katılabilirsin, düşünmeyi öğrenirsin belki azıcık.