bugün

serdar kuzuloğlu

tam adı mehmet serdar kuzuloğludur. kuzuluoğlu, kuzuoğlu değil kuzuloğlu. evet bu konuda ilk zamanlar ben de yanılmıştım.
(bkz: sözlük yazarlarının itirafları)

Teknoloji, bilişim ve internet uzmanıdır. internet ekipleri amiridir. Her salı ve perşembe günleri Radikal Gazetesinde yazar. Cumartesi geceleri ise TRT Haber kanalında canlı yayında sosyal medya tv programını harika ekibi ile sunar. Kaçırmam. Bir link ile reji odasını da size canlı canlı izleme fırsatı verir. vikipedia ve diğer sitelerden geçmişte neler yapığını, nerelerde çalıştığını okuyabilirsiniz. yazarak bir hayli yorucu olacak kadar çok iş yapmış bir adam.

kendisini twitter hesabında takip etmeye başlayarak tanıdım. https://twitter.com/mserdark an itibaryle 96.470 takipçisi var

sonra facebook sayfasını gördüm: https://www.facebook.com/serdarkuzuloglu an itibariyle 13.538 hayranı var

sonra Google+ hesabı da olmaz mı dedim: https://plus.google.com/1...0125786533099/posts?hl=tr

peki pek kullanmadığım friendfeed hesabı yok mu ki acaba dedim: https://friendfeed.com/mserdark

linkedin ile bağlantım olsa keşke dedim: http://www.linkedin.com/in/mserdark

daha nicesini araştırarak bulabilirsiniz. zaten tüm sosyal ağlarda üyeliği olmakla beraber hemen hemen her ağda ayn paylaşımları yapmaktadır. en pratik yolu twitter dan takip etmek bence. geceleri pek uyumaz onlinedır.

Kendisini bir hayli çok severim ama tanışamadım henüz. Hatta rüyamda bile gördüm kendisini. * Mail ve twitter yolu ile iletişime geçtim. elbet bir gün tanışacağım onu da ilan edeceğimden şüpheniz olmasın.

Gayet samimi içten birisi olduğu için herhalde bu kadar çok seviyorum onu. Kendisi ile aynı iş ortamında çalışmak son derece eğlenceli olsa gerek. zaten home-office çalışıyor. studyoya gidiyor...vs bu sektörün bu yönünü seviyorum ofis derdi mesai derdi yok.

evli, ali ve zeynep adında ikizlerin babasıdır. pek sevimli, baldan tatlılar. videolarını kendi youtube hesabında zaman zaman paylaşıyor. buradan bir youtube hesabı olduğunu da öğrenmiş oldunuz. Yurtdışında da bir hayli seyahat serüveni vardır.

çalışma odasını merak edenler için keyifle izlediğim bir video: http://www.youtube.com/watch?v=62biokwkkcm

''aaaa sesi aynı kadir çöpdemir'e benziyor!'' diyenlere illet olur ve onlara özel bir tasarım tişört yaptırmayı planlar.

eğer bensosyal medya canavarıyım diyorsanız, bu adamın etinden sütünden sonuna kadar faydalanmalısınız derim.

pek sevdiğim programın (bkz: sosyal medya tv) TRT Haber kanalında yayınlanmasına rağmen bir çok takpçisi vardır. böyle sıradışı bir programın TRT de yayınlanması kafaları ilk etapta karıştırsa da alışıyoruz sonunda. popüler bir kanalda yayınlansa ne olurdu diyorum bazen kendi kendime. ne mi olurdu? kıskanırdım. eminim izleyici kesim artardı. ama program konusu ile alakası olan olmayan izlerdi. çok takipçisi olsun, reyting alsın şu bu derdinden hoşlanmıyorum ve bu ekibin de hoşlandığını sanmıyorum. kendine has özel takipçileri yani bizler ile program canlı canlı, eğlenceli su gibi akıp gidiyor. *. izleyicilerin twitter ve facebooktan da programa katkılarına yer veriyor. görüşelerini okuyarak.. ben bu halinden memnunum açıkçası. popüler kanallarda yayınlanmasını kendi açımdan istemem.

m.serdarın ekranında bazen kendi tweetinizi görmek hoşunuza gidebiliyor. rejinin kulağına bir şeyler fısıldaması ile sık sık ikileme düşen m.serdar'ın ''şimdi bir video geliyoooooorrr, gelmiyor mu, gelmiyormuş'' cümleleri her seferinde gülümsetir. samimi bir program olduğu için her şey apaçık ortada. kendinizi stüdyoda hissetmemeniz elde değildir. kimi konukları ile skype bağlantıları yapar. umarım br gün ben de skype'tan ya da kamera arkası ya da önünde olmak üzere o stüdyoya adım atarım.

konukları ile program sonrası ciğerizm de ciğer yemeye giderler ve twitpic ile kıskananlar çatlasın havası modunda paylaşımlar yaparlar.
güncel Önemli Başlıklar