bugün

irtidad

bu bok yüzünden çoğumuzun öldürülmesi gerekir. üstelik konu yalnızca dinden çıkıp başkasını seçenler için de değil, farzları yerine getirmeyen ya da günahlardan bilinçli olarak kaçınmayanlar için de geçerli.

ılımlı islam denen amerikan bokunun en büyük ajanı bile konuyla ilgili bakın neler diyor;

---alıntı---

"...bu kabil dinin caydırıcı bazı hükümleri, hiçbir zaman dinde zorlama değildir ve sayılmamalıdır da. bu gibi hükümler, serbest iradeleriyle dine girenlere aittir ki, onlar da zaten bu hükümleri kabul etmekle islam'a girmişlerdir. mesela, bir insan, islam dininden irtidat ederse ona mürted denir ve verilen süre içinde tevbe etmezse öldürülür. bu tamamen daha önce yapılmış bir akde muhalefetin cezasıdır. ve tamamen sistemin muhafazasıyla alakalıdır. devlet, belli bir sistemle idare edilir. her ferdin hevesi esas alınacak olursa devlet idaresinden söz etmek mümkün olmaz. onun içindir ki bütün müslümanların hukukunu muhafaza bakımından, islam, mürtede hayat hakkı tanımamıştır."

fethullah gülen
asrın getirdiği tereddütler - 4
s. 197-198 ("dinde zorlama yoktur." ayetini izah eder misiniz?)

---alıntı---

yaaa yaaa! yani ılımlı islamcılara göre bile ben ve benim gibiler öldürülmeli. hayır, tek günahım da müslüman bir ailede dünyaya gelmiş olmam. bu yüzden ben sözleşme imzalamış sayılıyorum. e, iyi de bana kimse sormadı ki kafam basmaya başladığında "sen bu boka gönüllü mü bağlanıyorsun" diye.

dininize bir, peygamberinize iki ulan!