bugün

uludağ sözlük erkekleri

sokakta, okulda, ofiste, daha önce herhangi bir yerde ve zamanda karşınıza çıkmış herhangi bir erkekten farkı olmayan kişiler. *

sözlükteki kızlara rağmen sayıları fazla olan gruptur. uludağ sözlük kızlarını yerden yere vuran ilginç topluluktur. madem bu kadar iğrenç uludağ sözlük kızları, konuşma, ondan fotoğraf alacak kadar samimi olma, 'sözlükten ilk defa seninle buluşuyorum' yalanlarına karşı buluşma. git reel hayatta gözlerinin içine bakarak tanı birini, onunla buluş. hem buluşup hem gelip burada neyin acısını çıkarmaya çalışıyorsun(?)bunları bilerek yapıyorsan hiç serzenişte bulunma, hata sende. çünkü sende tipik bir uludağ sözlük erkeğisin. hiçbir farkın yok kızlardan buralarda ahkam kesme komik görünüyorsun.

konuştuğun kızların bir sonraki cümlelerini, vereceği tepkileri biliyorsan. önce hoşlarına gittiğine inanıyor, sonra sıkıldıklarını anlayabiliyorsan, aldıklarının yetmediğini daha fazlasını istediklerini biliyorsan, doyumsuz olduklarına inanıyorsan, ve siz uludağ sözlük erkekleri bunu biliyorsanız muhatap olmayın uludağ sözlük kızlarıyla. delik deşik olmayın madem. yazık size. dışarıda sizlerin peşinden koşan, sizlerden ilişki bekleyen yüzlerce kız vardır eminim.

uludağ sözlük erkekleri, * girdiğiniz her 5 entrynin 2 tanesi kızlara yakıştırdığınız iğrençliklerden ibaret. kızların koca götü, bıyığı, kılı, tüyü, aldatması, orospuluğu hakkında giriler girerek acaba ne bok atsam diye düşünüyorsunuz. bu tabularınızı yıkın, o tavan yapmış egolarınızdan vazgeçin, gerek yok bunlara. mutsuzluğunuzun, bencilliğinizin, yalnızlığınızın faturasını kızlara kesmeyin.

dozunu kaçırdığınız çirkinlikler bunlar. bence son sözlerinizi söylemeden son kez arkanıza dönüp bakın. komplekslerinizden arınmayı deneyin. bu kadar rahatsız ediyorsa sizi, uludağ sözlük kızları ile ilgilenmeyin. mesajlarına cevap vermeyin. konuyu bu raddeye getirerek artık aşağılamayın. haklarında yüzlerce entry-başlık girmeyin. uludağ sözlük kızlarını yerden yere vurup pirim yapmayın.