bugün

mustafa pektemek

öncelikle belirteyim galatasaraylıyım.

Galatasaray ve beşiktaş 2-3 senedir yabancı transferinden başka bir bok yapmadılar kimileri tuttu kimileri bir işe yaramadı.
Fenerbahçenin son iki sezonluk başarısı incelendiğinde ise takımdaki türk futbolcuların performansının ne kadar önemli olduğu görüldü. tabi bu süre zarfında türkiye'nin en iyi ortasahalarında biri olan iki futbolcu emre belözoğlu galatasaray'ın elinden mehmet topuz'da beşiktaşın elinden fenerbahçe tarafından alındı.
Nasıl alındı tabii ki parayla...

Beşiktaş ve Galatasaray 2-3 yıldır yaptıkları mallıkları bu sene tekrarlamamak adına transferde türk futbolcu kalitesine önem veriyorlar. geçen sene batdal'ı alan galatasaray bu sene bolca para verip selçuku alıyor. Beşiktaş ersan için bastırıp mustafa pektemek'i alıyor.
işim komik tarafı taraftarlar, bunu yaparken de yok fenerbahçe'nin elinden aldık diye de dalga geçiyorlar.

Taraftardaşlarım beşiktaşlı kardeşlerim atı alan üsküdarı geçti.sen şimdi istediğin kadar transfer yap ama bu sene karşında oyun sistemi disiplini taktiği oturmuş bir fenerbahçe bulacaksın.

Fenerbahçe ne yapsın mustafa pektemek'i. Niangı mı kesecek emenikeyi mi. Yoksa alex ya da sezerin yerine forvet arkası mı oynayacak.

iyi transfer yaptı beşiktaş biraz tuzlu ama iyi oyuncu. hayrını görsün.