bugün

uludağ sözlük

yazarlarının normal hayatta normal insan gibi davrandığı, sözlüğe giriş yaptıktan sonra içindeki bütün çöpü boşaltıp rahatladığı sitedir.

gizli fantezilerin, ahlaksızlıkların, günahların sitesi haline gelmiştir. bir grup troll diye tabir edilen kendini bilmezin kara mizah amacıyla açtığı saçma sapan başlıklara izin verilmekte bunu durdurmaya çalışan yazarların eksi oyları ise trollerimiz için bir kamçı olmaktadır.

bir ekşi sözlük oturaklılığını, bir inci sözlük anarşizmini bulamayacağınız, disiplinler arası, bu iki sözlükte de yazılamayacak entrylerin, açılamayacak başlıkların yayınlandığı bir sözlük haline gelmiştir, ya da hep öyleydi bilinmez, bilemem.

günün geç saatleri hariç her saat saçma sapan bir konuda açılan başlıklar bulacağınız, entryleri girenlerle tartışmadan entry yazamayacağınız, provokasyonun tavan yaptığı uludağ sözlükte bu başlıkları açan arkadaşlarımızı şikayet ettiğimizde formata uygun yazıyorlar ama şeklinde cevaplar alındıktan sonra fitil olunmuştur.

hukuk devleti olan ülkemde bir çok yasal boşluktan yararlanan arkadaşlar gibi orman arazilerini yerle bir edercesine sözlüğümde de sol frame' imin amına koymaktadırlar. "bir dur" diyorum. amına koyduklarım durun artık, durun!

özet de geçmiyorum siktirin başka yerde dilenin özetinizi, @2 ye kendinizi siktirin.