bugün

türkiye iş bankası

denişik bir banka. (değişik değil bak, denişik!)

2 ayda, bi' banka bi' insanın canını ne kadar sıkabilirse, o kadar sıkıyor! yani limitleri yok adamların...
bak şimdi aga, askerliğe dönüyor mevzu!
öğrenciyken kitledikleri kredi kartının ufak bi' borcu varmış, tabi askerdeyken unutmuşuz amk, sonra eve bi' telefon; borcunuzu ödemediğiniz için yasal takip başlamıştır bik bik bik... lan zaten kartın limiti 200 lira, sen neyin peşindesin? bi' uyarsana, bi' mail atsana öncesinden bak hafız şöyle böyle olacak diye... aynı gün yatırdım paranı, n'oldu? sen mi zengin oldun ben mi fakir oldum? o yasal takibi de götüne sokarlar öyle! ha bir de kartımı iptal etmişsin... zaten bundan sonra iş bankasının kredi kartını kullanan gk'yı siksinler!

neyse hacı tam başımızı kurtardık derken; maaş hesabı için de bu bankadan hesap açtırmam gerektiğini öğrendim... her neyse diyip, gittik bankaya. bankamatik falan da vericekler ya; dedim ki eve gelsin! adresi de forma yazdık falan... lan bekle bekle kart yok! sonra bi' aradım ki call center'ı, sakarya'ya yani öğrenciyken kredi kartı aldığım adrese gitmiş bankamatik kartım! ya beyninizi skeyim sizin! adres; ... adapazarı/sakarya, tel: 0262 yani kocaeli'nin telefon kodu... neymiş; birincil adresim orasıymış! yav arkadaşım madem eski bilgilere göre işlem yapacaksınız, neden tekrar form doldurttunuz bana? madem form doldurtuyorsunuz, neden adapazarına yolluyorsunuz kartımı! kaputu açmayın lan bari!

neyse, iş yerine gelsin dedik kart için telefonda... geçen hafta çarşamba şehir dışına çıktım panpa, fuardı bilmem neydi ayağına... kart gelmiş buraya, ik cı kız verdi sağolsun kartı... şifre almak için aradım, kart kapalıymış! bağlandım telefondaki kıza, kart hala kuryede görünüyormuş, kapalıymış dolayısıyla... şubeye gidip, açtırmam gerekiyormuş... 2 iş günü içerisinde açılırmış eğer şubeye gitmezsem... lan kart elimde işte amk, telefondaki kız anamın kızlık soyadının 2. ve 5. harfini ezberledi... tüm call center kaç gündür anamın kızlık soyadıyla yatıp kalkıyor amk! hala ne şubesi? adresi değiştireyim dedim bari, ona da şubeye git! yav iş bankası, adınızla tezat olmak zorunda mısın? iş değiştirecek olursam ilk kıstasım maaşımı çekeceğim banka olacak! iş bankasıyla çalışan başka bi' yere geçersem de ilk maaşımı tamamen yeğenlerime bağışlıycam... bu kadar da netim!