bugün

clark kent

clark kent hiç de göründüğü kadar mal bir insan değildir. lakin izleyici, okuyucu olayın iç boyutunu kavrayabilsin clark kent-superman bağıntısını kurabilsin, diye, "bir gözlük bir takım elbise tamamdır abi." gibi gösterilmiştir. akabinde gelen teknolojik atılımlar bu geleneği kıramamış aslında supermansiz tam bir hiç olan clark kent'in sümsük, çekingen ve yamru yumru benliğini tam olarak yansıtamamışlardır.

clark kent smallville de izlediğimiz yakışıklı oğlan gibidir, sevdiği kız bin kere de pas atsa bu bir kere gelişine vuramaz topa. kız aslında insanın sır tutmaması lazım filan der bu yine ık mık eder. lan keraneci söylesene "ben bomba gibi adamım aslında. bir elimle çelikleri büküyor, diğeriyle seni kurşundan, börtü böcekten koruyorum. gözlerim aşkından yanışıma gönderme yapar gibi alev fışkırtıyor. sensiz kaldığımda seni tekrar duyabilmek için kastım kulak zarımı hassaslaştırdım. kıçında uçuşan pirelerin bile gizli tüm planlarını biliyorum. tiihheeyt beeaa"

ama yok hep bir tırsaklık hep bir nonoşluk. sonra o içinde kalmışlığın gazıyla dünyanın tersine dön, zamanı geri al. hadi be yürü be. süpermen gelsin. biz onu seviyoruz.