bugün
- cansever16
- türkiye pazar günü yeni bir sabaha uyanacak5
- futbol24
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak5
- çinliler2
- victor osimhen6
- almanya11
- jose mourinho2
- enflasyon hedefinin tutmaması3
- galatasaray14
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- cehennem3
- günlük tutan erkek10
- okan buruk2
- 9 ağustos 2026 gaziantep depremi2
- vfb stuttgart7
- sabah kahvesi4
- italya7
- fc internazionale milano6
- borussia dortmund5
- çirkef galatasaray3
- ac milan5
- bir daha doğmayacak olmak3
- muz4
- fait bey dönsün kampanyası3
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- ingiltere5
- chelsea fc4
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- yorgun mermi19
- yecüc ile mecüc5
- bayern münih4
- cedidacer ne iş yapıyor2
- yazarların uyuyamama sebebi2
- etek giyen erkek10
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- şeva mitzvot2
- gocu'nun solak olması4
- en son ne aldınız2
- dünyanın tersine dönmesi5
- tavuk sevmemek5
- devalüasyon yakın mı9
- sürekli dizi6
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- arsenal fc3
Bu saatte hastanede yatan bir sürü insan var , ve dünyada ölüm acisi ceken , yakınlarını kaybeden veya ac yatmak zorunda kalan insanlar var , yatacak yeri bile olmayan insanlar var , bunların yanında aşk acisi biraz lüks gibi düşün. Sağlık herşeyden önemli. Tabi ki kalbin ağrıması zordur fakat zamanla geçecek en azından sakinleyecek . Zaman bazen gerçekten en iyi ilaçtır.
Bir paket çikolata ye ve üstüne limonata iç sonra yat geçiyor. En azından o zaman. Geçmiş olsun.
kim bilir nerelerde ağlayarak sevişiyordur şimdi. biz de ofiste etimek üstüne süzme peynir sürüp kahvaltı yapıyoruz ırgat gibi..
Rimel sürerken gözüme kaçtı.
Ve şu an gözüm her kırptığımda batıyor.
Bütün akşamım ve gecem bu batma ile berbat geçecek.
Abi kadın olmak çok zor ya.
Ve şu an gözüm her kırptığımda batıyor.
Bütün akşamım ve gecem bu batma ile berbat geçecek.
Abi kadın olmak çok zor ya.
artık iş akp giderse dertler biter noktasından çıkmıştır. artık bu "zihniyetlerin" değişmesi lazım.. sadece iktidarcılar değil muhaliflerin de zihniyetlerini değiştirmeleri lazım yoksa sonumuz uçurum.
ahlaksızlığın hırsızlığın yolsuzluğun gücü eline geçirenin zalime dönüşmesinin şak şaklandığı desteklendiği bir ülkede akp gider chp gelir yeni parti gelir fark etmez. önce bu çürümüş zihniyetlerin değişmesi ve öze dönülmesi lazım. bizim en çok övündüğümüz şey türklüktür türk örf ve gelenekleridir merhametimizdir vatan sevgimizdir bayrak sevgimizdir imanımızdır. bunlardan uzaklaştıkça b.ka sarmaya devam ederiz. bugün hala suriye gibi ırak gibi afganistan gibi düşmedi isek hepsini özümüze borçluyuz. ama bu bundan 50 sene sonra onların düştüğü duruma düşmeyeceğiz anlamına da gelmez çünkü özünden uzaklaştıkça insanların yozlaşır. yozlaşma liyakatsizlik ahlaksızlık büyüdükçe sonun onlar gibi olur bu kaçınılmaz.
ahlaksızlığın hırsızlığın yolsuzluğun gücü eline geçirenin zalime dönüşmesinin şak şaklandığı desteklendiği bir ülkede akp gider chp gelir yeni parti gelir fark etmez. önce bu çürümüş zihniyetlerin değişmesi ve öze dönülmesi lazım. bizim en çok övündüğümüz şey türklüktür türk örf ve gelenekleridir merhametimizdir vatan sevgimizdir bayrak sevgimizdir imanımızdır. bunlardan uzaklaştıkça b.ka sarmaya devam ederiz. bugün hala suriye gibi ırak gibi afganistan gibi düşmedi isek hepsini özümüze borçluyuz. ama bu bundan 50 sene sonra onların düştüğü duruma düşmeyeceğiz anlamına da gelmez çünkü özünden uzaklaştıkça insanların yozlaşır. yozlaşma liyakatsizlik ahlaksızlık büyüdükçe sonun onlar gibi olur bu kaçınılmaz.
lahmacun yemekten ülser olmuşsundur. diyetini değiştir, aşkla karıştırma.
çerçeve yasayı hazırlayan akp ve mhp, meclise gelene kadar peşin peşin "360" imzayı atan akp ve mhp milletvekilleri, apo ile görüşen dem ile ittifak yapan pkk lıları salacak olan akp ve mhp, bu taslağa karşı çıkan imzalamayacağız diyen iyi parti ve yeni parti ama taslağın onaylanacak olmasındaki suç muhaliflerde.
vay amk vay vay vay vay vayyyyyy.. ulan 44 yaşındayım şu hayatta görmediğim duymadığım fırıldak kalmamıştır diyordum ama her gün yeni bir şey görüyorum duyuyorum. öğrenmenin yaşı yoktur diye boşuna dememişler..
vay amk vay vay vay vay vayyyyyy.. ulan 44 yaşındayım şu hayatta görmediğim duymadığım fırıldak kalmamıştır diyordum ama her gün yeni bir şey görüyorum duyuyorum. öğrenmenin yaşı yoktur diye boşuna dememişler..
Az önce annemin “hadi ben seni gönderdim diyelim gece vakti dönerken başınıza bir şey gelse, elalem Gece vakti nereden geliyordu, yanındaki kimdi diye sorduğunda nasıl hesap veririz?” içerikli konuşmasına maruz kaldım. Demek ki kaza falan geçirsem kızım ölcek mi diye telaşlanmayacak da elaleme ne dicem diye telaşlanacak.
bi yaş daha yaşlandık. ewed
(#48058492)
Yemedi mi? Yine de içinde az Allah korkusu kalmış olması güzel bir şey. Bundan sonra totoşluk yapma! Yalamalık yapacağım diye takla üstüne takla atmak olmaz. Dünya bile Tayyipistler'den daha yavaş dönüyor. Net.
Yemedi mi? Yine de içinde az Allah korkusu kalmış olması güzel bir şey. Bundan sonra totoşluk yapma! Yalamalık yapacağım diye takla üstüne takla atmak olmaz. Dünya bile Tayyipistler'den daha yavaş dönüyor. Net.
çinli kadın larpı yapan bir femboy.
En son buzdolabı almıştı pazartesi geliyor demişti. üç aydır buzdolabı yokmuş o’na çok seviniyordu. Öyle yazmış entrysinde.
Gerisi aynı bildiğimiz tuzzbuzz *
Gerisi aynı bildiğimiz tuzzbuzz *
Kuyruk sallamış olabilir misin? Ne bilim şort falan giydiysen kısa
Kuyruk sallamış olabilir misin? Ne bilim şort falan giydiysen kısa
birleştirip ev yapıyorlar. bizim mahallede var bir tane 10 senede 4 apartman dikti kartondan şimdi kendi kira paralarını yiyip eleman çalıştırıyor.
Neredesin ay yüzlüm, aşk kadın?
Birkaç gündür sözlükte kısa süreli bulunuyorum. Çoğunlukla bir iki entry okuyup çıkıyorum. Kendi kendime hep bir eksiklik var diyordum, buldum.
Birkaç gündür sözlükte kısa süreli bulunuyorum. Çoğunlukla bir iki entry okuyup çıkıyorum. Kendi kendime hep bir eksiklik var diyordum, buldum.
Yine olmayacak birine aşık olmuştur.
Ben böyle anekdotlar okuyunca gerçekten acaba burası afrika Cumhuriyeti mi diye sorguluyorum kendi kendime. Abi spotçuya bile sipariş versen gene alırsın 3 güne. 3 ayda paslanma baş gösterir artık makinenin kapısında. Ne bu be.
he bu dediğin kriterlere sahip erkek de dönecek senin gibi mala bakacak öyle mi ?
karşılığında sunacağı şey :
yanmış bir kek ve 1.50 boy.
karşılığında sunacağı şey :
yanmış bir kek ve 1.50 boy.
Sevdiğimiz veya canımızın çektiği her şeyi alamayacağımızı çocukken öğrettiler bize. Belki maddi açıdan belki sağlık açısından.
Büyüdükçe gördüğümüz, beğendiğimiz veya aşık olduğumuz her kadınla bir ilişkiye başlayamayacağımızı fark ettik. Sevgilisi vardır. Bizi beğenmez veya başka sebepler...
O yüzden çok da şeyyapmamak lazım. Sevgi, aşk çift taraflı olunca değerli. Ben evliyken evli bir edebiyatçıya aşık olmuştum. Hiçbir zaman ona ulaşamayacağımı biliyordum. Kasiyer, garson, tezgahtar kızlara aşık olmayın diyeceğim ama aşık olmak insanın elinde olan bir şey değil. Neyse...
Edit: ben aşk acısı çekmiyorum arkadaşlar. Bir üstteki yazar çekiyor.
Büyüdükçe gördüğümüz, beğendiğimiz veya aşık olduğumuz her kadınla bir ilişkiye başlayamayacağımızı fark ettik. Sevgilisi vardır. Bizi beğenmez veya başka sebepler...
O yüzden çok da şeyyapmamak lazım. Sevgi, aşk çift taraflı olunca değerli. Ben evliyken evli bir edebiyatçıya aşık olmuştum. Hiçbir zaman ona ulaşamayacağımı biliyordum. Kasiyer, garson, tezgahtar kızlara aşık olmayın diyeceğim ama aşık olmak insanın elinde olan bir şey değil. Neyse...
Edit: ben aşk acısı çekmiyorum arkadaşlar. Bir üstteki yazar çekiyor.
Kesbiş olsun tai lung.
Psikolog veya psikiyatri ne gerekiyorsa dene. ilk adım kabul etmek diye düşünüyorum. Dünyada sadece kendimizde olduğunu sandığımız problemler bir şekilde anlatınca çözülebiliyor. Psikiyatriye hiç gitmedim, ilaç kullanmadım. Psikolog kısmını ise sadece bir seans denedim, bir defa tahammül edebildim. Aşırı komik geldi.
Psikolog veya psikiyatri ne gerekiyorsa dene. ilk adım kabul etmek diye düşünüyorum. Dünyada sadece kendimizde olduğunu sandığımız problemler bir şekilde anlatınca çözülebiliyor. Psikiyatriye hiç gitmedim, ilaç kullanmadım. Psikolog kısmını ise sadece bir seans denedim, bir defa tahammül edebildim. Aşırı komik geldi.
Yüzümü çok kestiğim için göstermeye çalışmıştı ben 13-14 yaşındayken nasıl tıraş olacağını. Gösterirken yüzünü kesince ben de dalga geçmiştim. Küfretti. Bu kadar.
ya bırak, deli deli etme kendini. deli kontenjanımız doldu taştı zaten. kendine psikolojik teşhis koymak kadar kendini sikmek bir şey yok. psikoloğa değil, psikiyatriste git bari bir işe yarasın. psikiyatristler on numara ilaçlar yazıyor, sen muhafazakar olduğun için alkol eksiğini de kaparsın böylece.
aklın çalışma şekline uygun olmayan mevzu. aklım tek düzlemde çalışmıyor, bin tane fikir, düşünce aklımdaki sohbetimi sürekli bölüyor. bunları yazıya dökmeye çalışsam şöyle bir cümle çıkardı;
karnım aç, bazı kızların memeleri, bir milyon dolar verseler bok yer misin?
yani aklı yazıya tam dökmek çok mümkün değil çocuklar.
karnım aç, bazı kızların memeleri, bir milyon dolar verseler bok yer misin?
yani aklı yazıya tam dökmek çok mümkün değil çocuklar.
facebooktaki dayılara gönderirsen seni arşa kadar havalandırıp angelina jolie yaparlar. Başka da şansın yok zaten.
Özgür özel'dir. Net.
Memlekete gidince bana şövalye şeklinde 1 mt boyunda boş şarap şişesi getirsin. Koleksiyonumda vardı kırıldı. Linki bulup eklerim kanka.
https://www.google.com/se...RgHIICQ7JQLSggQARgBIAEoAQ
https://www.google.com/se...RgHIICQ7JQLSggQARgBIAEoAQ
çocuklarda oluyor bu. yani sırf çikolata değil, her zararlı için geçerli. ben de küçükken kola vermiyorlar diye hep kola içeceğim büyüyünce derdim. artık kola diye bir şey olmasa dünyada hiç aramam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar