dünün iyileri

aşk acısı çekiyorum sözlük

Bu saatte hastanede yatan bir sürü insan var , ve dünyada ölüm acisi ceken , yakınlarını kaybeden veya ac yatmak zorunda kalan insanlar var , yatacak yeri bile olmayan insanlar var , bunların yanında aşk acisi biraz lüks gibi düşün. Sağlık herşeyden önemli. Tabi ki kalbin ağrıması zordur fakat zamanla geçecek en azından sakinleyecek . Zaman bazen gerçekten en iyi ilaçtır.

Bir paket çikolata ye ve üstüne limonata iç sonra yat geçiyor. En azından o zaman. Geçmiş olsun.

gulmekicinyaratilmis

kim bilir nerelerde ağlayarak sevişiyordur şimdi. biz de ofiste etimek üstüne süzme peynir sürüp kahvaltı yapıyoruz ırgat gibi..

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Rimel sürerken gözüme kaçtı.
Ve şu an gözüm her kırptığımda batıyor.
Bütün akşamım ve gecem bu batma ile berbat geçecek.
Abi kadın olmak çok zor ya.

hükümet değişse ülke düzelir mi

artık iş akp giderse dertler biter noktasından çıkmıştır. artık bu "zihniyetlerin" değişmesi lazım.. sadece iktidarcılar değil muhaliflerin de zihniyetlerini değiştirmeleri lazım yoksa sonumuz uçurum.

ahlaksızlığın hırsızlığın yolsuzluğun gücü eline geçirenin zalime dönüşmesinin şak şaklandığı desteklendiği bir ülkede akp gider chp gelir yeni parti gelir fark etmez. önce bu çürümüş zihniyetlerin değişmesi ve öze dönülmesi lazım. bizim en çok övündüğümüz şey türklüktür türk örf ve gelenekleridir merhametimizdir vatan sevgimizdir bayrak sevgimizdir imanımızdır. bunlardan uzaklaştıkça b.ka sarmaya devam ederiz. bugün hala suriye gibi ırak gibi afganistan gibi düşmedi isek hepsini özümüze borçluyuz. ama bu bundan 50 sene sonra onların düştüğü duruma düşmeyeceğiz anlamına da gelmez çünkü özünden uzaklaştıkça insanların yozlaşır. yozlaşma liyakatsizlik ahlaksızlık büyüdükçe sonun onlar gibi olur bu kaçınılmaz.

lahmacun yemekten ülser olmuşsundur. diyetini değiştir, aşkla karıştırma.

masklavi

çerçeve yasayı hazırlayan akp ve mhp, meclise gelene kadar peşin peşin "360" imzayı atan akp ve mhp milletvekilleri, apo ile görüşen dem ile ittifak yapan pkk lıları salacak olan akp ve mhp, bu taslağa karşı çıkan imzalamayacağız diyen iyi parti ve yeni parti ama taslağın onaylanacak olmasındaki suç muhaliflerde.

vay amk vay vay vay vay vayyyyyy.. ulan 44 yaşındayım şu hayatta görmediğim duymadığım fırıldak kalmamıştır diyordum ama her gün yeni bir şey görüyorum duyuyorum. öğrenmenin yaşı yoktur diye boşuna dememişler..

görsel

elalem ne der

Az önce annemin “hadi ben seni gönderdim diyelim gece vakti dönerken başınıza bir şey gelse, elalem Gece vakti nereden geliyordu, yanındaki kimdi diye sorduğunda nasıl hesap veririz?” içerikli konuşmasına maruz kaldım. Demek ki kaza falan geçirsem kızım ölcek mi diye telaşlanmayacak da elaleme ne dicem diye telaşlanacak.

7 ağustos 2001

bi yaş daha yaşlandık. ewed

masklavi

(#48058492)

Yemedi mi? Yine de içinde az Allah korkusu kalmış olması güzel bir şey. Bundan sonra totoşluk yapma! Yalamalık yapacağım diye takla üstüne takla atmak olmaz. Dünya bile Tayyipistler'den daha yavaş dönüyor. Net.

tai lung

çinli kadın larpı yapan bir femboy.

gulmekicinyaratilmis

En son buzdolabı almıştı pazartesi geliyor demişti. üç aydır buzdolabı yokmuş o’na çok seviniyordu. Öyle yazmış entrysinde.

Gerisi aynı bildiğimiz tuzzbuzz *

mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak

Kuyruk sallamış olabilir misin? Ne bilim şort falan giydiysen kısa

mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak

Kuyruk sallamış olabilir misin? Ne bilim şort falan giydiysen kısa

karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı

birleştirip ev yapıyorlar. bizim mahallede var bir tane 10 senede 4 apartman dikti kartondan şimdi kendi kira paralarını yiyip eleman çalıştırıyor.

gulmekicinyaratilmis

Neredesin ay yüzlüm, aşk kadın?
Birkaç gündür sözlükte kısa süreli bulunuyorum. Çoğunlukla bir iki entry okuyup çıkıyorum. Kendi kendime hep bir eksiklik var diyordum, buldum.

gulmekicinyaratilmis

Yine olmayacak birine aşık olmuştur.

gulmekicinyaratilmis

Ben böyle anekdotlar okuyunca gerçekten acaba burası afrika Cumhuriyeti mi diye sorguluyorum kendi kendime. Abi spotçuya bile sipariş versen gene alırsın 3 güne. 3 ayda paslanma baş gösterir artık makinenin kapısında. Ne bu be.

evlenilmeyecek 4 erkek

he bu dediğin kriterlere sahip erkek de dönecek senin gibi mala bakacak öyle mi ?

karşılığında sunacağı şey :

yanmış bir kek ve 1.50 boy.

Sevdiğimiz veya canımızın çektiği her şeyi alamayacağımızı çocukken öğrettiler bize. Belki maddi açıdan belki sağlık açısından.

Büyüdükçe gördüğümüz, beğendiğimiz veya aşık olduğumuz her kadınla bir ilişkiye başlayamayacağımızı fark ettik. Sevgilisi vardır. Bizi beğenmez veya başka sebepler...

O yüzden çok da şeyyapmamak lazım. Sevgi, aşk çift taraflı olunca değerli. Ben evliyken evli bir edebiyatçıya aşık olmuştum. Hiçbir zaman ona ulaşamayacağımı biliyordum. Kasiyer, garson, tezgahtar kızlara aşık olmayın diyeceğim ama aşık olmak insanın elinde olan bir şey değil. Neyse...

Edit: ben aşk acısı çekmiyorum arkadaşlar. Bir üstteki yazar çekiyor.

çerçeve yasa

--spoiler--

yasa muhalefetin de oyuyla geçecek ama linci yiyen ak parti olacak. sonra vay efendim araştırma önergesini akp mhp niye reddetti.

--spoiler--

Ana Muhalefetin değil, Akape gürümündeki kayyumla yönetilen küçük muhalefet imzasıdır o.

obsesif kompulsif bozukluğu olan sözlük yazarları

Kesbiş olsun tai lung.
Psikolog veya psikiyatri ne gerekiyorsa dene. ilk adım kabul etmek diye düşünüyorum. Dünyada sadece kendimizde olduğunu sandığımız problemler bir şekilde anlatınca çözülebiliyor. Psikiyatriye hiç gitmedim, ilaç kullanmadım. Psikolog kısmını ise sadece bir seans denedim, bir defa tahammül edebildim. Aşırı komik geldi.

tıraş olmayı öğreten baba

Yüzümü çok kestiğim için göstermeye çalışmıştı ben 13-14 yaşındayken nasıl tıraş olacağını. Gösterirken yüzünü kesince ben de dalga geçmiştim. Küfretti. Bu kadar.

obsesif kompulsif bozukluğu olan sözlük yazarları

ya bırak, deli deli etme kendini. deli kontenjanımız doldu taştı zaten. kendine psikolojik teşhis koymak kadar kendini sikmek bir şey yok. psikoloğa değil, psikiyatriste git bari bir işe yarasın. psikiyatristler on numara ilaçlar yazıyor, sen muhafazakar olduğun için alkol eksiğini de kaparsın böylece.

aklına her geleni başlık yapan densiz

aklın çalışma şekline uygun olmayan mevzu. aklım tek düzlemde çalışmıyor, bin tane fikir, düşünce aklımdaki sohbetimi sürekli bölüyor. bunları yazıya dökmeye çalışsam şöyle bir cümle çıkardı;

karnım aç, bazı kızların memeleri, bir milyon dolar verseler bok yer misin?

yani aklı yazıya tam dökmek çok mümkün değil çocuklar.

arkadaşlar ben güzel miyim

facebooktaki dayılara gönderirsen seni arşa kadar havalandırıp angelina jolie yaparlar. Başka da şansın yok zaten.

mazot fiyatlarının suçlusu

Özgür özel'dir. Net.

masklavi

Memlekete gidince bana şövalye şeklinde 1 mt boyunda boş şarap şişesi getirsin. Koleksiyonumda vardı kırıldı. Linki bulup eklerim kanka.

https://www.google.com/se...RgHIICQ7JQLSggQARgBIAEoAQ

büyünce sürekli çikolata yiyeceğim fikri

çocuklarda oluyor bu. yani sırf çikolata değil, her zararlı için geçerli. ben de küçükken kola vermiyorlar diye hep kola içeceğim büyüyünce derdim. artık kola diye bir şey olmasa dünyada hiç aramam.
© copyright 2005 - 2026