bugün
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi9
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız19
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13

entry'ler (32)
kripto para geleceğin para birimidir. evden çıkmadığımız şu zamanlarda artık madeni para kağıt para vs. bir önemi kalmadı. ben de thodex ile devam ediyorum hayatıma. bakalım bir 10 yıl sonra ne olacak.
yves rocher white botanical tonik kulllanıyorum birs üredir kurutmadan temizlediğini düşündüğüm ferah kokulu tonik. kişiden kişiye değişse de ben bu tonigi kullandığım hafta 3 tane kocaman sivilce çıkardım, ama şöyle de bir durum var; yeni bir cilt bakım urunune geçişte genelde alisana kadar ilk hafta bi sivilce atma oluyor sonra geçiyor. güzelliği şu, kupkuru bir cilt bırakmıyor geriye, ferah hissettiriyor, yani 1,5 ay oldu şu an da hicbir sıkıntı yok.
geleceğin belası itici velet.
Herşey çok güzel olacak filminde cem yılmaz'ın karısına uykusunda yaranmak için söylediği arı vız vız şarkısında geçen arıdır. sahne sonunda karısı cem yılmaz'ı yataktan kovmuştur.
hayallere dalan yazar beyanıdır. üzgünüm ama belgelerle ortaya çıkarılmış her şey daha neyi reddediyorsunuz anlam veremiyorum
Daha önce de OXXO'nun çevreci politika ve kampanyalarından haberdardık. Bu kez çıtayı yükseltmişler ve 15 bin çam ağacına kadar çıkartmışlar. O 15 bin kişi arasında olmayı açıkçası çok isterim. Son günde de olsa haberdar olmam çok iyi oldu.
Dün gece full dışardaydım hiç görmedim. Gece mi başladı bu olay ? Acaba korkmak gerekiyor mu? Erkek adamız harflerden mi korkacağız.
geliyor gönüllerin efendisi, istanbul'un her yerinde insanları bıktıran ulaşım sıkıntısını kökünden çözmeye geliyor.
piyasada ne idüğü belirsiz bir sürü ürün var. dandik tv reklamlarından tutun yolda gördüğünüz buroşürlere kadar birçok izinsiz ürünle insanları kandırmaya çalışıyorlar. meta cartin sağlık bakanlığı onaylı bir ürün. sadece eczanelerde bulunabiliyor. bu bile başlı başına metacartin'e güvenme sebebi. sağlık bakanlığı öyle her şeye onay veren bir kurum değil.
gökhan yıkılkan, inan ulaş torun çok iyi bir ikili oldular. modern zeki metin olma yolunda ilerliyorlar.
sanırım bu sezon diğer sezonların aksine bir iç çatışma yaşanacak. savaş da ortalarda değil. hadi hayırlısı bakalım.
parti içerisinde adam gibi muhalefet yapan isimlerin başında geliyor. hal böyle olunca da bazılarına sıkıntı yaratıyor. kendisine saldırılması da bu yüzden. korkuyorlar çünkü doğruları haykırdığı için.
vay be. beş sezon olmuş. çocuklar elimizde büyüdü resmen.
Beylikdüzünde son bir kaç aydır bi hareketlenme var.Özellikle istanbul büyükşehir belediyesinin gönderdiği banklara beylikdüzü belediyesi yazılı çıkartmaların yapıştırılması da bunun kanıtıdır adam çalışıyor abi skyrimdeki illusion u yükseltirsin ya bu adamınki 100 o kadar.
Daha da fazlasını hak ediyor ya bu adam. Bugüne kadar yaptığı projelerin kaçından haberdar bu halk bilmiyorum ama yazsa roman olur orası kesin. Bu adam takdir toplamayacakta ben mi toplıcam? yapmayın allah aşkına. Tırnaklarıyla kazıya kazıya buralara kadar gelebilen nadir insanlardan kendisi.
Bu bir karşılaştırma olamaz çünkü eşit değil binali yıldırımın ezicilinin ekrem imamoğluna ağır geleceğini hepimiz gayet iyi biliyoruz o yüzden güzel kardeşim çok fazla kasmamak lazım seçimlerden sonra ekrem in hezimetini hep beraber izleriz.
metin akpınar belki bir daha sinemada rol almaz. onun için izlemek lazım.
bana wsop oynarken çok yakışıklısın diyorlar bu da geçerli olur herhalde.
saçma bir istektir.
başlığı sol framde görünce çocuğa bir şey oldu sandım, reklam çekmiş.
iyidir iyi.
iyidir iyi.