entry'ler (4)

ahlaktan bahseden ateist

Ateist olabilmek kolay bişey değil ya gerçekten kendini öyle hissedersin sana mantıklı gelmez herkese ben ateistim demessin hatta belkide ateist misin onu bile bilmiyosundur ama ben ateistim Allah yok heralde dur bi şu kuranı okiyim ama yinede ateist kalcam diyen zekiler var. Ben ateistim demek gerçek anlamda zordur önce tüm dinleri araştırıp öyle karar verilmesi gereken havalı olacağını zanneden kişilerin ağzına sakız olmamalıdır ben ateistim lafı.

kürdistan kendi küllerinden yeniden doğuyor

meclise kadar girdi terör ben inanmıyorum yok Türkiyede bilmem ne demesine tek derdi Kürdistan reklamlarında bile Kürtçe yazı çıkarmıştı.

musul kerkük 2023 de türklerindir

Elbetteki kolay değildir ve de Araplarda bulunmaktadır ama çözülmek istenince çözülemeyecek sorunlar değil. Zamanında topraklarımızda bir çok farklı ırk bir arada yaşamıştır ama her şey çözülmüştür. Bu kadar ısrar etmemin sebebi Musul'un gerçekten önem taşıyan bir yer olması. Orası bizim olsa paraya para demeyiz ve biraz yerli üretimimiz olur ve bu bir çok şeyi etkiler. Kolay değil tabi hemen Musul'u almak ama olabilecek bir şey.

musul kerkük 2023 de türklerindir

yanlız biz musulu alırsak başımıza gelebilecek en güzel şeylerden biri olur. Musul çok zengin bir yer ve çoğunluğu Türk zamanında kaybetmemeliydik ama kaybettik şimdi alma zamanı zaten yarın öbürsü gün Yunanistan'da batar o fırsatıda değerlendirebiliriz. Adaları satmaya başladılar bile.