bugün
- true'nun ölmesi9
- anın görüntüsü16
- rakının berbat bir içki olması26
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
entry'ler (174)
eko bey'in sinirli ve agresif yapısıyla ellerinde bicaklar ve basinin uzerinde simsekleriyle sozsuz tanımlanmış en iyi cizgi karakterlerden biri oldugunu soylemek yanlıs olmayacaktır.
sen de "- ben de bir suredir zaten konusmak istiyordum.", de...
kalay sn
kursun pb bunlar niye aklimda kaldilarsa? ama neyse bulmacada cikiyo bu sorular...
kursun pb bunlar niye aklimda kaldilarsa? ama neyse bulmacada cikiyo bu sorular...
senarist olarak iki adet menapoza girmiş evde kalmış kadın yeterlidir...
(bkz: bilen bilir o dizileri)
(bkz: bilen bilir o dizileri)
romantik komedilerde başrol kadın ve erkeğin filmin ortalarına kadar birbirlerinden nefret etmeleri, ortadan itibaren hoşlanmaları ancak bunu birbirlerine sezdirmemeleri, filmin sonunda ise birbirleri olmadan yaşayamayacaklarını anlayacak kadar gözlerinin dönmesi...
(bkz: you got mail)
(bkz: the proposal)
vb.
(bkz: you got mail)
(bkz: the proposal)
vb.
önce gözlerini televizyondan başka tarafa çevirmekle başlayan süreçtir. konuya hala hakim olduğun için kısa süre sonra kulaklarından itibaren kızarmaya başlarsın. bir an gelir içine bir sıkıntı yerleşir. hemen kanal değiştirirsin. ama bitmeez... o kişiyi kısa zaman içinde başka bir kanalda yeniden gördüğün anda tüm yaşadığın duygular bir anda geri gelir. önlem için konuklu program izlemeyiniz, izlettirmeyiniz...
örnek için (bkz: pelin batu)
örnek için (bkz: pelin batu)
halkımıza nikahı öğütlemek ve/veya sevdirmek için ortaya atılması gereken daha doğru bir önermedir.
senaryo ve dramaturgiden bi'haber üç dört genç alınır, bunlar beyin yıkama metoduyla, magazin basınına para yedirilmek suretiyle meşhur edilmiş bir kadın ve bir erkek dangoz kişisine uygun replikler yazacak kıvama getirilir. Kıvam kulak memesi anlamsızlığına ulaştıktan sonra günlüğü ortalama beşyüz liradan başlayan fiyatlarla garip konaklar ya da yalılar kiralanır. yetmez. bunların içi acaip ve bir çizgisi, herhangi bir stili olmayacak şekilde ve yine yüksek meblağlara döşenir. içerisi bu şekilde 180 dereceye ulaştıktan sonra, gözyaşartıcı maddelerden en ucuzu olan 'vaseline' krem de üzerine krema şeklinde serpilir. ağlama işi de kotarılınca, yeni mezun bir sinema öğrencisi alınıp kendisine 'yönetmen' payesi verilir ki fazla baş ağrıtmasın... işte herşey hazırdır. afiyetle yiyiniz. sıcak tüketiniz...
*
*
Türk diline son zamanlarda kimsenin olamadığı kadar hakim belki de tek sunucu olma ödülünü kendisine verdiğim programcı. işin hem hazırlığında hem de sunumudaki başarısı mutlaka ve sık sık takdir edilmeli...
oyunculuğu vasat, sunuculuğuna hiç girmeyeceğim oyunculuk bölümü mezunu kişi. neden bu denli beğenildiğini anlamak mümkün değil.
eski sevgili gerçekten sevilmişse olmazsa olmaz bir durumdur. o kadar cok sevilen bir insan, artik birlikte uyunmayacak diye sevilmeyecek midir? olmaz öyle şey. cok sevilen hic kimseyi insan hayatindan çikartamaz. Önermeye dönersek; eski sevgiliyle arkadaş kalmak son derece sağlıklı bir durumdur.
sen daha beni tanimiyosun, ben oyle bi insanim ki, biriyle birlikteysem gozum baska kimseyi gormez hayatim...
bi dakka forumda bi seye bakiyorum, sen neler alinacagini bi yere yaz, bitince firlayip gidicem...*
kisinin kulaginin dibinde elektrik supurgesi calistirma eylemi bunlardan baslicasidir...
insanı hayvandan ayıran en önemli özelliklerden biridir *
yedinci sezona 'yalan soylemek' anahtar kelimesiyle girmis, uzerinde cok ama cok dusundurmus tv. tarihinin en iyi dizisidir.
super bir televizyon dizisi...
insanda, bu cumleyi kurana muhakkak en az bir kere tecavüz edilmesini isteten başlık. böyle bir cümleyi kuran beyne sahip kişi, üzerinde ne olursa olsun en az bir en çok altı yüz defa tecavüze uğramalı ve bir daha cümle kurarken düşünmeli. tabii bu arada tam bir tecavüzcünün kollarının arasında sarsılırken terörün, bireysel terörün, şiddetin ne olduğu üzerine kafa da patlatmalı...inşalllaaaaaah...!!! (bkz: beddua)
1983 tarihli Monty Python filmidir. Filmin en belirgin özelliği, 1982 yapımı Pink Floyd'un The Wall adlı filmindeki animatör ekibin çalışmış olmasıdır. Mike Stuart ve Jill Brooks filmin karakterini belirlemişlerdir. Bu karakterin asıl sahibi ise kendisi de bir animatör olan filmin yönetmeni Terry Gilliam'dır. The Meaning of Life'ı Terry Jones'la birlikte yönetmiştir.
Monty Python ekibinin tek Amerikan kişisidir. Amerika'yı adaletsiz bulduğu için terk etmiş ve Cleese'le tanıştıktan kısa bir süre sonra ekibe katılmıştır. Animatör olarak son derece başarılı işlere imza atmış olsa da son dönemin başarılı ve yenilikçi yönetmenlerindendir. 12 Maymun ve Fisher King en bilinen filmlerinden olsa da Brasil sinema tarihi için ezber bozan bir filmdir.