bugün

entry'ler (14)

dwight howard

hem atletik hem sempatik adam. dileğim kendisinin lakers veya boston'da oynaması.

gunman chronicles

goldsrc * motoru üzerine yapılan bir sci-fi oyunu. uzayın derin yerlerinde geçen oyunda bir blade runner havası esiyor.

kaan sezyum

blog teması çok hoş olan adam. kendi mi yaptı bilmiyorum ama çok fena tema.

minimalist gri

arkaplandaki kaplama olmasa sanki daha iyi olabilir.

the walking dead

2. sezonda hanımın çiftliğinde farksız bir dizi oldu. komple evde geçti neredeyse. bir zombiler farklı işte.

kızlar okuyunca erkekler evlenecek kız bulamıyor

çorum il genel meclisi üyeli akp'li erhan emekçi'nin bir açıklaması.

(bkz: soyadı kişilik uyumsuzluğu)

http://www.focushaber.com...-bulamiyor--h-109179.html

game of thrones season 2 premiere

ilk 14 nisan açıklanmışken niye 1 nisan?, anlamadım.

sony vegas

adobe premiere'nin yanına paint gibi kalmaz. götü kalkmış orospu çocuklarının tabirleri işte. sony vegas'la da süper işler yapılabilir. programda eksik gördüğüm bir yan ise başlık düzenleme panelinin, videoyu yeniden boyutlandırdığımız zaman pencere ile yeniden boyutlanmaması ve rich text edit olayının başarısız olması. bunları da düzelttiklerinde tam olacaktır. ama bir mac'im olursa, final cut pro'dan başkasının tanımam.

kuzey güney

her şey iyiyde şu kuzey'in saçlarını kim yapıyorsa işi bıraksın diyorum amk. o ne sikim saçtır abi?

e2 ve cnbc e yi izleyen insanlar

hala "coolluk yapan ibneler" tanımlaması yapıyorlar bu insanlara. 6 yıl önce internet'im kotalıydı, dizileri indiremezdim. ben de buradan izlerdim. şimdi eskisi gibi değil ama conan'ı hala cnbc-e'den izliyorum.

cinema 4d

çoğu yapımda kullanılmış bir uygulamadır. arayüzü süper sade, kullanışlıdır. programın hızı başlı başına bir başarıdır zaten.

bazı referansları

http://www.maxon.net/gall.../film-visual-effects.html

windows un yeni logosu

metro konseptine uygun bir logo olmuş. solid olmasa daha da güzel bence. hemen kötülemeyin be abi.

windows 8

linux ve mac'de ki smooth text olayını koyduklarını umuyorum. kaç senedir leş gibi yazılarla bilgisayar kullandık anasını satayım.

fox mulder

8 sene boyunca ajan scully'den haylice çekti ama scully mulder'a, mulder'da scully'e çok şey kattı.