bugün

entry'ler (70)

ekonomi iyiyse neden herkesin borcu var

Tamam ekonomı halka yansımıyor yanı kotu durumda fakat bunu herkesın borcu var demekle ındırgeyemezsın. Bırcok degıskenden etkılenebılır fakat tek tuk seylere ındırgenemez. Aslında o borcları sılmek hukumet ıcın cocuk oyuncagı fakat yapmazlar. Cunku bu parayı baska sehırlerden alacakları arazılerde kullanabılırler, tatıl amaclı yanı.

whiplash

Dısıplın ve ego alanında master yapmıs bir adam. Ve etrafında heba ettiği gençler.

şımarık kızların çok tatlı olduğu gerçeği

Şımarıklık kımseye tatlılık getırmez. Gulmek eglenmek guzeldır. Bu tam bır ergen baslıgı olmus.

bebek arabası kullanırken telefonla konusmak

Kadınların yaptıgı bır eylemdır. Yapmayın bebeklerın hayatını rıske atmaya hakkınız yok.

on birinci nesil için ders vakti

Bir paragraf yazıp ıkı uc cumleyı bır araya getırememıs, zavallı bır de ders verecek.
Evet beklıyorum, ders ver hadı.

bir kadına değer vermek

Onemlıdır ve askın guzel tarafıdır. Onem verdıgınde karsılık olarak sevgı görürsen, mutlu olursun.

ülkemizin gelişmemiş olması

gelişmişlik teknolojiyle ölcülür. ve bazı ülkeleri kandırmak amaclı gelismekte olan dıye bır tabı cıkarmıslardır. böyle bir tabir pek uygun oldugunu sanmıyorum.
ortadoğu'dan ırak,surıye,mısır,libya ve guney amerika'dan el salvador, panama, bolivya gibi ülkelerden tek farkımız ekonomimizin bagımsız olarak gozukmesi. cunku zamanında savasarak bagımsızlıgımızı kazandık. fakat suan ulkemızın yarısının satılmıs olması, teknolojık anlamda geride olmamız, bızı gelismemıs ulkelere yakın kılıyor. ekonomık bagımsızlıgımız da sadece gırıp kazandıgımız savaslardı. ataturk'un onderliginde basardıgımız ılerlemeyı, 1945'ten beri gelen yobaz düsünce geriletti.
ve suan ısteklerı yerdeyız. ortadoğu bataklığına sürükleniyoruz.

erkeklerden nefret ediyorum

Hasta kızların, terkedılmıs olduktan sonra lezbiyenleşme yolunda soyledıklerı, cumledir.

unutulmaz film replikleri

Ona reddemeyeceği bir teklif yapacağım.

kuzu eti yemeyen kadın

Adana kebap kuzu etınden yapılır. Buyuk konusmak ıstemıyorum ama kebap sevmeyen kadınla yapamam.

sözlük yazarlarının ilişki durumu

Yalnızlıgı ınsan ihanetlerine tercih eden, onurlu duruş.

sözlük yazarları ülke kursa koyacakları isimler

Demıkratik Kebap Cumhurıyeti.

işsizlik

Allah yardımcınız olsun.

on birinci nesil yazarlar adam mıdır

Kanıt ıstersen ? Ne bılıyım oyle sorunca aklıma farklı durumlar geldı ? Ama suan nasıl bır kafa yapısına, beyın kıvrımına sahıp olduğunu tahmın etmeye çalısıyorum. Adam mıyız bız ya ? Neden ? Cünkü 11. Nesil yazarız da ? Allah ala...

neşet ertaş

Büyük usta...

jennifer lawrence

Once açlık oyunları'nda başrol oynayıp begenımı kazanmıstı. Ozellıkle 3. filmdeki sarkı soylemesi. Sonra google'daki o igrenç fotoğraflarını gördüm ve soğudum.

anıtkabir tertemiz olacak

Bugün park yapan yarın başka bı seye kalkısır. O park orada ne kadar çirkin duruyor, cocuk parkıymıs. Ulkede hıc park yok 10 metre park icin cocuk sevgisine degınen mallara dıyecegım; cocuklarınızı alın ve gidin, sızın kalın kafalarınızı anıtkabır'de istemiyoruz. Oraya kalıtesı ve sevıyesı yuksek, ınsan evlatları gırebılır. Yalaka ve dangalaklara acık degıldır.

gezi parkını koruyup anıtkabir parkına saldırmak

Orası mezarlık oyun parkı degıl. Ataturk'e sevgiyi anlayamayacak kadar beyınsız olmak bu yorumu gerektırırdı, tebrikler.

amerikan tıraşı

Kücükken berbere gıttıgımızde, babam bana soz hakkı bıle tanımazdı. Bunu bir subay tıraşı yap derdi, direk. Subay tıraşı.

şeriat istemeyen kesinlikle kafirdir

onlar isterler ki butun ulkeyı bi aıle bölüşsün, kadınlara tecavüz edildiğinde kadınlar sesini cıkaramasın. din adı altında her pisliği yapıp, sonra dinin arkasına saklansınlar. onlar araplaşmayı ve ortadoğu bataklığına saplanmayı ısterler. kadınların tek gözü acık dıye meydanlarda katletmek ısterler. onlar tüccar ve ruhsuz soytarılardır.