bugün
- hesabı mı silsem9
- melih gökçek14
- eylemin anasını siktiniz gençler tebrikler10
- ekrem imamoğlu37
- fal bakabilen sözlük yazarları18
- çiçek18
- inşallah true ile evlenirsin9
- rahat bırakın o kızı9
- kabuksuz kaplumbağa'ya ilan'ı aşk8
- kabuksuz kaplumbaga31
- ispanyolca10
- özgür özel26
- malum zihniyet iktidar olsa olacaklar10
- sari renkli seker8
- kurumsal boykot listesi16
- mod geldi mod geldi11
- türk pasaportu11
- nervio18
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız23
- oy kullanmak için yeterlilik testi11
- kızının vurduracağını bile bile eyleme göndermek14
- kent lokantalarinı kapatan kayyum17
- espresso lab10
- anın görüntüsü8
- saraçhane14
- akp bitmiştir32
- öcalanın mektubunun kürtçe okutulmamasına ceza8
- güzel kızların ortak özellikleri9
- karınız için kas yapar mısınız10
- true'nin çaylak olması16
- seni bu sözlükte yaşatmayız8
- cennet te sadece oruç tutanların geçeceği kapı12
- akepeli kayyumun kent lokantalarını kapatması20
- sıradaki hedef mansur yavaş18
- masum gençler8
- sen dahil 10 hatuna daha günaydin yazan erkek9
- sözlükteki yaşlılar29
- cici bebe bisküvisi10
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz14
- türk dizilerinin insanlara öğrettikleri9
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı16
- sahurdayız uludağ sözlük14
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- küresel ıkınma13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- ben botum9
insan gerçekten merak ediyor nasılsa adalet yok bakanı neden var.
Tüm bakanlıklar boşta şuan.
Hiçbiri sormadan karar alamıyor.
Hiçbiri sormadan karar alamıyor.
adalet olduğu için. istiyorlar ki biz istediğimiz küfrü edelim, istediğimiz taşkınlığı, yolsuzluğu yapalım ama bize dokunmasınlar.
muhalifler için vardır. iktidar kanadındakiler ne yaparsa yapsın onlar için her şey serbest.. reis çıkar muhalif seçmene terörist der bir şey olmaz. ana muhalefet partisi liderine şerefsiz der bir şey olmaz. kendi vatandaşına demediği kalmaz bir şey olmaz. ama ümit özdağ suriyeliler hakkında tweet attı diye halkı kin ve nefrete düşürdü diye hapse atılır. diğerleri kin ve nefret söylemi değil mi ?? lan ben hayatım boyunca devletin bir camını bile kırmadım ben neden teröristim ? sırf akp ye oy vermiyorum diye neden terör sevici oluyorum bu bana hakaret değil mi ? benim gibi milyonlarca insana hakaret değil mi.
iş belediye yolsuzlukları ise en başta melih gökçeğin ağırlaştırılmış müebbet alması şart. yargılanmasını geçtim daha ifadeye bile çağrılmadı.. istanbuldan devam edelim ; esenler belediye başkanı esenleri yedi bitirdi her ihalede adı geçiyor her yapılan şeyde adı geçiyor tüm akrabaları belediyede yönetici.. eski bağcılar belediye başkanı lokman bilmem ne.. zeytinburnu belediye başkanı kentsel dönüşüme girecek her binaya çökmeye çalıştı yıllarca. artık "neredeyse tamamı akp li olan" zeytinburnulular bile dayanamadı son seçimde adama oy vermediler. eski balıkesir belediye başkanı bursa belediye başkanı hepsi hakkında ciddi iddialar var savcı hangi birisini çağırdı ifadeye ? adalet bakanı hangisi için çıktı konuştu ?
hükümet kanadına gelirsek "tek yüzük ile" siyasete girip şu anda aile servetleri milyarlarca dolar olarak bahsedilen muhterem. en ufak bir soruşturma var mı ? o gemi filoları nasıl oldu o holdingler o hastaneler o vakıflar ne ile kuruldu ? ortaya yüzlerce ses kaydı çıktı evlerden ayakkabı kutularında çuvallarda milyonlarca dolar euro çıktı. yargı veya adalet bakanı ağzını açtı mı ? montaj dendi sondaj dendi üstü kapatıldı. 4 eski bakan yargılandı mı ? yok. peçeteden fatura yapıldı o iş adamı ulusal kanala çıkartıldı kahraman gibi anlatıldı. rezza dan bahsediyorum en ufak bir işlem yapıldı mı ? yok. üstüne adamı vergi rekortmeni kahraman ilan ettiler. tüm bu olaylarda adalet bakanı neredeydi adalet neredeydi ?
iş belediye yolsuzlukları ise en başta melih gökçeğin ağırlaştırılmış müebbet alması şart. yargılanmasını geçtim daha ifadeye bile çağrılmadı.. istanbuldan devam edelim ; esenler belediye başkanı esenleri yedi bitirdi her ihalede adı geçiyor her yapılan şeyde adı geçiyor tüm akrabaları belediyede yönetici.. eski bağcılar belediye başkanı lokman bilmem ne.. zeytinburnu belediye başkanı kentsel dönüşüme girecek her binaya çökmeye çalıştı yıllarca. artık "neredeyse tamamı akp li olan" zeytinburnulular bile dayanamadı son seçimde adama oy vermediler. eski balıkesir belediye başkanı bursa belediye başkanı hepsi hakkında ciddi iddialar var savcı hangi birisini çağırdı ifadeye ? adalet bakanı hangisi için çıktı konuştu ?
hükümet kanadına gelirsek "tek yüzük ile" siyasete girip şu anda aile servetleri milyarlarca dolar olarak bahsedilen muhterem. en ufak bir soruşturma var mı ? o gemi filoları nasıl oldu o holdingler o hastaneler o vakıflar ne ile kuruldu ? ortaya yüzlerce ses kaydı çıktı evlerden ayakkabı kutularında çuvallarda milyonlarca dolar euro çıktı. yargı veya adalet bakanı ağzını açtı mı ? montaj dendi sondaj dendi üstü kapatıldı. 4 eski bakan yargılandı mı ? yok. peçeteden fatura yapıldı o iş adamı ulusal kanala çıkartıldı kahraman gibi anlatıldı. rezza dan bahsediyorum en ufak bir işlem yapıldı mı ? yok. üstüne adamı vergi rekortmeni kahraman ilan ettiler. tüm bu olaylarda adalet bakanı neredeydi adalet neredeydi ?
Sembolik olarak tutuluyor. Koyunlar var sansın diye. Haybeye maaş veriyoruz.
ADALETi SAĞLAMAK iÇiN AMA ACABA SAĞLIYORLAR MI?YASALARA GEREKLi ÖNEMi VERiYORLAR,ONU BEN ÇOK MERAK EDiYORUM,OTURDUĞUN KOLTUĞUN HAKKINI VERiYORLAR MI?
Binlerce hukukçu neden var ülkede?
güncel Önemli Başlıklar