bugün
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi9
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız19
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13

entry'ler (56)
oruç tutmayanların tok olmasının normal olduğu durumdur.
çarşı grubunun ele geçirdiği iş makinasına verdiği isimdir. P (polis) O (olaylarına) M (müdahale) A (aracı)
hani nerde?
sözlüye sadece kendinin kalkmadığını gösterir.
tabi ki de "Mustafa Kemal Atatürk".
edit: bunuda eksileyen var amk. bunu eksileyen şahsiyeti ve sülalesini hiç iyi anmıyorum.
edit: bunuda eksileyen var amk. bunu eksileyen şahsiyeti ve sülalesini hiç iyi anmıyorum.
Saçma sapan gerizekalıca yapılan bir yasaktır. Madem öyle hepsini yasakla hepsinde zehir var hepsi zararlı.
Ben 9 yıldır içiyorum mentollü marlboro nasıl bırakıyım şimdi!!!
mentolüme dokunma!!!!
Ben 9 yıldır içiyorum mentollü marlboro nasıl bırakıyım şimdi!!!
mentolüme dokunma!!!!
bu dönemlerde etkisini belli etmeye başlayan sıcaklar.
bilimden yoksun ıssız adada yaşamış cahil insan söylemi.
2 en idealidir bence. gerek bakılabilecek üst sınır gerekse yapılan çocuğun kardeş duygusunu tadabilmesi amacıyla 2 idealdir.
9 yıldır tükettiğim sigaradır.hiç kimsenin para verip almadığı ama görünce versene bi dal diye sömürülen sigaradır.
Ankara'nın bağları.
digitürk'ün daha güçlü olduğu kıyaslamadır. Fakat şu futbol yayın hakları konusunda bıktım arkadaş. ikisi de farklı maç yayınlarını alıp duruyorlar. alıyorsanız adam gibi hepsini alın bi şöyle 5 yıllık falan bizde toptan hepsini aynı platformda izleyelim. Ya da dsmart alsın şu digitürk'ü tmsf'den kurtulalım şu durumdan.
bir nevi biyolojik alarm ile kalkmış kişinin yaptığı eylemdir.
Başlığı aÇan ve ona katılan kişilerin ak parti yandaşı olması sayesinde zenginlesmeleridir. Demek ki kendileri de Çalıp Çırpıyor ki zenginlesmisler.
gerçektir.net
haber doğruymuş. bir kaç Galatasaraylı kendilerine pay çıkarmaya çalışmış ama başaramamış kendi takımdaşlarını tongaya düşürmüşlerdir. Alper potuk olayından sonra bir çaba içine girdiler, normal bir olay iki tarafta yıllarca birbirleriyle uğraştı, uğraşmaya devam edecek. zaten bu iki kulüpte bu yüzden türkiyenin en büyük kulüpleri.
yıllardır Perez ve yıldırım takımlarında başkanlık yapıyorlar, gerek transferler gerek diğer ortak organizasyonlarda karşılaşmış ve tanışıyor olabilirler ve bu nedenden dolayı kutlamış olabilir. bazı küçük beyinliler bunu algılayamıyorlar. bunun tarihte çok fazla örnekleri vardır. hatta aralarında bir tanışıklık olma durumu Elvir Baliç transferini hatırlayanlar ikisininde o dönem kulüp başkanı olduğunu ve en basitinden ordan bile bir tanışıklıklarını olduğunu görecektir.
gelelim Fenerbahçe cephesine real Madrid başkanı kutlamış olabilir fakat Fenerbahçe bunu çok matah bişeymiş gibi niye resmi siteden duyurmuş ona anlam veremedim. salaklıktan başka bişey değildir. olabilir adam fax çekmiştir kutlamıştır, ne diye duyurma gereği duyuyorsun. Yapılan son derece saçma ve yersizdir. gereksiz bir şovdur fenerbahçenin yaptığı. Fenerbahçeli olarak saçma sapan bulduğum bir davranıştır.
yıllardır Perez ve yıldırım takımlarında başkanlık yapıyorlar, gerek transferler gerek diğer ortak organizasyonlarda karşılaşmış ve tanışıyor olabilirler ve bu nedenden dolayı kutlamış olabilir. bazı küçük beyinliler bunu algılayamıyorlar. bunun tarihte çok fazla örnekleri vardır. hatta aralarında bir tanışıklık olma durumu Elvir Baliç transferini hatırlayanlar ikisininde o dönem kulüp başkanı olduğunu ve en basitinden ordan bile bir tanışıklıklarını olduğunu görecektir.
gelelim Fenerbahçe cephesine real Madrid başkanı kutlamış olabilir fakat Fenerbahçe bunu çok matah bişeymiş gibi niye resmi siteden duyurmuş ona anlam veremedim. salaklıktan başka bişey değildir. olabilir adam fax çekmiştir kutlamıştır, ne diye duyurma gereği duyuyorsun. Yapılan son derece saçma ve yersizdir. gereksiz bir şovdur fenerbahçenin yaptığı. Fenerbahçeli olarak saçma sapan bulduğum bir davranıştır.
dün gerçekleşen istanbul aydın üniversitesi 9.iletişim ödülleri töreninde vuku bulan olaydır.
ayrıca Ahmet Kural'ın bunun üzerine sahneye çıktığında "Bana ödül verenlerle Murat Cemcir'e ödül verenler aynı kişiler değillerdir heralde" demesi güldürmüştür bizleri.
ayrıca Ahmet Kural'ın bunun üzerine sahneye çıktığında "Bana ödül verenlerle Murat Cemcir'e ödül verenler aynı kişiler değillerdir heralde" demesi güldürmüştür bizleri.