bugün
- tulumba tatlısı14
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek15
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak14
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı11
- mike tyson11
- güvenmemeyi nasıl öğrendin14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- portakallı kek10
- sözlük kızlarının meme şekilleri16
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın15
- anın görüntüsü18
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı12
- tanışmak istediğiniz yazar18
- zafer partisi14
- reis deyince akla ilk gelen24
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği11
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim9
- yazarların gurur duydukları özellikleri21
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- queen ravenna'nın ölmesi13
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı22
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- peter parker'ın mutsuz olması16
- atatürk'e düşman olanlar14
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı9
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu14
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- kanka olmak istediğiniz yazarlar13
- kadınların katlandığı eziyetler14
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın9
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
entry'ler (56)
oruç tutmayanların tok olmasının normal olduğu durumdur.
çarşı grubunun ele geçirdiği iş makinasına verdiği isimdir. P (polis) O (olaylarına) M (müdahale) A (aracı)
hani nerde?
sözlüye sadece kendinin kalkmadığını gösterir.
tabi ki de "Mustafa Kemal Atatürk".
edit: bunuda eksileyen var amk. bunu eksileyen şahsiyeti ve sülalesini hiç iyi anmıyorum.
edit: bunuda eksileyen var amk. bunu eksileyen şahsiyeti ve sülalesini hiç iyi anmıyorum.
Saçma sapan gerizekalıca yapılan bir yasaktır. Madem öyle hepsini yasakla hepsinde zehir var hepsi zararlı.
Ben 9 yıldır içiyorum mentollü marlboro nasıl bırakıyım şimdi!!!
mentolüme dokunma!!!!
Ben 9 yıldır içiyorum mentollü marlboro nasıl bırakıyım şimdi!!!
mentolüme dokunma!!!!
bu dönemlerde etkisini belli etmeye başlayan sıcaklar.
bilimden yoksun ıssız adada yaşamış cahil insan söylemi.
2 en idealidir bence. gerek bakılabilecek üst sınır gerekse yapılan çocuğun kardeş duygusunu tadabilmesi amacıyla 2 idealdir.
9 yıldır tükettiğim sigaradır.hiç kimsenin para verip almadığı ama görünce versene bi dal diye sömürülen sigaradır.
Ankara'nın bağları.
digitürk'ün daha güçlü olduğu kıyaslamadır. Fakat şu futbol yayın hakları konusunda bıktım arkadaş. ikisi de farklı maç yayınlarını alıp duruyorlar. alıyorsanız adam gibi hepsini alın bi şöyle 5 yıllık falan bizde toptan hepsini aynı platformda izleyelim. Ya da dsmart alsın şu digitürk'ü tmsf'den kurtulalım şu durumdan.
bir nevi biyolojik alarm ile kalkmış kişinin yaptığı eylemdir.
Başlığı aÇan ve ona katılan kişilerin ak parti yandaşı olması sayesinde zenginlesmeleridir. Demek ki kendileri de Çalıp Çırpıyor ki zenginlesmisler.
gerçektir.net
haber doğruymuş. bir kaç Galatasaraylı kendilerine pay çıkarmaya çalışmış ama başaramamış kendi takımdaşlarını tongaya düşürmüşlerdir. Alper potuk olayından sonra bir çaba içine girdiler, normal bir olay iki tarafta yıllarca birbirleriyle uğraştı, uğraşmaya devam edecek. zaten bu iki kulüpte bu yüzden türkiyenin en büyük kulüpleri.
yıllardır Perez ve yıldırım takımlarında başkanlık yapıyorlar, gerek transferler gerek diğer ortak organizasyonlarda karşılaşmış ve tanışıyor olabilirler ve bu nedenden dolayı kutlamış olabilir. bazı küçük beyinliler bunu algılayamıyorlar. bunun tarihte çok fazla örnekleri vardır. hatta aralarında bir tanışıklık olma durumu Elvir Baliç transferini hatırlayanlar ikisininde o dönem kulüp başkanı olduğunu ve en basitinden ordan bile bir tanışıklıklarını olduğunu görecektir.
gelelim Fenerbahçe cephesine real Madrid başkanı kutlamış olabilir fakat Fenerbahçe bunu çok matah bişeymiş gibi niye resmi siteden duyurmuş ona anlam veremedim. salaklıktan başka bişey değildir. olabilir adam fax çekmiştir kutlamıştır, ne diye duyurma gereği duyuyorsun. Yapılan son derece saçma ve yersizdir. gereksiz bir şovdur fenerbahçenin yaptığı. Fenerbahçeli olarak saçma sapan bulduğum bir davranıştır.
yıllardır Perez ve yıldırım takımlarında başkanlık yapıyorlar, gerek transferler gerek diğer ortak organizasyonlarda karşılaşmış ve tanışıyor olabilirler ve bu nedenden dolayı kutlamış olabilir. bazı küçük beyinliler bunu algılayamıyorlar. bunun tarihte çok fazla örnekleri vardır. hatta aralarında bir tanışıklık olma durumu Elvir Baliç transferini hatırlayanlar ikisininde o dönem kulüp başkanı olduğunu ve en basitinden ordan bile bir tanışıklıklarını olduğunu görecektir.
gelelim Fenerbahçe cephesine real Madrid başkanı kutlamış olabilir fakat Fenerbahçe bunu çok matah bişeymiş gibi niye resmi siteden duyurmuş ona anlam veremedim. salaklıktan başka bişey değildir. olabilir adam fax çekmiştir kutlamıştır, ne diye duyurma gereği duyuyorsun. Yapılan son derece saçma ve yersizdir. gereksiz bir şovdur fenerbahçenin yaptığı. Fenerbahçeli olarak saçma sapan bulduğum bir davranıştır.
dün gerçekleşen istanbul aydın üniversitesi 9.iletişim ödülleri töreninde vuku bulan olaydır.
ayrıca Ahmet Kural'ın bunun üzerine sahneye çıktığında "Bana ödül verenlerle Murat Cemcir'e ödül verenler aynı kişiler değillerdir heralde" demesi güldürmüştür bizleri.
ayrıca Ahmet Kural'ın bunun üzerine sahneye çıktığında "Bana ödül verenlerle Murat Cemcir'e ödül verenler aynı kişiler değillerdir heralde" demesi güldürmüştür bizleri.