bugün
- bir erkek boydan atmıyorsa9
- cinlerin olduğu aleme geçmek11
- karton toplayan çocuk silik yesin kampanyası26
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak14
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir35
- bir insanla ilişkiyi kesmek için yeterli sebepler14
- al pacino neden karizmatik13
- zengin ve fakir arasında ki farklar21
- sinan oğan14
- millet gerçekten açmı sorunsalı8
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı31
- sözlüğe ai ile yaratılmış bir resim bırak13
- cinler8
- evlenmeden çocuk yapılır mı26
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi14
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası16
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi11
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak24
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- sudekiray silik yesin kampanyası21
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- konya da 3 katlı binanın çökmesi27
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen10
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi10
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları9
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- ahmed kutucu9
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
entry'ler (35)
interaktif mazoşist.
bazen nokta atışı yapan twitter fenomeni.
aziz valentine katolik bir din adamıymış zaten. yani adam hristiyan. roma'da aşıkları evlendirdiği gün olan 14 şubat tarihi yıllar içinde valentine's day; sevgililer günü olarak anılmış. olay bu. caizlik terimi islam çağrışımlı olduğu için zaten islamiyeti ilgilendiren bir gün değil sevgililer günü. zaten islamiyette sevgililik diye bir ilişki türü yok. evlilik caiz ve olması gereken ilişki türüdür bu inanışa göre. o yüzden siktir edin caiz olup olmamasını varsa yanınızda sevdiğiniz kişi tadını çıkarın bugünün.
aşkı hiç tatmamak mı, yoksa tattıktan sonra yalan olduğunu anlamak ve kaybetmek mi?
aşık olan zaten alacağını almıştır. artık bir şey isteyemez. bundan sonra o verecektir, hep o verecektir.
sen yalnız sevdiğini kaybettin, ben ise, sevdiğimi de, sevginin kutsiyetini de.. en büyük acı sevmek ve günden güne ayaklar altında çiğnenip, paçavra edildiğini görmektir.
aşık olan zaten alacağını almıştır. artık bir şey isteyemez. bundan sonra o verecektir, hep o verecektir.
sen yalnız sevdiğini kaybettin, ben ise, sevdiğimi de, sevginin kutsiyetini de.. en büyük acı sevmek ve günden güne ayaklar altında çiğnenip, paçavra edildiğini görmektir.
vega'nın nirvana yaptığı albümdür kanımca. sonra deniz özbey ile tuğrul abimiz çocuk yaptılar, bitti gitti vega. hala konserler veriyorlar arada ama yeterli değil.
leyla ile mecnun bir diziden fazlasıdır. behzat ç ile arka sokakları kıyaslayamayız arkadaşlar. ama ahmet kural candır elbette.
bu adamı sevmemek mümkün değilmiş gibi görünüyor bana. sesi, oyunculuğu, içtenliği. kanka olunası ünlülerden. nasııılll?
saçma sapan ricalarda bulunan sözlük aparatı. neden boyut sınırlaması var ki? önemli olan işlevi değil mi? internet özgürlükse bu ulu arkadaşlar neden özgürlüğümüzü sınırlıyorlar ki? diye sorduran hede. vazgeçtim yok resim falan.
eğer ev ekonomisi ders notu 5 pekiyi olan bir hanımsa, size 1 yıl sonra araba olarak geri dönebilir. kadınların finans işlerinde erkeklerden daha tutumlu olduğunu düşünürüm niyeyse. e tabi yengenin altınlarla ortadan kaybolma riski de ihtimaller arasında mevcut.
(bkz: the north remembers)
kalıplarla tanımlanmayacak erkek modelidir bu bana göre. gereksinimler dostlar, gereksinimler. bu hayatı sonuçlandıran yegane olgu budur. anlık ihtiyaç ne ise onu tedarik eden adam alfa erkeğidir o kız için. kimine göre güçlü kollar, kimine göre kalın bir cüzdan, kimine göre kalın bir çük, kimine göre iyi bir dinleyici olmak...
saatlerce sayabilirim...
boy, pos, statü, karizma bunların hepsi geçicidir. doğru zamanda doğru tavırı sergileyebilmek işin özü. ilişki uzmanlığı yapacak halim yok elbette fekat bunca yıllık tecrübem bu yönde. şahsi kanaatim diyebiliriz. evet evet diyebiliriz.
saatlerce sayabilirim...
boy, pos, statü, karizma bunların hepsi geçicidir. doğru zamanda doğru tavırı sergileyebilmek işin özü. ilişki uzmanlığı yapacak halim yok elbette fekat bunca yıllık tecrübem bu yönde. şahsi kanaatim diyebiliriz. evet evet diyebiliriz.
evet şu an durum boktan ama geleceğimizin gübresi de budur.
ikili ilişkilerde göz temasının ehemmiyetini kavrayamamış adamdır.
bekarlar evlilere özenir, evliler bekarlara. iki durumun da kendine has avantajları-dezavantajları vardır. elbette özgürlük, hesap vermemek, an'ı yaşamak bekarlığın getirilerinden bazılarıdır ama bunun yanında evin kapısını anahtarla açmakla zile basıp eşinin seni karşılaması arasında ciddi bir fark oldugu yadsınamaz bir gerçektir.
kişiyle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. sapıkça aşık çiftlerin evlenip 6 ay sonra mahkemede ''şiddetli geçimsizlik'' nedeniyle tek celsede işi bitirdiklerini görüyoruz. öte yandan yalnızlık zor.
bilemedim. yaşayıp göreceğiz.
not: bekarım.
kişiyle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. sapıkça aşık çiftlerin evlenip 6 ay sonra mahkemede ''şiddetli geçimsizlik'' nedeniyle tek celsede işi bitirdiklerini görüyoruz. öte yandan yalnızlık zor.
bilemedim. yaşayıp göreceğiz.
not: bekarım.
istisna bensem kaide bozulur.
bu adam benim ingilizce öğretmenimdi lisede. sonradan kulvar değiştirdi mhp'den aday oldu, sonra bir duyduk türk eğitim-sen başkanı olmuş. aktif bir adam. ama aklımda kalan en net olay sınıfta kendisinden yediğimiz sıra dayağıydı. enteresan bir deneyimdi aslında, şimdi hatırlamıyorum ama bir anda bir şeyler yanlış gitmeye başladı ve ''kalkın lan ayağa'' dedi, herkes ayağa kalktı. sırayla tokat attı herkese. çok çılgındı. iki değil tek tokat. şimdi gülerek hatırlıyorum ama o an bambaşkaydı tabi.
american pie serisini izlemiştir, ihtiyaçlarını ordan gideriyordur. stifler reyiz bu entry senin şerefine.
japonya'lı bir idol. aell adlı grubun üyelerinden biri.
normal değil.
normal değil.
öğrenilmiş çaresizliğe örnek teşkil eden durumdur. kişi iyi olmamasına rağmen iyi görünmesi, güçlü durması gerektiğine inandırılmıştır. kötü hissetmek ayıp bir şeydir ve her ne olursa olsun iyiyim lafı durumu anlık olarak kurtarır.
diğer seçenek, karşı taraf önemsizdir, iyyim der geçer. ayrıntıya girmez.
diğer seçenek, karşı taraf önemsizdir, iyyim der geçer. ayrıntıya girmez.
john frusciante'nin herhangi bir solosu. özelllikle live at slane castle performansındaki californication öncesi flea ile yaptıkları doğaçlama olayın sonu niteliğindedir.