bugün

entry'ler (55)

anın görüntüsü

Uzun ve yorucu bir ameliyatın ardından hafta sonuna tatlı bir giriş
görsel

sözlük yazarlarının boyları ve kiloları

1.83 / 78

mesleğini söyleyince verilen cevaplar

Karşı cins bana da yaparsın artık bi estetik ehehe der, ben de klasik senin ihtiyacın yok ama derim .Gülümser gerçekten miiii der, sonra uzaklaşırım, zira olay iyi yerlere gitmiyordur standart.

anın görüntüsü

görsel
Cumadan çıkarsın patlatırsın pazartesi salı da 2 gün izin, chivas buzlu...

dost ile arkadaş arasındaki farklar

Biri kısa vadede kazık atar, diğeri biraz daha uzun vadede kazık atar aynı bokun kahverengisidir. Size sesleniyorum, dilimde tüy bitti yapayalnızsın ulan bu hayatta en iyi dostun da arkadaşın da kardeşin de kendinsin. Kalanı geçici zahiri şeyler anlayın artık

yazarlarin suan aklindan gecen yemekler

Orta pişmiş bol soslu steakhouse, 1 saattir aklımdao. Sanırım gidecem birazdan.

caner erkin

M. triceps surae kasının ayak tabanında ligament oluşturup yapışmasıyla oluşan yapı kopmuş. Dolayısıyla m. gastrocnemius ve m. soleus la beraber m.plantatis katılıp oluşturur ve ligament koptuğu için bu kasların hepsi atrofiye uğrar. Bir nevi tek bacağın iptali durumu. Iyileşme sağlandıktan sonra tüm bu kasları tekrar geliştirmek için ki zaman, rehabilitasyon, futbolcu psikolojisi derken min 1 sene gözden çıkarılmalı. Futbolcularda en istenmeyen sakatlıkların başını çekenlerden.

sigaraya her gün 12 lira veren insan

Uzun parliament içiyorsa başımın üstünde yeri vardır, 20 de verse hakkı vardır. Türkiye ve dünyanın biçok yerindeki deneyimlerimden yola çıkarak bordo alman davidoff u ve türk uzun parliamentinin eşi benzeri yoktur. O parayı verip kısasını içenlerin aklından şüphe ederim, net.

sevilen şiirin en vurucu cümlesi

Ey sen ki kül ettin beni onmaz yakışınla, 
Ey sen ki gönüller tutuşur her bakışınla! 
Hançer gibi keskin ve çiçekler gibi ince 
Çehren bana uğrunda ölüm hazzı verince 
Gönlümdeki azgın devi rüzgarlara attım; 
Gözlerle günah işlemenin zevkini tattım. 
Gözler ki birer parçasıdır sende ilahın, 
Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın, 
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin; 
Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin! 

bimden alışveriş yapan fakir insan

Öğrencilikten kalma samimi bir ritueldir belki *

neşet ertaş

Saçlarını Ben Öreyim 
Buna Dayanmaz Yüreğim 
Seni Vermem Ezraile 
Ben Öleyim Ben Öleyim 

Yar Elinde Yar Elinden 
Yareliyim Yar Elinden 
Dermansız Bir Derde Düştüm 
Dermanı Var Yar Elinden 

Yaşanmadan, yürek dağlanmadan çıkacak sözler değil bunlar

olmeca gold

Tekila dediğin 5 6 dan sonra bi çarpmalı hissettirmeli farkını, bu arkadaş likör gibi şişesiyle içsen yanındaki mezeye yazık

anın görüntüsü

görsel

köfteci yusuf

Yogurdu ciddi anlamda güzeldir. Köftedr Denizli, kuşadası, gemlik, bozüyük ve kırıkkale yedim ama bozüyük teki hizmet ve lezzeti diğerlerinde alınamıyor nedense. Ne zaman eskişehir-bozuyuk yolundan geçsem muhakkak dururum.

kilo verememek

2 haftaya 1 gün ne isteniyorsa yenmeli ki vucut şaşırtılmalı, direnç kırılmalı. Kalan günlerde protein basıp şeker, ekmek, alkol ve türevleri kesinlikle tüketilmemeli. Ayrıca günde en az 2.5 litre su içmek metabolizmayı %10-15 daha fazla artırır.

fenerbahçenin uygulaması gereken taktik

Ölümüne kırmızı kart yiyip maçı hükmen kaybetmek.

yazarlar ne iş yapıyor

doktor .

250 bin dolarınız olsa ne yapardınız

Evim, arabam, o kadara yakın da birikimim vardır ama düşündüğünüz gibi değil. Huzurluysan, iyi birini deliler gibi seviyorsan, bikaç çocuk günde fazla degil 4 bira alacak kadar da ekonomin varsa benden kat be kat daha zenginsin kardeşim.

bmw 1 serisi

Paraya yazık, zannımca o paraya 3 serisine bakılması gereken araç.

17 ekim 2016 çöpçü rezaleti

Sen kimsin ulan sefil dion hayvan dion, gündelik hayatında kim bilit kimlerin kıçını yalıon 3 kuruş para için senin pisliğini onuruyla temizleyen insana bunları yazma cürretinde bulunuon. Sen yolcu bekliyor olabilirsin düşünmemiştir olmuştur, bi de o adamın düşüncesini nasıl baktığını, ne yaşadığını düşün be biraz vicdan sefili herif. Rezalet diye bunu yazdıysan acıyorum siz gibilerine. Kötü bsy oldu ya vur yüzüne fakirliğini, yozlaştırmayı, ötekileştirmeyi. Yazık çok yazık.