bugün
- donald trump14
- gecenin şarkısı18
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri25
- devlet bahçeli13
- makul bir ücretle sözlükteki kadınları övüyorum13
- anın görüntüsü23
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım8
- çilekli gofret yiyen erkek10
- tembel avrat tenceresi8
- hayatı sorgulamak18
- uzun boylu insanlardan kısa insanlara tavsiyeler12
- günün şarkısı13
- ankaralı turgut10
- evlenme teklif eden yazarı cimere şikayet etmek9
- 4 yıldır bir kızı unutamamak10
- hatay usulü soslu döner13
- realite manipülasyonu12
- uludağ sözlük görüntülü arama özelliği9
- jose mourinho35
- bilgi içerikli entryler yazsam okur musunuz15
- ötüken'e hacca gitmek12
- 3 kasım 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı69
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın8
- akşam yemeği12
- üsküdar üniversitesi'nin yaratiliş manifestosu19
- fenerbahçe taraftarı8
- istanbulun en berbat ilçesi17
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız11
- kahve falında kovboy çıkması9
- albay kemal8
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak19
- dinde zorlama yoktur13
- rus kadınlarının türklere göre farklılıkları14
- sözlük kızlarının ayak fetişizmine bakış açısı12
- menuet9
- din dersinin zorunlu olması11
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
entry'ler (69)
Taşımak yerine kimse demiyor mu yahu madem yetmiyor sayısı arttıralım şunun diye? Gençlikten umudunu kesenleri de bir çay içmeye beklerim, kronometreyle çalışan var lan.
Teşekkür etmek. Zor değil arkadaşlar, yanına gülümsemeyi de kombin ederseniz ülkenin aydınları arasında gösterilirsiniz.
Ulan okuyuyorum okuyorum e tamam hepsi bende var diyorum , size de aynısı oluyor di mi lan? itiraf edelim artık biz bizeyiz şurda.
Herkesin bir zayıf noktası vardır. Benimki ise Keyt Aptın'ın memeleri ama fıstık sarma da hiç fena bir zaaf değil, yerim.
Havalar çok sıcak. Hele bir bahar gelsin, bakarız.
Elf dili ve edebiyatı ama kpss var işte.
6 günde 3 katı büyüme garantili bir çük, arap qardolarımız iyi bilir. Bizim için en iyisi düşman götüne stratejisini benimseyen bir ilişki içinde olmak olur.
Uyumadan önce bir uluya bakayım dedim gaymişim yeni haberim oldu, teşekkürler.
Hayat arkadaşım, güzel eşim Kate Upton'ın memeleri anısına...
Baboli fotoğraf gtr35 yalnız, bil istedim.
Bu ülkenin çöpçüye, askere, polise, doktora, fahişeye, hırsıza,... her şeye ihtiyacı var. ister potansiyel deha olsunlar ister ergen, bir şekilde istihdam edilmeliler. Yeter ki işlerini iyi yapsınlar.
Bayramda kurbana giriyorsa acemidir, gülün geçin. inşallah yerine umarım diyorsa zaman ayırıp tartışın çünkü o bir usta ateisttir.Korkutun, istemsizce Allah diyorsa işte o bir Türk Ateistidir. Merak etmeyin o sizi bulur!
Öncelikle bilmeni isterim ki seni hatalarınla seveceğim, sabahları rujsuz dudağını , hastayken highlightersız yanaklarını öpeceğim; kilo aldığında çıkacak çatlakları, memelerinden çok seveceğim. Yalnız senden tek bir isteğim var güzellik, kurban olam kyk borcunu ödemiş ol.
Ankara' da olduğu için şanslı olduğumu düşündüğüm bir dövme sanatçısı. Genelde bu işte başarılı olan biraz popüler olunca istanbul' a kaçarken benim başörtüsüz bacım burada dövmeye devam ediyor, çokta iyi yapıyor. Ellerine sağlık.
Bunu başarabilen üstüne de hoşlandığı kızla duyguları karşılıklı çıkıp sevgili olabilen varsa 2019'da aday olsun başkan yapalım, öyle büyük adamdır gözümde.
Hayret hala biri Atatürk yazıp beğeni almaya çalışmamış.
Sevin ve kavuşun, kavuşamayınca aşk olurmuş.
Önermeyi kabul etmeyen, yanlış bulan yazarlar ekşi hesaplarının bilgilerini atabilirler.
Demek zamanınız yok * , atomu iki dakika bırakın kenara sonra yine parçalarsınız be oğlum. Beni mutlu değil aksine mutsuz ettiğini anladığım andan itibaren -ki yaklaşık 7 sene oldu- kullanmamaya başladım. Bence olmasaydılar eminim her şey daha iyi olurdu. Hatta son on yılı silsek olmaz mı?
Burayı okuyup tavsiye alıyorsan bil ki yanlış yapıyorsun. Kendin yaşa ve tecrübe et. Unutma, hikayenin kahramanı sensin. Tabi gaza gelip bokunu da çıkarmayın iş finallere kalmasın lan , vizelere asılın vizelere.