bugün
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi9
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız19
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13

entry'ler (163)
parmak uçlarıyla dünyayı gören insanlardır.
bir ortama giren iki kız arasında geçebilecek laftır.
iki kız ortamdadır ve günlük konuşmalarında ağızlarından "lan,lun,oha..."yı eksik etmemektedirler. amma velakin kızlardan biri, diğer kız tam da tüm kibarlığıyla dururken, ağzından kaçırdığı laf üzerine kibar kızımızın ettiği laf buna örnektir.
iki kız ortamdadır ve günlük konuşmalarında ağızlarından "lan,lun,oha..."yı eksik etmemektedirler. amma velakin kızlardan biri, diğer kız tam da tüm kibarlığıyla dururken, ağzından kaçırdığı laf üzerine kibar kızımızın ettiği laf buna örnektir.
sınav kağıdının yanlış okunduğunu düşünen ve kağıdına baktıktan sonra yaptığı soruya az puan veren akademisyene söylenen laf ve hatta gaftır.
alt kattan tavana sopa,süpürge sapı gibi meteryaller vurmak gibi uğraşlara girmeden, düz ayak komşu uyarı sistemidir.
küçükken çok olurdu.arkadaşlarım gelir eve yakalambaaç turnuvaları,ufak çaplı güreşler,çılgınca edilen danslar... ve acı bir sesle tüm oyunun keyfi kaçar.alt kattaki komşumuzun eşi eve gelmiştir.işten geldiği için yorgundur.masumca oyun oynayan küçücük yüreklere acımaz ve kalorifere dan dun patlatır iki tane.o küçük yüreklerin suratına atılacak iki tokattan daha çok koyar bu...
küçükken çok olurdu.arkadaşlarım gelir eve yakalambaaç turnuvaları,ufak çaplı güreşler,çılgınca edilen danslar... ve acı bir sesle tüm oyunun keyfi kaçar.alt kattaki komşumuzun eşi eve gelmiştir.işten geldiği için yorgundur.masumca oyun oynayan küçücük yüreklere acımaz ve kalorifere dan dun patlatır iki tane.o küçük yüreklerin suratına atılacak iki tokattan daha çok koyar bu...
recep ivedik 3 filminde,recep ivedik'in bulunduğu ruhsal bunalım ve iç sıkıntısının sebebi olarak altın günündeki teyzelerin öne sürdükleri durumdur.
insan psikolojisini alt üst eden bir gaftır.üstüne aynayla yüzleşildiğinde gerçekten içinden çıkılmaz bir bunalıma bile itebilir.
zordur.
gelişen,müslüman ve avrupalılaşan bir ülekde olduğundan çoğu şeyde ikilemde kalmış, kararlarını verirken hangi yönünün ağır basması gerektiğine karar veremediğinden ya hata yapar yada zorluklar yaşar.
gelişen,müslüman ve avrupalılaşan bir ülekde olduğundan çoğu şeyde ikilemde kalmış, kararlarını verirken hangi yönünün ağır basması gerektiğine karar veremediğinden ya hata yapar yada zorluklar yaşar.
saçlarını sarıya boyayan esmer bayanın renk bütünlüğü için yapacağı hatadır.
dedelerimiz,ninelerimizdir.
silgiye alternatif olarak, bol tükrükle yuvarlanmış sivri kağıtlar vardı.menzilleri daha uzun olması sebebiyle daha çok tercih sebebi olmuşlardı.amma velakin her ikisininde eğlencesi aynı dozda etki etmekteydi.
önceden çocuktan siktiri yemiş yada bitmiş ilişkide terk edilen taraf olmuştur ki,cesaret ve gurur mekanizması zıt olarak çalışmaya başlamıştır.
ideal olanı dinsel ve siyasal statü ve kişilikleri birbirine karıştırmadan yaşayabilmektir.
zorluklarla dolu bir kızdır.kabızlık sorunu çözüldüğünde muhtemel olarak içi çürümüş olabilmesinden şüphelenilebilir.fazla yaklaşmayın patlayadabilir.
mutasyonlar ve de modifikasyonlar her canlı gibi insanıda değiştirmiş olabilir.
üniversiteden her mezun olanın doktor alacağını sanan kişinin sarf edebileceği sözdür.
babaannemin, komşusunun başarılıoğlunu anlatırken sarfettiği ve beni yardığı cümledir.sanırsam bu gafı hukuk fakültesinden mezun olanların hakim,avukat v.b. olacağını tahmin edememesinden olsa gerek.*
babaannemin, komşusunun başarılıoğlunu anlatırken sarfettiği ve beni yardığı cümledir.sanırsam bu gafı hukuk fakültesinden mezun olanların hakim,avukat v.b. olacağını tahmin edememesinden olsa gerek.*
yaz dönemini üniversite tercihlerine kafa yormak ve tercihleri yapmakla geçiren öğrencidir.
kontörü ve vakti bol sapıktır.can sıkıntısını rastgele çevirdiği bir numarayla kafa bularak geçirmeye çalışırlar.
lisede dil ve anlatım dersinin mutelif bir yerinde anlatılan konudur.
yol arkadaşım dizisinin bir bölümünde kızını köydeki ilkokula folklor dersi vermeye gelen dans hocasına vermek istemeyen annenin yakarışlarında sarfettiği laftır.
75mlsine 180tl verip azar azar önemli yerlerde "bu benim gezmelik kokum" diyebileceğiniz parfümdür.
dedim bir de bunun açık parfümünü deniyim."anaa aynı kokuyomuş la" dedim ve artık korkmadan yıkanırcasına sıkabiliyorum.
dedim bir de bunun açık parfümünü deniyim."anaa aynı kokuyomuş la" dedim ve artık korkmadan yıkanırcasına sıkabiliyorum.