bugün
- artık kimsenin cinsel ilişkiye girmek istememesi11
- sözlük yazarlarının kullandığı ilk telefon11
- euroya evro diyen gıcık almancı14
- artık kimsenin evlenmek istememesi14
- sigarayı bırak et ye9
- kadınların kocalarını çok sadık sanmaları8
- sözlükten birisi ile ilişki yaşamak12
- akp sayesinde vejetaryen olmak11
- konya da 3 katlı binanın çökmesi37
- vahdettinin hicaz'a kabul edilmemesi9
- akrabalardan nefret etmek18
- karton toplayan çocuk silik yesin kampanyası27
- 27 01 2025 bolu il özel'i daresi açıklaması38
- bir tosta 15 tl vermek9
- bir insanla ilişkiyi kesmek için yeterli sebepler18
- millet gerçekten açmı sorunsalı9
- anın görüntüsü9
- gulmekicinyaradilmis'a koca buluyorum12
- cinlerin olduğu aleme geçmek13
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak14
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir34
- al pacino neden karizmatik13
- bir erkek boydan atmıyorsa11
- zengin ve fakir arasında ki farklar19
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı31
- sözlüğe ai ile yaratılmış bir resim bırak13
- cinler8
- evlenmeden çocuk yapılır mı25
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi14
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası16
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi10
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- sudekiray silik yesin kampanyası21
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen10
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
entry'ler (163)
parmak uçlarıyla dünyayı gören insanlardır.
bir ortama giren iki kız arasında geçebilecek laftır.
iki kız ortamdadır ve günlük konuşmalarında ağızlarından "lan,lun,oha..."yı eksik etmemektedirler. amma velakin kızlardan biri, diğer kız tam da tüm kibarlığıyla dururken, ağzından kaçırdığı laf üzerine kibar kızımızın ettiği laf buna örnektir.
iki kız ortamdadır ve günlük konuşmalarında ağızlarından "lan,lun,oha..."yı eksik etmemektedirler. amma velakin kızlardan biri, diğer kız tam da tüm kibarlığıyla dururken, ağzından kaçırdığı laf üzerine kibar kızımızın ettiği laf buna örnektir.
sınav kağıdının yanlış okunduğunu düşünen ve kağıdına baktıktan sonra yaptığı soruya az puan veren akademisyene söylenen laf ve hatta gaftır.
alt kattan tavana sopa,süpürge sapı gibi meteryaller vurmak gibi uğraşlara girmeden, düz ayak komşu uyarı sistemidir.
küçükken çok olurdu.arkadaşlarım gelir eve yakalambaaç turnuvaları,ufak çaplı güreşler,çılgınca edilen danslar... ve acı bir sesle tüm oyunun keyfi kaçar.alt kattaki komşumuzun eşi eve gelmiştir.işten geldiği için yorgundur.masumca oyun oynayan küçücük yüreklere acımaz ve kalorifere dan dun patlatır iki tane.o küçük yüreklerin suratına atılacak iki tokattan daha çok koyar bu...
küçükken çok olurdu.arkadaşlarım gelir eve yakalambaaç turnuvaları,ufak çaplı güreşler,çılgınca edilen danslar... ve acı bir sesle tüm oyunun keyfi kaçar.alt kattaki komşumuzun eşi eve gelmiştir.işten geldiği için yorgundur.masumca oyun oynayan küçücük yüreklere acımaz ve kalorifere dan dun patlatır iki tane.o küçük yüreklerin suratına atılacak iki tokattan daha çok koyar bu...
recep ivedik 3 filminde,recep ivedik'in bulunduğu ruhsal bunalım ve iç sıkıntısının sebebi olarak altın günündeki teyzelerin öne sürdükleri durumdur.
insan psikolojisini alt üst eden bir gaftır.üstüne aynayla yüzleşildiğinde gerçekten içinden çıkılmaz bir bunalıma bile itebilir.
zordur.
gelişen,müslüman ve avrupalılaşan bir ülekde olduğundan çoğu şeyde ikilemde kalmış, kararlarını verirken hangi yönünün ağır basması gerektiğine karar veremediğinden ya hata yapar yada zorluklar yaşar.
gelişen,müslüman ve avrupalılaşan bir ülekde olduğundan çoğu şeyde ikilemde kalmış, kararlarını verirken hangi yönünün ağır basması gerektiğine karar veremediğinden ya hata yapar yada zorluklar yaşar.
saçlarını sarıya boyayan esmer bayanın renk bütünlüğü için yapacağı hatadır.
dedelerimiz,ninelerimizdir.
silgiye alternatif olarak, bol tükrükle yuvarlanmış sivri kağıtlar vardı.menzilleri daha uzun olması sebebiyle daha çok tercih sebebi olmuşlardı.amma velakin her ikisininde eğlencesi aynı dozda etki etmekteydi.
önceden çocuktan siktiri yemiş yada bitmiş ilişkide terk edilen taraf olmuştur ki,cesaret ve gurur mekanizması zıt olarak çalışmaya başlamıştır.
ideal olanı dinsel ve siyasal statü ve kişilikleri birbirine karıştırmadan yaşayabilmektir.
zorluklarla dolu bir kızdır.kabızlık sorunu çözüldüğünde muhtemel olarak içi çürümüş olabilmesinden şüphelenilebilir.fazla yaklaşmayın patlayadabilir.
mutasyonlar ve de modifikasyonlar her canlı gibi insanıda değiştirmiş olabilir.
üniversiteden her mezun olanın doktor alacağını sanan kişinin sarf edebileceği sözdür.
babaannemin, komşusunun başarılıoğlunu anlatırken sarfettiği ve beni yardığı cümledir.sanırsam bu gafı hukuk fakültesinden mezun olanların hakim,avukat v.b. olacağını tahmin edememesinden olsa gerek.*
babaannemin, komşusunun başarılıoğlunu anlatırken sarfettiği ve beni yardığı cümledir.sanırsam bu gafı hukuk fakültesinden mezun olanların hakim,avukat v.b. olacağını tahmin edememesinden olsa gerek.*
yaz dönemini üniversite tercihlerine kafa yormak ve tercihleri yapmakla geçiren öğrencidir.
kontörü ve vakti bol sapıktır.can sıkıntısını rastgele çevirdiği bir numarayla kafa bularak geçirmeye çalışırlar.
lisede dil ve anlatım dersinin mutelif bir yerinde anlatılan konudur.
yol arkadaşım dizisinin bir bölümünde kızını köydeki ilkokula folklor dersi vermeye gelen dans hocasına vermek istemeyen annenin yakarışlarında sarfettiği laftır.
75mlsine 180tl verip azar azar önemli yerlerde "bu benim gezmelik kokum" diyebileceğiniz parfümdür.
dedim bir de bunun açık parfümünü deniyim."anaa aynı kokuyomuş la" dedim ve artık korkmadan yıkanırcasına sıkabiliyorum.
dedim bir de bunun açık parfümünü deniyim."anaa aynı kokuyomuş la" dedim ve artık korkmadan yıkanırcasına sıkabiliyorum.