bugün
- al pacino neden karizmatik9
- sinan oğan14
- bir insanla ilişkiyi kesmek için yeterli sebepler8
- millet gerçekten açmı sorunsalı8
- 26 ocak 2025 fenerbahçe göztepe maçı31
- sözlüğe ai ile yaratılmış bir resim bırak13
- zengin ve fakir arasında ki farklar19
- cinler8
- karton toplayan çocuk silik yesin kampanyası21
- evlenmeden çocuk yapılır mı26
- sudekiray tezek kokuyor silik yemelidir29
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi14
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası33
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak13
- 10 aralık 2024 sevgilimin beni terketmesi11
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak24
- kolonu kesilmiş binalar nasıl tespit edilir13
- ben gürcüyüm eşim arap12
- taliban14
- galatasaray'ın son 8 maçta 7 penaltı alması12
- ellerim bos gonlum hos evlen benimle10
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller15
- deep learning8
- evlenince kadınla napıyorsunuz21
- sudekiray silik yesin kampanyası29
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın21
- konya da 3 katlı binanın çökmesi27
- yangında ölen insanlara küfür eden zavallılar9
- londra sokaklarını bok gotürmesi14
- yunan askerini selamlamak10
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı12
- sudekiray'ın aşık olması15
- victor osimhen13
- sari renkli seker17
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi12
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları9
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- ahmed kutucu9
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- dertlenince yapılacaklar18
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
entry'ler (48)
düşünmek. Düşünmek kadar yoran bişey yoktur zannımca.
samimi bir yazardır severiz. Iyi ki gelmişler efendim.
sınıfa sonradan gelmiş sessiz sakin hiç bir arkadaşlık girişiminde bulunmayan tipler. naapıyon sen tüm gün anlamıyoz ki biz.
ilk içtiğim nargilenin sipsisi.
debriyajla gaz ayarını tutturabilmiş olmam.ne ince işmiş o öyle.
Allah'ın izniyle Özal veya Menderes gibi olmayacaktır.
kafamda bi olay kurgulayıp kendimi o olayın içinde hayal ederim, konuşur dururum.
içi su dolar yüzülmez onla, yüzdüğünden bikey anlamazsın. Gidin bayanlara özel denizlerde havuzlarda rahat rahat yüzün. Ama derseniz yok ben rahatım, saygımız vardır.
serdar ortaçdır. Gerçi anlamadan eksiye basmak uygun mudur bilmem.
türkiye'de spor ruhu yoktur spora değer verilmez bundandır efendim. iç dış siyasetin tabiki de olumsuz etkisi oldu ama böyle bi halkla koskoca 2020 olimpiyatlarını haketmiyoruz. önce başarılar gelsin sonra spor sevgimiz heyecanımız gelir sonrada gelsin olimpiyatlar.
ülkemi seviyorum, milliyetçiyim, atatürkçüyüm diye gezinmesin ortalarda alırım ayağımın altına. hani lan senin milliyetçiliğin. atatürk buna sevindiğini görse bu mu lan benim milletim der utanırdı.
heykelde bi basmalı çeşme vardır. o musluktan çok güzel su içilir. gidiniz bursaya basmalı çeşmeden su içmeden gelmeyiniz.
Can korkusu Allah korkusunun önüne geçmiştir gibi bi laf yanlış olur. Bu devirde hangi ülkeye baksan devlet büyükleri peşlerinde bir sürü korumayla gezer. şimdi gelip Atatürk bu kadar korumayla gezmezdi şu işini yaparken koruması yoktu bunu yaparken koruması yoktu denmesin bana. Atatürk'ün koruması yoktu Atatürk zamanında bu kadar pis işler yoktu Atatürk'ü öldürmek isteyen bu kadar insan yoktu o devirde Türkiye'yle Atatürkle baş edicek devlet yoktu insan yoktu. Devir değişti insanlar değişti fikirler değişti. Benimde hoşuma gitmiyor bir sürü korumanın caminin etrafını sarması ama gerekli.
çıkasım varda ne birlikte çıkıcak insan var çevremde ne çıkılacak adam gibi bi mekan. ahh kahrolası yalnızlık.
her hafta her beden dersinde sövülür ders programını ayarlayan idareciye. bir de sonraki derslerde hocalar eşofmanla durmana izin vermeyen hocalarsa extra sövülesi bi durumdur.
şimdi arkasından atıp tutanlar 10 yıl sonra dua edecektir ahanda buraya yazıyorum.
trt'nin artık kaliteli diziler yaptığının kanıtı olan geçmişin sıcaklığını hissettirebilen bir dizi. birde leyla ile mecnun vardı, yediler.
diktatörlüğün tanımı.
istanbul'da izmir'de Trabzon'da morali bozulan insanlarla aynı şeyi yapmaz yapamaz. bi kere burada ne istanbul'un denizi vardır ne de Trabzon'un yeşili. kaçıp kafa dinleyebileceğin doğal bi ortam yoktur Ankara'da. en azından ben bulamadım varsa söyleyin bana da. ya kendini caddelere vurursun yürür durursun bu memur kentinden ya da eve kapatırsın kendini ev de bozarsın moralini. sevmiyom lan bu şehri ben.
bir beşiktaşlı olarak üzülerek söylüyorum bunları. kaç hafta aradan sonra liderlik koltuğuna oturmuşuz. galibiyet görünce çıldırırız zaten bilirsiniz pek alışık değiliz. bırakında az tadını çıkaralım. ooo biir kiii üüçç beeşiiikktaaaşş laaylaayylaalaayy.