bugün

entry'ler (23)

12 ağustos 2024 eskişehirde yaşanan saldırı

12 ağustos 2024 eskişehirde yaşanan saldırı, tıpkı haberlerde gördüğümüz amerika'da yaşanan olayları anımsattı bana. sizce bu saldırının sebebi oyunlar mı? hadi diyelim oyunlar; peki ebeveynlerin burada ki rolü nedir sizce? umarım bu tür olayların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemler alınır.

michy batshuayi

michy batshuayi, her zaman beğendiğim fizik gücü, hızı ve bitiriciliği iyi olan, yedek oturmaktan kapris yapmayan, oyuna girdiğinde hakkını veren tam bir forvettir. Attığı gollerle bunu göstermiştir. Dün akşamda oyuna sonradan girdi ve galibiyeti getiren golü attı.

üc dört gb mobil net yetiyor nasıl mı

üc dört gb mobil net yetiyor nasıl mı, sorusunun cevabı wifi ye bağlı yaşamaktan geçebilir ancak. Yoksa günümüzde içeriklerin, görsellerinin kalitesinin artmasıyla harcanan internette aynı oranda bir hayli arttı.

sinirlenip youtube premium a geçmek

sinirlenip youtube premium'a geçmek, ben de bu sinir tam tersi etki yaratıyor. Ben sinirleniyor ve inatla geçmiyorum.

herkesin beni evlendirmek istenesi

Son bir yıldır başıma gelen şiddeti giderek artan bir durum. Artık bende bir sorun mu var da insanlar bu kadar yoğunlaştı bu işe demeye başladım.

yaz gelmesiyle beraber vücudun yapış yapış olması

yaz gelmesiyle beraber vücudun yapış yapış olması, şu sıralar Samsun'da sıkça karşılaştığımız durum maalesef. Günde 2 defa duş almak dahi yetmiyor, roll on falan da hikaye oluyor resmen.

14 temmuz 2024 ispanya ingiltere maçı

14 temmuz 2024 ispanya ingiltere maçı, bence ispanya çeyrek finalde Almanya'yı yenerek kupayı o maçta almıştı. O yüzden bu maçın sonucu belliydi.

psikolojinize iyi gelen renkler

psikolojime iyi gelen renk kesinlikle mavi. Deniz, gökyüzü huzur verir.

yanlış kişiyle evlenmek

yanlış kişiyle evlenmek, bu hayatta yapılabilecek en büyük hatalardan biridir. fark ettiğinde geri dönüş yani hayatını kurtarmak için büyük bir meydan okuma gerekir. boşa giden emeğin, zamanın, paran da işin cabasıdır. maddiyat bir şekilde yerine konur da giden zamanın ve emeğinin dönüşü yoktur. sadece tecrübe oldu diye avutursun kendini.

çamaşır asmak

çamaşır asmak, en sevmediğim gereklilik. ama çamaşır asmaktan daha çok toplamaya üşeniyorum. genelde kurutmalıktan giyinirim. katlayıp ya da askıya asıp dolaba yerleştirmek daha zor gelir.

26 haziran 2024 çek cumhuriyeti türkiye maçı

bu maç ilerisi için hiç iyi sinyaller vermedi. çok genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takımımız var ancak 80 dakika 10 kişi kalmış takım bize kök söktürdü. umarım Avusturya maçı daha güzel futbol izleriz.

paraya ihtiyacım var

para herkese lazım, eskisinden daha da çok hem de.

arabanı 100 metre uzağa parkedip yürü

Arabanı 100 metre uzağa park edip yürümek genellikle yaptığım şeydir. Hatta daha da uzağa park etmişliğim vardır. Daha yakına parkedeyim diye trafiği alt üst edecek şekilde asla bırakmam. Bu hem oradan geçecek diğer vasıtalar için sorun hem de aracıma zarar gelme olasılığını artırır. Ama bir gün aracımı yıkamaya verdim ve numaramı bırakarak bitince arayın gelip alacağım dedim. Neyse saatler geçti arayan yok gidip bakayım dedim. Aracım yıkamacının biraz ilerisinde daracık bir sokağın köşesine park edilmiş olduğunu gördüm. Ben olsam hayatta oraya park etmem. Neyse araç yıkanmış belli uzaktan parlıyor ama araca yaklaştığımda ne göreyim oradan geçen bir araba arka tampona sürtmüş. Hem de göçürmüş resmen. Şimdi burada kim hatalı, çık çıkabilirsen işin içinden.

fortçu

Fortçu, toplu taşıma araçlarında ki kalabalıktan yararlanarak fiziksel tacizde bulunan kişi. Denk gelindiğinde topluca dürtülmesi gereken kişidir kendileri.

lahmacunu elle yiyen kız

Lahmacunu elle yiyen kız, şeklinde bir tanım mı olur? lahmacun dediğimiz şey zaten elle yenir. Ben fakirlikten herhalde gittiğim hiçbir restoran da çatal bıçak ile lahmacun yendiğini görmedim. Hem arasına nasıl soğanı yeşilli basacaksın ki, olmaz öyle şey.

mauro icardi

Mauro icardi demek gol demek. Çok klasik bir cümle ama ligin tartışmasız en iyi forveti. Adamın gol sezisi çok yüksek, nerede nasıl duracağını çok iyi biliyor ve tabi ki son vuruşlarda tam bir usta.

ankaragücü

Ankaragücü bu kadro ile ligde kalamadı ise bu net Emre hocanın başarısızlığıdır. Hele ki kaşar ekmek yiyen tesisi, satadı olmayan Hatayspor'un başarısına bakarsak, Ankaragücü'nün başarısızlığını çok rahat ölçümleyebiliriz.

karı kız ayağına ittapar olmak

karı kız ayağına ittapar olmak, bir erkeğin kendini düşürebileceği en kötü durumdur. Maalesef ki bunun örnekleri oldukça fazladır. Bu sebeple de özellikle ülkemizde bir kadınla ilişki kurmak ittapar arkadaşlarımızın çıtayı gereksiz çok yukarı çıkarması sebebiyle bir hayli zordur.

aktarma yapmak

aktarma yapmak genelde havayolu şirketlerinin yolcu sirkülasyonuna göre belirlediği çözümdür. Ancak ben Samsun ilinden Ankara'ya uçak ile seyahat etmek istediğimde, beni önce istanbul'a götürüp sonra oradan Ankara'ya getirmesi bence çok saçma. Yani karayolu ile gitmek hem daha uygun fiyatlı olacaktır hem de zaman olarak hemen hemen aynı hesaba gelir.

gece döneri modası

gece döneri modası aslında döner sektörünün gece de iş yapması ve para kazanması için ince ince işlenmiş bir pazarlama faaliyetidir. Gece hamur yemek kadar mantıksız bir şey var mıdır?