bugün
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları13
- rakının berbat bir içki olması11
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- gecenin şarkısı11
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- anın görüntüsü15
- homofobik yazarlar birliği9
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi23
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor10
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- wolverine gibi tırnakları olan kız8
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu23
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı34
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- güzel erkek isimleri11
- etek giyersen tecavüzü hakedersin10
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
- 200 tl lik banknot16
- hobileriniz10
- yüz yıkama jeli kullanan erkek21
- ak parti'nin gideceğini sanan enayi15
- namaz16
- 20 cm in üzerinde tam 4 saat zıplamak16
entry'ler (198)
yaşanacak şehir dedikleri türden,
almanyaya belediye otobüsüyle bir saatte (aachen), belçikaya trenle 25 dakikada (liege) ulasmak mümkün.
almanyaya belediye otobüsüyle bir saatte (aachen), belçikaya trenle 25 dakikada (liege) ulasmak mümkün.
fenerbahçenin her puan kaybı sonrası nedendir bilinmez geçici olarak ziyaretçilere kapatılan bir foruma sahiptir.
üyelerinin bazılarında gözlenen herkes birleşmiş bize karşı, hepsi bize düşman sendromu için ise allah'tan acil şifa diliyorum.
üyelerinin bazılarında gözlenen herkes birleşmiş bize karşı, hepsi bize düşman sendromu için ise allah'tan acil şifa diliyorum.
türkiye'de henüz hiçbir kulübün elde edemediği türdendir.
yalnız şunu gördüm ki, bu başarıların içinde bulunan 1962 yılında *şampiyonlar ligi çeyrek finalinde milan'a 5-1 ve 3-0'lık skorlarla elenmek taşak konusu olabilmekteymiş.
( (bkz: aggregate), (bkz: çeyrek final), (bkz: milan))
ha illa ki bir şeylerle eğlenmek, taşak geçmek isteyen eşekler varsa buyursunlar efen'im;
http://www.uefa.com/compe...1992/round=638/index.html
yalnız şunu gördüm ki, bu başarıların içinde bulunan 1962 yılında *şampiyonlar ligi çeyrek finalinde milan'a 5-1 ve 3-0'lık skorlarla elenmek taşak konusu olabilmekteymiş.
( (bkz: aggregate), (bkz: çeyrek final), (bkz: milan))
ha illa ki bir şeylerle eğlenmek, taşak geçmek isteyen eşekler varsa buyursunlar efen'im;
http://www.uefa.com/compe...1992/round=638/index.html
21. yüzyılda yağan 2963. yağmura verilen ad olmakla beraber, yine de şahsımı heyecanlandırmış, deyim yerindeyse içim kıpır kıpır olmuştur, adeta entry ishali oldum.
(bkz: 3 eylül 2007 yağmurları)
(bkz: 18 kasım 2007 doluları)
(bkz: 24 ocak 2008 karları)
bi de (bkz: 24 ocak kararları)
(bkz: 3 eylül 2007 yağmurları)
(bkz: 18 kasım 2007 doluları)
(bkz: 24 ocak 2008 karları)
bi de (bkz: 24 ocak kararları)
bu sene audioslave geleydi süper olur bu festival, olmasına olurdu da audioslave mi kaldı be anam.
madem bu sene audioslave olmadı seneye pink floyd bekliyoruz. *
edit: ne kötülüyosunuz lan ben mi dağıttım grubu?
madem bu sene audioslave olmadı seneye pink floyd bekliyoruz. *
edit: ne kötülüyosunuz lan ben mi dağıttım grubu?
the shins'in chutes too narrow albümünde yer alan harika bi şarkıdır.
en asil duygunun insanıdır.
üzülme be abi sen çok iyi yazıyosun da, anlamıyo bu millet n'aparsın işte.
üzülme be abi sen çok iyi yazıyosun da, anlamıyo bu millet n'aparsın işte.
bunların ekimde çıkması beklenen yeni albümü paylaşım ortamlarına düşmüş, bi kulak kabarttım da pompei'de tatmin olmamış kulaklarımızı "datmin" etmeye yemin etmişler adeta, helal olsun lan.
cok zayıf bi kadrosu var, bi de cok ballı bunlar, tesadüflerle müze de yapmışlar kendilerine.
slavia diye bi takım var bi de, kesin yener bunları.
hem tromso diye bi takım vardı ona elenmişlerdi.(ahahaha kanka bak lafı gediğine kodum lan süper.)(olm elenmezlerse de 6-0 nası koyduk yazıcam tamam mı takipte ol ahaha!!)
edit: "slavia değil lan mal,slaven koprivnica!!" diyenler oldu, neyse ne arkadaşım avrupa futbolu bilgimiz, ilgimiz o kadar, eylüldeeen eylüle.
slavia diye bi takım var bi de, kesin yener bunları.
hem tromso diye bi takım vardı ona elenmişlerdi.(ahahaha kanka bak lafı gediğine kodum lan süper.)(olm elenmezlerse de 6-0 nası koyduk yazıcam tamam mı takipte ol ahaha!!)
edit: "slavia değil lan mal,slaven koprivnica!!" diyenler oldu, neyse ne arkadaşım avrupa futbolu bilgimiz, ilgimiz o kadar, eylüldeeen eylüle.
atılan tekmelerden sakatlanmasından değil de, verdiği gollük pasları bir türlü asiste çeviremeyen forvet hattı yüzünden kendine zarar vermesinden korktuğum bu sezonki heyecan nedenim.
nedense hep servet ve oynadığı takımlar açısından acı sonuclar doguran karsılasmadır.
kaynak: i) (bkz: 23 kasim 2005 fenerbahce ac milan maci)
ii) (bkz: 17 kasim 2004 turkiye ukrayna maci)
kaynak: i) (bkz: 23 kasim 2005 fenerbahce ac milan maci)
ii) (bkz: 17 kasim 2004 turkiye ukrayna maci)
sümük atmaktan ziyade "burundan kusmak" şeklinde tanımlanabilecek, yeşil sahalarda görmek istemediğimiz hareketlerden.
cok boktan bi sarkı olmasına ragmen: ankaralı namık-arabada beş evde onbeş. giris muzigi bariz baska bi sarkı. ama hangi sarkı onu söylemem.
amerika'da yaşanmakta olan mortgage krizinin ülkemizdeki sözlük sektörüne indirdiği darbenin sonucudur. *
ben bu arkadasın bundan bi 7-8 yıl evvel fatih ürek'in hamiliğinde kaset çıkarıp, leopar desenli bir kıyafetle tgrt'de bir sabah kuşağı programına çıktığına eminim, ama kime anlatsam hatırlamadığından kendimden şüpheleniyorum.
(bkz: bi onaylayın be)
(bkz: cok yalnızım sözlük)
(bkz: bi onaylayın be)
(bkz: cok yalnızım sözlük)
interpole ait olanı grubun antics albümünde yer alıp, insanı defalarca dinlemeye mecbur bırakır. öyle de güzeldir.
ağızlarıyla kuş tutsa yine de herkese yaranamayacak olanlardır, ne demişler kurtulursa allahtan olurse doktordan.