bugün
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız8
- anın görüntüsü24
- kahve falında kovboy çıkması9
- ötüken'e hacca gitmek9
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak16
- günün şarkısı9
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- hayatı sorgulamak11
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri20
- devlet bahçeli12
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- jose mourinho33
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- realite manipülasyonu12
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
- artık evler satılmıyor31
- akşam yemeği8
- atilla karaoğlan15
- üşümek hiç ısınmamak8
- dünyanın en güzel ayağına sahip ünlü belli oldu9
- sevgiliyle sevişirken trafik lambası koymak9
- manyak olmaya karar verdim9
- v a m p i r o v9
- hükümlü olaların bilerek adaylığına izin verilmesi12
- 2 kasım 2024 beşiktaş kasımpaşa maçı22
- uludağ sözlük ün en edepli yazarı16
- misafir çocuğu10
- 4 yıldır bir kızı unutamamak18
- hem siyahi hem kadın hem de abd başkanı9
- chp ile dem parti arasında bir ittifak var16
- orhan gencebay13
- bir insan ömrünü neye vermeli15
- dolar alın lan9
entry'ler (198)
yaşanacak şehir dedikleri türden,
almanyaya belediye otobüsüyle bir saatte (aachen), belçikaya trenle 25 dakikada (liege) ulasmak mümkün.
almanyaya belediye otobüsüyle bir saatte (aachen), belçikaya trenle 25 dakikada (liege) ulasmak mümkün.
fenerbahçenin her puan kaybı sonrası nedendir bilinmez geçici olarak ziyaretçilere kapatılan bir foruma sahiptir.
üyelerinin bazılarında gözlenen herkes birleşmiş bize karşı, hepsi bize düşman sendromu için ise allah'tan acil şifa diliyorum.
üyelerinin bazılarında gözlenen herkes birleşmiş bize karşı, hepsi bize düşman sendromu için ise allah'tan acil şifa diliyorum.
türkiye'de henüz hiçbir kulübün elde edemediği türdendir.
yalnız şunu gördüm ki, bu başarıların içinde bulunan 1962 yılında *şampiyonlar ligi çeyrek finalinde milan'a 5-1 ve 3-0'lık skorlarla elenmek taşak konusu olabilmekteymiş.
( (bkz: aggregate), (bkz: çeyrek final), (bkz: milan))
ha illa ki bir şeylerle eğlenmek, taşak geçmek isteyen eşekler varsa buyursunlar efen'im;
http://www.uefa.com/compe...1992/round=638/index.html
yalnız şunu gördüm ki, bu başarıların içinde bulunan 1962 yılında *şampiyonlar ligi çeyrek finalinde milan'a 5-1 ve 3-0'lık skorlarla elenmek taşak konusu olabilmekteymiş.
( (bkz: aggregate), (bkz: çeyrek final), (bkz: milan))
ha illa ki bir şeylerle eğlenmek, taşak geçmek isteyen eşekler varsa buyursunlar efen'im;
http://www.uefa.com/compe...1992/round=638/index.html
21. yüzyılda yağan 2963. yağmura verilen ad olmakla beraber, yine de şahsımı heyecanlandırmış, deyim yerindeyse içim kıpır kıpır olmuştur, adeta entry ishali oldum.
(bkz: 3 eylül 2007 yağmurları)
(bkz: 18 kasım 2007 doluları)
(bkz: 24 ocak 2008 karları)
bi de (bkz: 24 ocak kararları)
(bkz: 3 eylül 2007 yağmurları)
(bkz: 18 kasım 2007 doluları)
(bkz: 24 ocak 2008 karları)
bi de (bkz: 24 ocak kararları)
bu sene audioslave geleydi süper olur bu festival, olmasına olurdu da audioslave mi kaldı be anam.
madem bu sene audioslave olmadı seneye pink floyd bekliyoruz. *
edit: ne kötülüyosunuz lan ben mi dağıttım grubu?
madem bu sene audioslave olmadı seneye pink floyd bekliyoruz. *
edit: ne kötülüyosunuz lan ben mi dağıttım grubu?
the shins'in chutes too narrow albümünde yer alan harika bi şarkıdır.
en asil duygunun insanıdır.
üzülme be abi sen çok iyi yazıyosun da, anlamıyo bu millet n'aparsın işte.
üzülme be abi sen çok iyi yazıyosun da, anlamıyo bu millet n'aparsın işte.
bunların ekimde çıkması beklenen yeni albümü paylaşım ortamlarına düşmüş, bi kulak kabarttım da pompei'de tatmin olmamış kulaklarımızı "datmin" etmeye yemin etmişler adeta, helal olsun lan.
cok zayıf bi kadrosu var, bi de cok ballı bunlar, tesadüflerle müze de yapmışlar kendilerine.
slavia diye bi takım var bi de, kesin yener bunları.
hem tromso diye bi takım vardı ona elenmişlerdi.(ahahaha kanka bak lafı gediğine kodum lan süper.)(olm elenmezlerse de 6-0 nası koyduk yazıcam tamam mı takipte ol ahaha!!)
edit: "slavia değil lan mal,slaven koprivnica!!" diyenler oldu, neyse ne arkadaşım avrupa futbolu bilgimiz, ilgimiz o kadar, eylüldeeen eylüle.
slavia diye bi takım var bi de, kesin yener bunları.
hem tromso diye bi takım vardı ona elenmişlerdi.(ahahaha kanka bak lafı gediğine kodum lan süper.)(olm elenmezlerse de 6-0 nası koyduk yazıcam tamam mı takipte ol ahaha!!)
edit: "slavia değil lan mal,slaven koprivnica!!" diyenler oldu, neyse ne arkadaşım avrupa futbolu bilgimiz, ilgimiz o kadar, eylüldeeen eylüle.
atılan tekmelerden sakatlanmasından değil de, verdiği gollük pasları bir türlü asiste çeviremeyen forvet hattı yüzünden kendine zarar vermesinden korktuğum bu sezonki heyecan nedenim.
nedense hep servet ve oynadığı takımlar açısından acı sonuclar doguran karsılasmadır.
kaynak: i) (bkz: 23 kasim 2005 fenerbahce ac milan maci)
ii) (bkz: 17 kasim 2004 turkiye ukrayna maci)
kaynak: i) (bkz: 23 kasim 2005 fenerbahce ac milan maci)
ii) (bkz: 17 kasim 2004 turkiye ukrayna maci)
sümük atmaktan ziyade "burundan kusmak" şeklinde tanımlanabilecek, yeşil sahalarda görmek istemediğimiz hareketlerden.
cok boktan bi sarkı olmasına ragmen: ankaralı namık-arabada beş evde onbeş. giris muzigi bariz baska bi sarkı. ama hangi sarkı onu söylemem.
amerika'da yaşanmakta olan mortgage krizinin ülkemizdeki sözlük sektörüne indirdiği darbenin sonucudur. *
ben bu arkadasın bundan bi 7-8 yıl evvel fatih ürek'in hamiliğinde kaset çıkarıp, leopar desenli bir kıyafetle tgrt'de bir sabah kuşağı programına çıktığına eminim, ama kime anlatsam hatırlamadığından kendimden şüpheleniyorum.
(bkz: bi onaylayın be)
(bkz: cok yalnızım sözlük)
(bkz: bi onaylayın be)
(bkz: cok yalnızım sözlük)
interpole ait olanı grubun antics albümünde yer alıp, insanı defalarca dinlemeye mecbur bırakır. öyle de güzeldir.
ağızlarıyla kuş tutsa yine de herkese yaranamayacak olanlardır, ne demişler kurtulursa allahtan olurse doktordan.