bugün
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın10
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi16
- belediye konserleri yasaklansın19
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- yazarların romantiklik seviyesi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu12
- anın görüntüsü13
- reis deyince akla ilk gelen22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek10
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
entry'ler (578)
bir sözlük erkeği olarak finansal köle olacak kadar param olmadığı için gazozumu yudumlayarak takip ettiğim başlık.
böyle bir şeyin olmasını sürekli bu tarz şeyleri dillendiren islamcı kesim bile istemez çünkü; elde ettikleri bir çok şeyleri sövdükleri laik sistem tarafından kazanmışlardır.
Açık ara alev.
kimsenin üzerinde olumlu etki bırakmamış ilimizdir.
Buraya kimse yazı yazmasın.
tendürek dağında gerçekleşmiş hain saldırı.
soğuk tokat gibi yüze çarpar o an kendinizi sorgulamaya başlarsınız planlarınızı gözden geçirmeniz gerekmektedir bir şey boğazınıza takılmış gibi hissedersiniz terlemeye başlar kafanızda ki sesleri bastırmak için koşmak istersiniz.
uşak bilecik karaman.
Fethullah gülen'den dönme fenerbahçe ve pkk cı serkan inci'ye dert olmuş olaydır neymiş asker vodafone arenaya inmiş bu görüntüler neden geç ortaya çıkmış beşiktaş fetöcüymüş hadi ordan haberlerde 7 yıl önce olmuş kazanın görüntülerinin konulduğunu görmüşsünüzdür ne yani o görüntülerin geç ortaya çıktığı için kazayı yapan emniyet müdürünün emmioğlu mu ne saçma sapan şeyler bu daha bir kaç sene önce fettullahçı azizin beni içeri tıkan fethullahtır diyip fettullahı satıp dışarı çıktığını unutmadık bunu da yazın ha bu arada kuzey ırakta pkk bayrağı ile poz verip twitter'da (daha yeni) bu olaydan gurur duyuyorum demen ve devlete karşı olduğu söylenilen gezi parkı olaylarında fotoğraflarını da unutmadık.
17 şehidimiz için değildir 17 şehidimiz içindir diyen de ahmaktır bu düpedüz siyasi bir amaçla yapılan bir iştir her gün şehit veriyoruz neden her gün saatler boyunca sela okunmuyor diye soruyorum.
erdoğan canlı yayına telefon ile bağlandı.
an itibariyle trt de askeri bildiri okunuyor.
bana göre bu olay tam darbe değildir eski darbelere baktığımızda saat 1 ve 3 gibi yapılırdı herkesin uyuduğu saatlerde karakollara 50-100 asker gönderilirdi polisin eli kolu bağlanırdı cumhurbaşkanı başbakan ve meclise el konurdu genel kurmay başkanı televizyon ve radyoya çıkıp darbenin yapıldığı askerin devlete el koyduğunu açıklar ve devamı gelirdi ama bu yapılan girişime baktığınızda dağınık ve düzensiz bir darbe girişimi gibi geldi bana.
hangi kafayla yaptığın merak ettiğim kekolardır arkadaş şimdi bunun hava atacak övünülecek bir tarafı da yok o egzozu patlattınız diye camdan pencereden kızlar kucağınıza da atlmayacak üzerine bin ton küfür kavga milletin huzurunu bozulması değermi peki e o zaman niye.