bugün
- iş hayatında yavşak tipleri sikme stratejileri12
- evrim gerçekse neden ara form yok9
- evrim teorisi saçmalıktır16
- acıh da bağa vir'in ingilizcesi11
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı17
- gecenin şarkısı18
- truenun takip etmediği sözlük kızı16
- 14400 gayet yeterlidir16
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları26
- işsizim kafayı yemek üzereyim19
- başka kime oy verecem alternatif yok ki38
- trump'ın grönland bize lazım demesi16
- anın görüntüsü16
- cumhurbaşkanından akp belediyelerine 45er milyon14
- hala ak parti ye oy verecek olan insan16
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız11
- ferdi vs müslüm vs orhan23
- libyada köle pazarında satılan insanlar21
- stepne denince akla hemen onu adı gelir8
- kıdem tazminatı tavanı10
- yuzırların küloları11
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez16
- aleyna tilki nin memeleri9
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak13
- bana bakın ulan develer8
- vampirov ile kahvehanede çay içmek10
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- şu an bütün yazarların işten kaytarması8
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz11
- kıvılcım harika ertunç10
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl39
- gece atıştırmalık önerileri11
- misafir gidince yapılanlar8
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi23
- yine emekliye müjde geldi10
- 2025 aile yılı8
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- v a m p i r o v22
- freud türk olsa olabilecekler10
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı10
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
- satılan koinin yükselmesi10
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu15
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- kalkmıyor15
entry'ler (431)
robbins temel patoloji adı altında bütün tıp öğrencilerine yönelik klasik patoloji kitabı. yani robbins deyince genelde bu kastedilir. ancak bir de robbins ve cotran'ın hastalığın patolojik temeli isimli bir kitabı vardır ki canlar yakar. patolojide, patolog olmadan gelinebilecek son noktaya gelmek isteyenlerin, patolojinin a'sını b'sini en ince ayrıntılarına kadar merak edenlerin kitabıdır. ancak fiyatı da canlar yakar, 400 küsür liraydı yanlış hatırlamıyorsam. temel patoloji ise 80 liraya gidiyor şu aralar.
bir de değinmekte fayda var robbins temel patoloji'nin çevirisi oldukça kötü ve yenilenen baskılarda bu durum düzeltilmeye çalışılsa da şu an için bir ilerleme söz konusu değil. mevcut olan 8.basımda 7.basımdaki hataların çoğu düzeltilmiş ancak akıcılıktan yoksun bir türkçe ile yazılma geleneği bırakılmamış. 9.basımda da bunun değişeceğini pek zannetmiyorum, ola ki editörler değişirse bilemem. o yüzden ingilizce aslından okumak güzide tıbbiyeli beyinler için daha faydalı olacaktır efendim.
bir de değinmekte fayda var robbins temel patoloji'nin çevirisi oldukça kötü ve yenilenen baskılarda bu durum düzeltilmeye çalışılsa da şu an için bir ilerleme söz konusu değil. mevcut olan 8.basımda 7.basımdaki hataların çoğu düzeltilmiş ancak akıcılıktan yoksun bir türkçe ile yazılma geleneği bırakılmamış. 9.basımda da bunun değişeceğini pek zannetmiyorum, ola ki editörler değişirse bilemem. o yüzden ingilizce aslından okumak güzide tıbbiyeli beyinler için daha faydalı olacaktır efendim.
beyinde de vardır ama omuriliktekinden farklı olarak dış kısımda lokalizedir.
doktorlara atarlanan, her zaman artistlik yapan ve doktordan iyi bildiğini zanneden hasta yakınından dayak yiyen doktordur genellikle.
ilk sene kalmamaya dikkat edin zira ilk sene kalanlar sonraki senelerin herhangi birinde veya daha fazlasında da kalırlar. istisnalar mevcuttur ama kaideyi değiştirmez.
hava kuvvetlerinde çalışıyor olabilir zira bunlar onun için rutin şeylerdir.
yemeğinin ıspanaktan pek de farklı olmadığı sebze. sadece ekşi oluyor biraz. ama salatası güzeldir orası ayrı mesele.
fenerbahçe'nin yeni balonu. lig başlayınca 2 aya kalmadan, en geç ilk yarının sonunda patlayacak ve içinin boş olduğu gözler önüne serilecektir. bunu şimdiden görebilenlerse biz galatasaray taraftarları ve birkaç pek kıymetli fenerbahçe taraftarıdır ki kendileri 3 yıl boyunca ödenecek olan 2 milyon 850 bin euro'nun takım adına daha hayırlı yerlerde kullanılabileceğini söylemektedirler.*
peki kuyt kötü bir transfer midir? hayır. iyi bir futbolcu ve görüldüğü kadarıyla karakterli bir adamdır. abarttınız diyorum sadece.
peki kuyt kötü bir transfer midir? hayır. iyi bir futbolcu ve görüldüğü kadarıyla karakterli bir adamdır. abarttınız diyorum sadece.
manga'nın hrant dink ve diğer faili meçhuller için yazdığı şarkıdır.
http://www.sabah.com.tr/G.../05/mangadan-hranta-sarki
"bir ocak ayında sokakta vurulurum."
(bkz: hrant dink)
http://www.sabah.com.tr/G.../05/mangadan-hranta-sarki
"bir ocak ayında sokakta vurulurum."
(bkz: hrant dink)
bir daha seçilemeyeceği doğrudur ama yine de dolgun maaş kendisine akmaya devam edecektir. işte bu yüzden dünya adaletsizdir diyoruz.
habere tıklayınca dünyanın enleri isimli resim galerisi geliyor. tuttukları şey ise bir mürekkepbalığı. mynet'in geri dönüşü olmayan bir şekilde mala bağladığının da resmidir ayrıca.
değerli mü'minler, lütfen boş geçmeyelim.
artık boy abdesti almayacağından derin bir "oh" çekmiştir.
türkiye'de 15 milyon kürt yaşadığını varsayarsak, bunun 1.5 milyonunun türkiye'nin üçüncü büyük şehrinde yaşaması şaşılacak bir durum değil sanki.
ama herşey bir yana, kürtleri nasıl sayıyorlar ki? yani sayım memuru gelip "siz kürt müsünüz?" diye mi soruyor? yoksa kürtler kendilerini sayıp nüfus memurluğuna mı bildiriyorlar? aynı şey türkiye'de yaşayan diğer ırklar için de geçerli.****
ama herşey bir yana, kürtleri nasıl sayıyorlar ki? yani sayım memuru gelip "siz kürt müsünüz?" diye mi soruyor? yoksa kürtler kendilerini sayıp nüfus memurluğuna mı bildiriyorlar? aynı şey türkiye'de yaşayan diğer ırklar için de geçerli.****
ağır depresyonda olabilir.
ben de hiç anlamıyorum. anlayan biri varsa özel mesaj yollasın. en ince detayına kadar anlamak istiyorum.
edit: imla hatası
edit: anladım, eyvallah.
edit: imla hatası
edit: anladım, eyvallah.