bugün

entry'ler (17)

bir insana verilebilecek en büyük şey

(bkz: değer)

gecenin sözü

Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor sadece sen yanlış insanlar üzerine hayal kuruyorsun...

gecenin şiiri

görsel

eski sevgiliye not

iyı ki seninle olmamışım. Ve iyi ki seninle evlenmemişim. Ben sana çooookkkk fazlaymışım,hem de çokkk...

mesaj atmamak için kendini zor tutmak

Belki de bu durumda yapılması gereken şey(eğer karşi tarafin numarasi ezberde değilse numarayi silmektir) o size ulaşmadıkça siz ona mesaj atmamış olursunuz böylece.. Bunu denemiş biri olarak faydasını gördüğümü itiraf etmeliyim. Haha

hayatın boka sarmaya başladığı yaş

Sanırım 25 ve sonrası. 26 yaşında biri olarak şunu söylemek isterim ki zor yaşlar. Yok üniversiteden mezun ol,kendini geliştir sonra işini oturt... ya sonra evlilik tabiki de. Sanirim en zor kisim da burasi. Hayatinin geri kalanini ilgilendiren onemli kararlar aldigin ve inşa etme uzerine kurulu yaşlar...

son görülmesini kapatan kız

(bkz: ben)

boğazı kesilen asker haberini yalanlayan medya

14.06.2006 tarihinde askeri bir araç kazası sonucunda çekilen bir fotoğraf kullanılmış. Cnn'in haber sitesinde mevcuttur bakınız.

parti tutmayan insan

Bu duruma biraz da apolitik olma durumu da denebilir. Ya da fikirlerine uyan bir siyasi partinin olmayışı kişiyi bu duruma itebilir. Ben apolitiğim ve siyasi görüşleri ne olursa olsun uçlarda yaşayan insanlardan haz etmiyorum.

anın görüntüsü

Bizim minik kahraman da bu işte. Henüz çok küçük ama eğlenmeyi çok seviyor kendisi.

pensvilanya köpeği

O değil de ABD Fettullah Gülen'in iadesi için anket başlatmış söylemleri var? Bu haber ne kadar doğru bilinmez ama yapılan açıklamalara göre iade için herhangi bir talep bulunmadığı belirtilmiştir.

türk telekomun bedava internet paketi vermesi

(bkz: turkcell acil iletişim paketi) dün bir ara farkettim ki acil iletişim paketiniz hattınıza tanımlanmıştır diye mesaj gelmiş. Ne oluyor yahu dedirtendir.

anasını siktik askerlerin anasını

20 yaşında olup olan bitenden bihaber emir kulu olan erlere yazık dedirten durumdur. Kafa kesme showlarına malzeme olan fakir aile çocukları. Bu insanların vebalini kim ödeyecek ?

bir insandan vazgeçmek

Kaderinde yoksa bu kişi vazgeçmek gerek, aksi halde üzülmenin anlamı yok. Hayatına devam ediceksin ve zamanla unutucaksın. Hıc bir kişi vazgeçilmez değildir. Belki de ilerde seni çok daha iyisi bekliyordur bilemezsin.

akın öztürk ün kulağı

Akın öztürk her ne kabahat yaptıysa da bu muameleyi haketmemiştir. Hıçkimse bu muameleye tabi tutulmamalıdır. Ortada yaptırım gerektiren bir fiil var ise hukuksal yollara başvurulur ve gereği yapılır.

eski sevgili

Eski olan bir şeyden bahsetmenin amacı ne olabilir? Gereksiz olandır.

gece ezan okundu diye kuduran kitle

Hiç alışkın olunmayan bir durumdur bu. Bir an kıyamet kopacak sandım desem yeridir. 2 gündür etkisinden kurtulamadım, Allah yardımcımız olsun.