bugün
- ramazan hoca12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan17
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi11
- 13 mart 2025 talisca'nın yediği sarı kart8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları19
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız13
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız15
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şinasi yurtsever16
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı15
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- rodonit8
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz9
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13

entry'ler (232)
(bkz: abazan)
Sabaha kadar bölümün en zor dersini vermek için yapılan ya da yapıldığı sanılan çalışmanın, ayakta durmak için tüketilen 1 litre kahvenin, uykuyu kessin diye içilen 2 paket sigaranın ardından mavi ekran hatası vermiş bünyeye evden çıkmaya yakın "lan rapor alsam hoca kabul edermi ki" diye sorduran akşamına da işe gidilecek olan gün.
Günaydın sözlük.
Günaydın sözlük.
Beni anlama adında dünya üzeri bir şarkısı olduğunu 2012 yılında farkeden bünyeye büyük utanç yaşatmış sanatçıdır.
çok isteyip de bir türlü olunamayandır.
(bkz: sıçtın mavisi)
(bkz: sıçtın mavisi)
bir elde buharı üzerinde tüten bir fincan sıcacık çay diğer elde sigara, pencereyi açıp ankaranın sessizliğini dinlerken hafiften huzur ve ince bir efkara büründürendir.
sonunda izlediğim mükemmel ötesi film. ilk izleyişimde kaçırdığım birkaç yer haricinde mevzuyu çakozladım diye düşünüyorum ancak her ihtimale karşı mutlaka ikinci kez izlenesidir. yalnız şöyle birşey var ki;
--spoiler--
saito reyiz birinci katmanda vurulunca ikinci katmanda ağzından kan geliyor iyi hoş güzel de ikinci katmandan üçe geçince niye kan gelmiyor bu bir ikincisi de kamyonet düşerken birinci katmanda yerçekimi kayboluyor çohyi çogzel lakin niye yine üçüncü katman güllük gülistanlık orda yerçekimi sıkıntısı yok? Birde birde birinci katmanda kamyonet suya vurduğunda cobb başkan nasıl uyanmıyor tamam arafda kalıyor eyvallah da hani devrildiklerinde bile uyanacak kadar kimyasal vermişti bunlara kimyager?
--spoiler--
Son olarak gece geç saatlerde izlemeyiniz izlettirmeyiniz zira rüya görmek o kadar güzel anlatılır ki "lan bi an önce uyuyayım da belki final sorularını falan çalarım rüyamda" dersiniz içinizden ancak filmden kopamazsınız.
--spoiler--
saito reyiz birinci katmanda vurulunca ikinci katmanda ağzından kan geliyor iyi hoş güzel de ikinci katmandan üçe geçince niye kan gelmiyor bu bir ikincisi de kamyonet düşerken birinci katmanda yerçekimi kayboluyor çohyi çogzel lakin niye yine üçüncü katman güllük gülistanlık orda yerçekimi sıkıntısı yok? Birde birde birinci katmanda kamyonet suya vurduğunda cobb başkan nasıl uyanmıyor tamam arafda kalıyor eyvallah da hani devrildiklerinde bile uyanacak kadar kimyasal vermişti bunlara kimyager?
--spoiler--
Son olarak gece geç saatlerde izlemeyiniz izlettirmeyiniz zira rüya görmek o kadar güzel anlatılır ki "lan bi an önce uyuyayım da belki final sorularını falan çalarım rüyamda" dersiniz içinizden ancak filmden kopamazsınız.
(#13480092) Aklı başında yazar ihtiyaç var memlekette özellikle bu sıralar böyle adamlara.
koca bir geceyi zehir etmeyi başarmış şarkıdır levent yükselin yorumuyla eser olmuştur.
an itibariyle borsaya bildirilen kurslardır ancak dil kursları derneğinden gelen açıklamaya göre resmiyette böyle bir kurs yokmuş.
not: galatasaraylıyım.
not: galatasaraylıyım.
bunların bir sonraki versiyonu tasoları ütüp kaçan arkadaştır ki arkadaş değildir o haindir vurun hançeri.
ona ufak sürprizler yapmanız gerektiğini anlatan olay. adam ne yapsın azizim.
allah belasını versin kızıdır. o ne lan kaç yıllık erkeğim böyle fantezi görmedim.
her gün 1 saatten fazla oynamaya tırstığım için bir buçuk haftada bitirdiğim terletmekten kilo verdiren * korku dolu oyundur. adamlar 900 küsür mb la bu kadar korkutabiliyorsa bu serinin devamı gelmemeli hacı. herşey iyi güzel de finalin bu kadar tırt olacağını bilseydim oyuna başlamadan hiç çekmezdim lan o kadar korkuyu falan. aldatılmış hissediyorum kendimi bu kadar kork, terle, ordan oraya koştur dur kaçacak delik ara sonra hayal kırıklığı. *
özet: ölmeden önce mutlaka oynayın.
özet: ölmeden önce mutlaka oynayın.
yaklaşık 42 bin insanın aramızda olmadığından göremediği kazanımlardır. 22 bin insanınsa sikine bile olmayan kazançlardır zira onlar yaralarını sarmakla meşgullerdir.
biri bana bu canavarın nasıl uyuduğunu nasıl yormam gerektiğini öğretsin şuku yağmuruna tutacağım.
tanım: daha 1 gün oldu tanışalı ama o enerji 3 aylık bünyeden nasıl çıkar bir yorul bir dinlen. ilk günden canımdan bezdirmiş azmandır kendileri.
http://i52.tinypic.com/1zob2mt.jpg
http://i53.tinypic.com/14l651k.jpg
http://i54.tinypic.com/9prio7.jpg
tanım: daha 1 gün oldu tanışalı ama o enerji 3 aylık bünyeden nasıl çıkar bir yorul bir dinlen. ilk günden canımdan bezdirmiş azmandır kendileri.
http://i52.tinypic.com/1zob2mt.jpg
http://i53.tinypic.com/14l651k.jpg
http://i54.tinypic.com/9prio7.jpg