bugün
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları14
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14

entry'ler (209)
edilen kavga sonucu karısını evden kovan tiplerdir.
kadın artık nereye giderse gitsin.
kadın artık nereye giderse gitsin.
çok net konuşuyorum: gerizekalı bir ailedir.
kızlar gitmeyin böyle ailelere,kendi içlerinde üresin gremlinler.
kızlar gitmeyin böyle ailelere,kendi içlerinde üresin gremlinler.
insanları dış görünüşlerine,kişisel tercihlerine göre sınıflandırmamayı öğretebilir mesela.
bi bitmediniz.
bi bitmediniz.
bir ortak özellikleri de hoşlarına gitmeyen bir şey duyduklarında karşı tarafı milliyetçi olmamakla suçlamalarıdır. hiç bir yerden göçmedim çok şükür türk oğlu türküm ama bu abilerin bu durumları komik geliyor abicim. osmanlıya kadar gitmemize de gerek yok malum yakın tarihte göçen arkadaşlar da çoktur ki bence onda da sıkıntı yok da bu tiplerin sığınmacılara burun kıvırması komik arkadaşım. neyse en azından şimdi gelenlerin müslümanlıkları sadece nüfus cüzdanından ibaret değil. anlarsan.
son zamanlarda gözlemlediğim şey. sen yıllar önce göçerken, sığınırken sıkıntı yoktu dimi? babanın toprağı mı değil. beyaz tenli renkli gözleri kızların yüzünden mi üstün göreceğiz seni? ka havle ya kılım bu çakma milliyetçilere.
devlet bahçeli bu vatanın evladıdır. oh olsun diyen şerefsiz kansızlar vatan evladı olmadığından anlayamazlar ölen insanların arkasından üzüntü duymanın ne demek olduğunu.
"şu dünyaya insan olarak geleceğime keşke bir ot ya da dilsiz bir hayvan olarak gelseydim.." daha güzel ifade edilemezdi!
bazı gerizekalılarla aynı ülkede nefes aldığım için utandım bir kez daha. adam oh olsun diyor ya. şerefsiz it. ulan türk oğlu türküm. hiçbir yerden gelmedim. devşirme değilim. müslüman oğlu müslümanım. Allahsız kitapsızlar. ulan savaş olsa götünüze baka baka kaçarsınız gelmişsiniz burda vatan millet sevgisi numaraları yapıyorsunuz. defolun gidin soysuz köpekler. ölenler gencecik insanlar ulan, teröristmiş bilmem neymiş. he amk terörist. size göre herkes terörist. gavur dölleri. bir müslüman olarak bir insan olarak çok üzgünüm. ülkem adeta bir ortadoğu ülkesi.. yazıklar olsun.
ölenler insandır. yazıktır. ülkem adına çok üzgünüm. topraklarımda böyle görüntülerin olması, paramparça cesetlerin olması beni çok üzdü. ben ölenin ırkına,cinsine bakmam. ben müslümanım. ötesi yok.
anadolu çomarı kürdü eminim türkçeyi senden daha iyi kullanıyordur demek istediğim başlık. bu nası bir devriklik sayın beyaz türk. ahhaasdfd
az evvel olmadığına karar verdiğim namus. bir çocuk gecenin kör vakti sokaklarda oynuyorsa annesi orospudur sözlük. malum köpekler gibi doğurmayı marifet sanan aptal kadın ırkı, beş para etmeyen adamlardan doğurup sokağa saldıkları piçlerini gecenin kör vakitlerine kadar eve almazlar. neden ? çünkü bir orospu bunu yapmalıdır.
her işittiğimde askere gitmediğim için kendimle gurur duyuyorum. çocuğumu falan da ölsem göndermem zaten. bi halta yaramayan tiplerin ego tatmini olmak için değmez ulan.
az önce gördüğüm başlık altında yazanları gördükten sonra ciddi ciddi üzerinde düşünmek gerektiğine inandığım seviye. başlık "kürt kızının facebook durum güncellemeleri" yazılanlar; "kaynımla gece gece delirmeler" "eşeklet" vs. sg buyrun haşa huzurdan bu kadar kıt olmayı nasıl başarıyorsunuz acaba? bu arkadaşlar sadece bu sözlükte barınmıyorlar yahu. bunları yazan zeka seviyesi ile biz aynı sokaklarda yürüyoruz,ya bu adamlar otobüse biniyor benimle aynı ücreti vererek, oy kullanıyor ya bu adamlar, çoğalacaklar.. imdat.
seçme şansım olsaydı kız evlat isterdim.
bayramın ne olduğunu bilmeyen embesil ırkçı köpeklerin afkurduğu başlık. muhtemel ramazanı yarı çıplak karılarla sahillerde içerek sıçarak geçirmişsinizdir. ne bu bayram sizin gibi ırkçı gavurların, ne de bu ülke.defolun gidin ulan. sinirlendim sözlük mübarek günde.
kadın çarşaf da giyse, vücudunun tek bir noktası gözükmese dahi bazı abazanların dikkatini çeker işte.
Allah akıl versin.
Allah akıl versin.
belki de sadece beğendiği için demiştir ya da bu kızın senle ne işi var güzelmiş iması da olabilir.
amaç neyse ne hala bi art niyet olduğunu düşünüyorum.
belkide korelidirler. ülkücüler karıştırmış olabilir. ahahasdfd
katıldığım önerme. kesinlikle daha seksi ve daha güzeller.