bugün
- mazbata binali beyefendiye verilecek8
- suşi yiyen erkeğin namusu9
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları16
- sushi8
- zeno paradoksu8
- suriyenin türkiyeden ithalata yüzde 500 vergi8
- starbucks ta bedava oturmanın sona ermesi8
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek23
- erkeklerdeki körpe kız merakı8
- müsavat dervişoğlu14
- ankarada gezilecek yerler11
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği35
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek17
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
entry'ler (15)
Derbiyi makul ücretle herkes izlemesi için 3 Günlük Derbi Paketi Sadece 20 TL uygulaması yaptı @parsiptvnet “
“telegram adresi”
-Ayrıca Mayıs Ayı Sonuna Kadar-
1 Ay - 30 TL
3 Ay - 60 TL
6 Ay - 110 TL
1 Yıl - 200 TL fiyatlar şu şekilde.
“telegram adresi”
-Ayrıca Mayıs Ayı Sonuna Kadar-
1 Ay - 30 TL
3 Ay - 60 TL
6 Ay - 110 TL
1 Yıl - 200 TL fiyatlar şu şekilde.
ibrahim tatlıses mavişim.
spotify kullanmayan insan muziksiz yaşayan insandır ve uzak durulması lazımdır. spotify kullanan erkeklerle takılın kızlar onlar ki sizi mutlu edecek yegane kişilerdir.
yakisikliysa her türlü öndedir.
eve alınan ekmeğin yolda bitirilmesiyle sonuçlanır.
sempatik olabilir.
Hava bugün daha sıcak,
Seni gördüğüm andan beri.
Kafesi parçalayıp attım,
Özgürce sevebilmek için seni.
Yaz meyvesi tadında
Dondurma gibisin.
Birazcık yesem, çok çabuk erir misin?
iki tane almayalım, paylaşmak güzeldir.
Dudaklar buluşsun, "yok" "dur" demeyelim.
Seni gördüğüm andan beri.
Kafesi parçalayıp attım,
Özgürce sevebilmek için seni.
Yaz meyvesi tadında
Dondurma gibisin.
Birazcık yesem, çok çabuk erir misin?
iki tane almayalım, paylaşmak güzeldir.
Dudaklar buluşsun, "yok" "dur" demeyelim.
çok güzel düşünülmüş bir site. düşünenlerin, yayına koyanların eline sağlık. sitede bulunan videoları izlerken insanı alıp geçmişe götürüyor resmen, umarım sürekli yeni videolar ekleyerek siteyi güncel tutarlar.
istanbula gelmeyen grup. ilk göz ağrım, solistine aşık olduğum.. keşke bir kez daha istanbul'a gelseniz ve ya ben ya siz ölmeden son kere karşımda görsem sizi..
itiraf ediyorum öldüğü günlerde dinlemeye başladım, ölmeden bir kaç haberini magazin sayfalarında duyuyordum ama ön yargılardan dolayı dinlemedim. sonraları yavaş yavaş dinlemeye başlayınca müptelası oldum resmen. kendine has sesi, sözleri resmen kendine çekiyor özellikle back to black şarkısı ayrı bir dünyadan resmen.
komikli sitedir. en sevdiğim özelliği dünyanın herhangi bir yerinde olursanız olun herkesin aslında aynı duygu ve düşünceleri paylaştığını göstermesidir efendim.
ayrıca kasmayın bu kadar reddit'te eğleniyorsan orada takıl, 4chan'ı seviyorsan orada takıl. 9gag bittiyse bitti. boşverin, eğlendiğiniz sitelerde takılın.
gidip bakın şimdi ne komiklikler yüklenmiş.
ayrıca kasmayın bu kadar reddit'te eğleniyorsan orada takıl, 4chan'ı seviyorsan orada takıl. 9gag bittiyse bitti. boşverin, eğlendiğiniz sitelerde takılın.
gidip bakın şimdi ne komiklikler yüklenmiş.
her sıcaklıkta, her dokuda insan bedeni barındıran şehir. bot giyen, mont giyen, tshirt giyen, şemsiye taşıyan, güneş gözlüğü takan her renk, model ve kalınlıkta kıyafetle insan bulup, kafalarımızı ne kadar karıştırdığını belli edendir aynı zamanda. dünya da böyle başka bir yer var mıdır çok merak ediyorum..
1987'de hükümete gelmesi açıklandığında arkadaşlarına "türkiye'nin 10 sorununun 9'u halledildi; şimdi bir tek fiyatlar, enflasyon kaldı," demişti, fakat enflasyon ile mücadele 80'lerin sonu ve tüm 90'lar süresinde devam etmesine rağmen çözülememiştir. bu sorunun çözülmesi için 2000li senelerin gelmesi ve ak partinin'ın tek başına iktidara gelmesi gerekmiştir.
turgut özal'ın yapamadığı çözüm yolunun recep tayyip erdoğan gibi birinin iktidarında yapılabilmesi ise hayret vericidir.
turgut özal'ın yapamadığı çözüm yolunun recep tayyip erdoğan gibi birinin iktidarında yapılabilmesi ise hayret vericidir.
maalesef ki senin gibi bir liderin izinden gitmeyen devlet yöneticileri nedeniyle her gün korku içinde yaşıyoruz. toplum olarak ruh hastası olduk. sürekli kavga, kutuplaşma, kaygı, endişe, korku hakim içimizde..
senin izinden gidilmediği için aşağı yukarı her ay topluca öldürülüyoruz. eğiliyoruz, sindiriliyoruz..
görüyorsun ama bir şey yapamıyorsun biliyorum, biliyoruz..
senin izinden gidilmediği için aşağı yukarı her ay topluca öldürülüyoruz. eğiliyoruz, sindiriliyoruz..
görüyorsun ama bir şey yapamıyorsun biliyorum, biliyoruz..
para talep etmeyeceklerini söyleseler de pek inandırıcı gelmiyor. eğer piyasada tutunurlarsa kesin isteyeceklerdir. artık bu bir moda haline geldi. internette dizi yapmak daha az maliyetli ve sansür yok.
sanırım tıklama başına para kazanacaklarını düşünüyorlar. ama bakalım sonumuz hayrolsun ama tebrik etmek lazım güncel veya eski dizilerin yüksek çözünürlükte yayını veriyolarlar. müptelesıyız.
sanırım tıklama başına para kazanacaklarını düşünüyorlar. ama bakalım sonumuz hayrolsun ama tebrik etmek lazım güncel veya eski dizilerin yüksek çözünürlükte yayını veriyolarlar. müptelesıyız.