bugün

Öyle kahve içmeden beleşe oturmak ve tuvaleti kullanmak artık yasaktır.
Bazıları eskiden kullandığı Starbucks bardağını eve götürüp, içine kahve doldurup sonra da gidip mekanda oturup takılıyormuş.
Yani Bir tane bardakla, Tekrar tekrar böyle yapanlar bile varmış.
Bir arkadaş anlatmıştı. swh.
https://m.bloomberght.com...ks-tan-yeni-kural-3739137
ürün almadan kenefe gidilemeyecekmiş...2000 lerin başında barlarda böyle kampanyalar vardı. x saatten itibaren y marka bira müşterilerden biri wc ye gidene kadar z lira gibi...

millet birbirini dövüyordu kenefe gitmesin diye.
Çok kötü bir karar olmuş. Ben beleş internet için gidiyorum starbucks'a.
Starbucks'ı bırak hangi kafeye gitsen zaten sana mutlaka en az bir çay içirirler. erector dayı bilir, hatta bazı kahvelerde çayı resmen dayarlar, istersen içme. ben oturamam öyle rahatsız olurum millet iyi alışmış: nerde beleş oraya yerleş kafasına. iyi olmuş, yerinde bir karar, gayet güzel, beleşçilere afiyetle. evet..
Haydi bakalım yallah zızzzzt erenkoye dedi emekli amca temincek.
Beleşçiler için yıkım olur. Yakıştıramadım sıtrabuksa...
Ben hayatımda sadece bir kere paris' te gittim starbucks ' a, Le gare de l' est ' in ( doğu garı) tam karşısında var starbucks, hala var mı bilmiyorum, 8 yıl önceydi.
Çok soğuktu gar binası, dışarda çok pis yağmur yağıyordu, benim trene daha çok vardı, gece yataklısıyla (budapeşte'ye) stuttgart' a gidiyodum o ara, götüm dondu, garın karşısında gördüm, attım kendimi içeri, dedim ben bu amerikan kahvelerinden nefret ederim, var mı sizde "un allonge" falan, dedim. içtim, biraz oturdum, trene yürüdüm.

Ne önce ne de sonra starbucks ' a gitmedim!! Alman kafeteryaları kahveyi Amerikan zırvasından daha güzel yapar, bize ne elin Amerikalısından?!...

Paris ' teki Starbucks da zaten boştu!! Ben Fransızların da Starbucks a gideceeni hiç sanmıyorum. Adamın kendi kahve kültürü amerikalıya beş basar, ne gitcek Starbucks ' a...
Zaten öyle değil miydi? Tuvalet kapısında şifre vardı taksim meydanindakinde. Sifre de fişte yazıyordu. Yani tuvaleti kullanmak için birşeyler almış olman lazım.
evim de bedava oturuyorum

Önemli değil.
vah vah. çok üzüldüm lan.