bugün

Sıradan Erkek beyanı. Hiçbir kadın düşmanının bile başına böyle bi şey gelsin istemez çünkü.
Ben ırkçı bir beyim ama başka ırklardan hatta sevmediklerimden bile kadınlar tecavüze uğrarsa üzülürüm. Irkçılık zaten herkes ölsün ben yaşayayım demek değil.

Bir yazarımsı beyanı.
Derhal silinmesi gereken başlık. Orospu çocukluğunun lüzumu yok.
sözde ırkçılık düşmanı olan ama cinsiyetçilikten geri kalmayan beyinsiz troll.
tez kellesi vurula.
tecavüz insanlık suçudur. bir tecavüzcünün kızı bile tecavüze uğrasa üzülmeliyiz. önce ona sonrada insanlığa.
(bkz: Soykırım)
anasını ırkçıların bellediği anlaşılan trolldür.

önemli not:ırkçılık o ölsün şu ölsün ben yaşayım değildir. ırkını, kültürünü sevmektir. buda her ırkın en doğal hakkıdır. benim kültürümde ana figürü, kadın figürü önemlidir. lakin benim değer yargılarıma, benim kadıma bu şekilde alçakca saldıran bu troll piçe diyebileceğim tek şey anası temiz kendi orospu çocuğu.
Mal mal konuşma lan at kafası.
Irkçılık hoş bir durum olmasada soysuzluk kadar. Bu baslik tam anlamiyla soysuzluk beyanidir.
Bu başlığa olumsuz şey yazan herkese mi özelden küfretti bu çocuk. Yoksa piyango bana mı vurdu.
Muhtemelen anne babası kürt olan kardeşimizin beyanı. Tabi biz aramızda kürt lafını küfür olarak kullandığımızdan yarasına dokunması da normal. Bırakın içini döksün garip dediğimdir.
ırkçı kızlar zaten kafasındaki kirli düşüncelerden dolayı tecavüze uğramıştır.

onları tedavi etmek gerekir.
Irkçılık bahane tecavüz şahane...
Tecavüz insanlık suçudur.
ikinci dünya savaşında kızıl ordu mensuplarının düşüncesidir. hatta ünlü sovyet yahudisi yazar ilya ehrenburg aşağıdaki sözleri etmiştir:

--spoiler--
"öldür, tüm almanlar suçludur, henüz ana rahmindeki alman tohumu dahi suçludur. alman kadınının milli ve dişilik gururunu yırtıp parçalayarak ona sahip olman hakkındır. öldürün istilacı kızıllar"
--spoiler--

neticede 2 milyon alman kadını ruslar tarafından tecavüze uğramış ve dünyanın en büyük felaketlerinin biri yaşanmıştır. hatta başlarda stalin normal karşılamıştır "asker oğlum bunlar olur böyle şeyler" gibisinden söz etse de işin ucu kaçınca mecburen müdahale edilmiş ve az sayıda asker minimum düzeyde göz korkutma amaçlı ceza almıştır.
görsel
Al bi kedicik izle belki iyi gelir dediğim zırva.

http://www.youtube.com/watch?v=LhhiPchbyEs