bugün
- anın görüntüsü10
- bergamot tadını en iyi veren çay8
- ramazan bayramı23
- ekrem imamoğlu'nun babasının ettiği beddua13
- küresel ıkınma19
- geldi yine deli9
- 29 mart 2025 beşiktaş galatasaray maçı31
- nervio'nun bayramlık cicileri9
- bir kızın prime dönemi16
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı8
- el opucek yastaki yazarlar12
- hızlı konuşan kız14
- rte sevdalisi9
- sözlük yazarlarının üye olduğu siyasi parti9
- cehape felakettir12
- first date9
- bayramınız kutlu olsun sayın yazarlar9
- sahurdayız uludağ sözlük15
- sahne teklifi almak8
- 29 mart 2025 imamoğlu'na özgürlük mitingi21
- osimhen ve penaltıdan gollll gese 3 2 kazandı12
- domdom usa9
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması28
- teketekte solcu mu alır sağcı mı23
- true'nun karı çıkması8
- 560 milyar lira nerede8
- bir milyon kişi saraya yürüyelim15
- erkek depresyonu10
- ahmet beyin beyaz bareti10
- true'nun siki için yas tutuyoruz12
- çiçek uzatılan polisin boşanma aşamasına gelmesi25
- gençlerin neyi protesto ettiğini bilmemesi16
- chpli kardeşlerim sizle bir sorunum yok12
- sözlüğe yeni kadın yazar gelmemesi14
- kola cips yememek8
- kapitalistlerin din kuracak kadar zengin olması8
- ona bir şey hatırlat8
- first date kombini12
- insan olmaya ceyrek kala10
- çirkinlere tavsiyeler8
- geceye bir şarkı bırak8
- uludağ'ün en komik kadın yazarı10
- gardaş diyen kız13
- türk kara ordusunun kuruluşu meselesi8
- hayatın insana öğrettiği gerçekler9
- yazarların rol almak istediği filmler10
- sözlüğün en ponçik erkek yazarı11
- menuet giderse biz de gideriz22
- namazı yanlış hareketlerle kılan insan12
- yazarların sevdiği filmler13
Mülteciler varken boş bir demeç olmuş. Türkiye tampon bölge ne de olsa.
Ama olsun. Yurtdışındaki türklere bir şekilde ulaşmak zorunda.
Ama olsun. Yurtdışındaki türklere bir şekilde ulaşmak zorunda.
Türkiye açısından utanç bir durum. ingilizler gelip ülkesini bize şikayet ediyor mu?
ingiliz uşakları kime ağlayacak sana bana değil ağababalarına ağlayacak.
Kimin ingiliz kimin yunan yalaması olduğunu ayan beyan ortaya döken durumdur.
vahdettin ingilizlere sığındı kaçtı, haindi değil mi?
gerçi adamıni ktidarını devirmişler ve idam kararı çoktan ilan edilmiş. asmaya geliyorlar. asacaklar kesin. can korkusuyla kaçtı.
yine de kabul edelim; haindi.
peki bu ne, iktidar olmak için ingilizden yardım istemek?
gerçi adamıni ktidarını devirmişler ve idam kararı çoktan ilan edilmiş. asmaya geliyorlar. asacaklar kesin. can korkusuyla kaçtı.
yine de kabul edelim; haindi.
peki bu ne, iktidar olmak için ingilizden yardım istemek?
Içeriği bilmiyorum ama ingiliz den kardeş mi olurmuş bence olabilme ihtimali var. Bir akp liden bir cacık olmaz.
23.
Bütün ak götleri toplayan başlık olmuş.
Tebrik ederim.
Ülkemizde yayın yapılmadığı/yapılamadığı için uluslararası yayın kuruluşunda konuşmuş Özgür özel.
(bkz: genliğe hitabe)
Ent.
Bütün ak götleri toplayan başlık olmuş.
Tebrik ederim.
Ülkemizde yayın yapılmadığı/yapılamadığı için uluslararası yayın kuruluşunda konuşmuş Özgür özel.
(bkz: genliğe hitabe)
Ent.
ulan yıllarca pkk kamyon kamyon silah gönderen adamlara mütefik dedik kimse bir şey demedi şimdi bumu dokundu.
Bizi BBC YE AĞLAYACAK KADAR REZiL ETTiLER UTANMAZLAR... ÜLKENiN iTiBARINI YERLE YEKSAN ETTiLER... ne desem bilemedim....
keşke osimhen için ağlasaydı .
bazı aklıeksikler de mehmet şimşek londrada haberini atmış. adam yatırımcı bulmak için gidiyor özgür gibi gelin ülkeyi işgal edin demek için değil.
Sosyal medyaya salınmış omurgası olmayan bir kaç operasyon çocuğunun dezenformasyon olaylarından biri daha. Nasılsa bir şey olmaz diye akbabaları tarafından garanti verilmiş. Devran döndüğünde akbabaları bunları Yusuf’un piçi gibi ortada bırakacak..
Videoyu izlemeye zahmet bile etmedim. Normal verilmiş röportajlardan birini vicdanlarını cüzdanlarına satmış operasyon çocuklarının dezenformasyonu.
Engelleyin geçin.
Videoyu izlemeye zahmet bile etmedim. Normal verilmiş röportajlardan birini vicdanlarını cüzdanlarına satmış operasyon çocuklarının dezenformasyonu.
Engelleyin geçin.
izlemeye zahmet etseydin görürdün gerçekleri zaten.
yatırım da hani darbe şeylerini yaptıklarında köşede yakacak 30 milyar dolar bulunsun diye lazımmış. o dilendikleri paralar, o saldıkları dağ gibi vergiler, o kuş kadar emekli maaşları onun için lazımmış.
Engellediğim kişilere cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum. Muhattabınz ben değilim. Sizin muhatabınız feto eskileri ülkeye mülteci soksn ekonomiyi bok etmiş ve sesinizi çıkaramadığınız ağa babalarınız.
Edit: bu girdi istisnalar hariç tüm ak oğlanlara hatırlatmak için yazılmıştır. Dediğin gibi size cevap bile vermem ben.
Ha! Bir de ben her hangi bir parti taraftarı da değilim gelip cugara der gibi cuhape falan diye ağlaşmayın. *
Edit: bu girdi istisnalar hariç tüm ak oğlanlara hatırlatmak için yazılmıştır. Dediğin gibi size cevap bile vermem ben.
Ha! Bir de ben her hangi bir parti taraftarı da değilim gelip cugara der gibi cuhape falan diye ağlaşmayın. *
Bu yaptığı yavşaklığın daniskası. BOPçu da Abramovitz ve Soros Çocukluğu yapıp, yardımlarıyla kalkınmıştı. Kılıştar Geremi'ye yanladı, olmadı. Niye bağımsız ve karakterli duruş sergileyen biri üst başa gelmiyor, anlamıyorum. Rezalet.
Yüzlerce orantısız polis şiddetli görüntüsü var.
Terörist olması imkansız insanlara polis öldüresiye vuruyor, kadınlar falan yerde tekmeleniyor.
Muhalefetin sığınacağı sokak dışında hiçbir güvence kalmamış.
Uluslararası herkes duysun diye dünya devi bir kuruluşa durumu anlatması ağlamak değildir.
Sizin vicdansızlığınız karşısında çaresizlik halidir.
Terörist olması imkansız insanlara polis öldüresiye vuruyor, kadınlar falan yerde tekmeleniyor.
Muhalefetin sığınacağı sokak dışında hiçbir güvence kalmamış.
Uluslararası herkes duysun diye dünya devi bir kuruluşa durumu anlatması ağlamak değildir.
Sizin vicdansızlığınız karşısında çaresizlik halidir.
Yahu Abdullah Gül bu ülkeyi Avrupa insan Hakları Mahkemesi'ne şikayet etmişti değil mi?
Mehmet Şimşek yatırımcı bulmak için gitmiş. Bik...bik...bik...
Lan adamın el açıp dilenmediği kaldı bir tek. O garibimin de bütün çabası heba oldu.
uğraş uğraş. Reis gelsin bir hareket yapsın, merkez 30 milyar dolar satsın.
Öte yandan tüm siyasi otoriteler bazı kesimlerden bekledikleri tepkileri görmezlerse elbette beyanat verirler. Bunun "ağlama" diye nitelendirilmesi doğru değil. Gerçi öyle de bir biliyorsunuz ki bunun ne anlama geldiğini. Ama artık içinizi kötülük sarmış. Kabul edin ya da etmeyin. Bunca haksızlık karşısında bu kadar tepkisiz kalmak bunu gerektirir çünkü. Nitelendirmek neden doğru değil. Hakan Fidan geçtiğimiz günlerde Filistin ve gazze'de yaşananlar konusunda G-20 zirvesinde ağladı o zaman diyebiliriz. Ama tabi ki hayır. Orada yaşanan katliamlara karşı bari daha fazlası olmasın diye ABD ve israil'e yönelik "Gazzelileri süremezsiniz" dedi. Cılız bir sesle de olsa söyledi.
Mehmet Şimşek yatırımcı bulmak için gitmiş. Bik...bik...bik...
Lan adamın el açıp dilenmediği kaldı bir tek. O garibimin de bütün çabası heba oldu.
uğraş uğraş. Reis gelsin bir hareket yapsın, merkez 30 milyar dolar satsın.
Öte yandan tüm siyasi otoriteler bazı kesimlerden bekledikleri tepkileri görmezlerse elbette beyanat verirler. Bunun "ağlama" diye nitelendirilmesi doğru değil. Gerçi öyle de bir biliyorsunuz ki bunun ne anlama geldiğini. Ama artık içinizi kötülük sarmış. Kabul edin ya da etmeyin. Bunca haksızlık karşısında bu kadar tepkisiz kalmak bunu gerektirir çünkü. Nitelendirmek neden doğru değil. Hakan Fidan geçtiğimiz günlerde Filistin ve gazze'de yaşananlar konusunda G-20 zirvesinde ağladı o zaman diyebiliriz. Ama tabi ki hayır. Orada yaşanan katliamlara karşı bari daha fazlası olmasın diye ABD ve israil'e yönelik "Gazzelileri süremezsiniz" dedi. Cılız bir sesle de olsa söyledi.
utanç verici bir yakınmaydı.
şaşırmadım...
şaşırmadım...
Çok acı verici bir durumdur.
Türk iktidar partisi ve destekçileri teröristtir. Terörist oldukları tutuklama iddianamesi açıklanmadan tutuklama gerçekleştiğinde kanıtlanmıştır. Silahsız kadınlara tekme atmak, coplamak , terör hareketidir.
Bunun aksini iddia teröre yardım ve yataklık iddia eder. Teröristin vatandaşlık hakkına sahip olmaması gerekir. Herhangi bir mal araba ev sahibi olma hakkını geç, hapse girme hakkının bile olmaması gerekir.
Basit denklemdir, teröristler ve yaltakçıları kazanmaya devam ederse, Türkiye kaybedecektir. Zaten kaybediyo...
Süper güç falan diil, açlıktan ağzı kokan zavallı bir toplumdur Türkiye...iktidar borazancıları bile, et yerine fasulye yiyin, porsiyon küçültün, diyorsa, bunu, insanları et yedirecek seviyeye getirme kapasiteleri olmadığını yavaş yavaş kendileri de anladıkları için öyle söylerler...
Beceriksiz ve başarısız iktidarlar ya istifa eder, ya da böyle terörize olur, onların sözcüleri de terörist söylemler üretir. Bu başlık bunun kanıtıdır.
Bunun aksini iddia teröre yardım ve yataklık iddia eder. Teröristin vatandaşlık hakkına sahip olmaması gerekir. Herhangi bir mal araba ev sahibi olma hakkını geç, hapse girme hakkının bile olmaması gerekir.
Basit denklemdir, teröristler ve yaltakçıları kazanmaya devam ederse, Türkiye kaybedecektir. Zaten kaybediyo...
Süper güç falan diil, açlıktan ağzı kokan zavallı bir toplumdur Türkiye...iktidar borazancıları bile, et yerine fasulye yiyin, porsiyon küçültün, diyorsa, bunu, insanları et yedirecek seviyeye getirme kapasiteleri olmadığını yavaş yavaş kendileri de anladıkları için öyle söylerler...
Beceriksiz ve başarısız iktidarlar ya istifa eder, ya da böyle terörize olur, onların sözcüleri de terörist söylemler üretir. Bu başlık bunun kanıtıdır.
iyi yapmış. meydanı maduro bozuntusu tayyib'in ayak takımına bırakmamış.
görsel
kocaeli belediye başkanı ne hakla türk belediyeleri adına avrupa konseyinde cızırtı yapıyor. ondan büyük kaç tane ilimiz var.
görsel
kocaeli belediye başkanı ne hakla türk belediyeleri adına avrupa konseyinde cızırtı yapıyor. ondan büyük kaç tane ilimiz var.