bugün

Kötü olmak zorundadır. Kural gibi bir şey bu. Bir de her yerde karşına çıkması yok mu... Öğrenci kimlik kartında da bu resmin olması cabası.
insanların en samimi fotoğraflarıdır.
tilki görmüş tavuk gibi çıkılan fotoğraflardır.
Wiz khalifa gibi baktığım fotoğrafım.
hapisten yeni cıktım abi.

fotoğrafıdır.
ya işte selfi çekip üzerinde oynamaya benzemez bu fotolar..
'devlet sizi böyle görüyor' fotolarıdır..
sevgilinin görmemesi gereken fotoğraftır.
ısrarla montla çekindiğim fotoğraflardır.
Bizim ki webcamdan cekilmisti arkada vazolar falan vardi.
Okul bi fotograf makinesi ile bile cekmedi.
bizimki de webcam le çekilmişti zamanında. ama şekil çıkmıştım hani normalde o kadar fotojenik değilimdir.
Nedensizce 32 diş sırıttığım fotoğraftır.Sahi ne vardı bu kadar gülünecek ? Soruyorum kendime.
ösym fotoğraflarımız bu ülkenin yüz karasıdır. çaresizliğidir. vurdumduymazlığıdır. derhal Osym yi görev başına davet ediyorum. sistemindeki kayıtlı herkes instoçdan en afilli bir fotosunu direct olarak gönderebilmeliç sıkıldığında da değiştirebilmeli. haksız mıyım arkadaşlar?
Fotoğraf için kameraya bakman ile çekilen en iğrenç çıkılan fotoğraf türüdür.
Üniversite sınavına girerken "sadece" sınav giriş belgemde olacağını zannettiğim için "hepinizden tiksiniyorum" bakışı atarak kasıtlı gözlerimi kısarak somurttuğum fotoğraftır. Hatta sınav başlamadan önce giriş belgelerini kontrol eden gözetmen kadın uzun uzun bi o fotoğrafa bir de bana bakmıştı. Aha gitti sınav diye streslere gark olmuştum.

Öğrenci kartımın baş köşesini süslüyor yıllardır, kardeş kardeş yaşıyoruz onunla yapacak bir şey yok. Zaten ilk kartı eline alıp o fotoğrafla yüzleştikten sonra bir haftadan fazla bunu sorun haline getiren varsa fazla lüks yaşıyordur. Bu tarz dertler biraz da şov bence çünkü.
lise 4. sınıfta 25 kişilik bir kuyruğu bitirdikten sonra müdür yardımcısı tarafından alel acele 3 lira karşılığında a4tech üsten kapaklı webcam ile çekilmiş fotoğrafımdır.
eşşeğe benzediğim fotoğraftır.

edit: özellikle iki ş ile yazdım.
Şarap içmiş koala gibi, anası gibilirken kapinin arasindan görüp neden birbirlerine işkence ediyorlar annem neden bağırıyor baskısı olan fotoğraflardir.

Tamamı da öyledir.
çok yakışıklıdır.
yıllarca bu fotoğrafla karşılaşacağımızı bilmeden çekindiğimiz fotoğraftır.
Abd-Meksika sinirinda uyusturucu kacakciligi yaparken yakalanan kolombiyali uyusturucu taciri gibi cikabilirsiniz.Ben demiyorum bi arkadastan duydum (.swh)
4 saatlik uykuyla şişmiş küçücük kalmış gözlerimle ve yüzüme zoraki kondurduğum gülümsememle bi hayli çirkin olduğum köşe bucak sakladığım fotoğraftır.
ygs istenen puan gelmeyince ona bakıp dahada iç çekersin..
lise kıyafetiyle çekilenleri evlere şenliktir. gevşek kravat, açık gömlek yakaları, dışarıya taşan siyah atlet... ve bu halde çekilmiş bir fotoğrafın yıllarca üniversite kimliğini süslemesi...
En doğal olduğumuz fotoğraflardır.
Telefondaki aniden açılan ön kamera hissini derinden yaşatan fotoğraftır.