bugün

iyi yapılırsa sevişme getirir,
aynen iyi ortanın gol getirmesi gibi.
sanattır sanat*.
şehvetin, hormonların, ateşin dudaktan dudağa aktarılması.*
bütün vücudu etkisi altına alıp her organda tepki yol açacak bir hadisedir..güzeldir..hoştur..
(bkz: günde en az iki defa)
gerçekten sevilen insanla yapıldığında o an dünyanın durmasına, sadece kalp atışlarınızı duymanıza sebep olan hadise.
salya transferidir.
emir kipidir. öpüşmemeyi buyurur.
dudaklardan birbirine akmaktır.. net.
marş. araba çalışırken bujilerin ilk ateşlemesi. *
Dil tokalaşması.
yaşamın bir parçasıdır, seviyorsan seviliyorsan bunu anlıyorsan hiç ölmeyecek gibi his etmektir. bazı anlarda ölümün soğukluğunu unutursun, işte o anlardan birisi sevdiğin ile öpüşmedir, işte o an yaşamdır.

tam tersi durumlarda ise ölmektir. sevmediğiniz bir insanla bazı zamanlarda öpüşmek durumunda kalabilirsiniz. işte bu an ise ölmeyi istemektir, hayattan tiksinmektir.
Sevilen biriyle olmayan öpüşme, öpüşme değildir.

Şunu söylemeliyim ki birine karşı olan duygularınızdan emin değilseniz öpüşürken kesinlikle emin oluyorsunuz. Birine karşı bir şeyler hissettiğim düşüncesindeydim. Öpüştüğümüz zaman aklımdan geçen şey "hayır hayır kesinkle değil hayır ya of bir şey hissetmiyorum neyse en azından zevkime bakayım" oldu. Cidden, sevmediğiniz adamla/kadınla öpüşmeyin. Onun dışında bir kaç senedir aramızda ne olduğu belli olmayan biri var. Sürekli birbirimize bir şekilde yaklaşıyoruz ama sonra ben uzak durmaya çalışıyorum o da zaten sevgilisiyle bir küsüp bir barışıyor. 3 yılın ardından bir gün yalnız kaldığımızda yine istemeden yakınlaştık ve öpüştük. Onunla olan diğer anlattığımla kıyaslanamayacak kadar masumdu. Düşünceler masum olmasa da verdiği his böyleydi. Mutlu olmuştum o an çok mutlu olmuştum. Eğer öpüştükten sonra "biz napıyoruz ya" demeseydi ve ben "ya zaten ben başkasını seviyorum" demeseydim mutluluğum daha da sürebilirdi. Neyse olan oldu artık pek konuşmuyoruz.

Bunların dışında, sevgili erkekler benden size bir tavsiye, eğer karşınızdaki kız şıllık falan değilse öpüşürken kalçalarını ya da göğüslerini avuçlamaya kalkmayın. Kötü bir izlenim bırakıyorsunuz. Güvenimiz sarsılıyor. Bol öpüşmeli günlere!
bıyığın çok ciddi engel olduğu eylem.
görsel
tükürük bezlerinin savaşı.
10 saniyelik bir öpüşme esnasında 80 milyon bakteri karşı tarafa geçiyor.
Opusmek tuzlu su icmeye benzer, opusdukce daha da cok susarsiniz.
datlı bir eylemdir.