bugün
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan9
- anın görüntüsü27
- jose mourinho33
- aklı sikinde olan yazar14
- hayatı sorgulamak10
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak14
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri16
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- realite manipülasyonu12
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı14
- fenerbahçe14
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser18
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
- artık evler satılmıyor31
- akşam yemeği8
- atilla karaoğlan15
- üşümek hiç ısınmamak8
- dünyanın en güzel ayağına sahip ünlü belli oldu9
- sevgiliyle sevişirken trafik lambası koymak9
- manyak olmaya karar verdim9
- v a m p i r o v9
- hükümlü olaların bilerek adaylığına izin verilmesi12
- 2 kasım 2024 beşiktaş kasımpaşa maçı22
- uludağ sözlük ün en edepli yazarı16
- misafir çocuğu10
- 4 yıldır bir kızı unutamamak18
- hem siyahi hem kadın hem de abd başkanı9
- chp ile dem parti arasında bir ittifak var16
- orhan gencebay13
- bir insan ömrünü neye vermeli15
- dolar alın lan9
- ahmet türk barış güvercini bilge kişidir14
- ateistlere bir not bırak11
- seninle şöyle10
- şimdiki kadınların aşırı tembel olması8
- 3 kasım 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı70
- 9 aylık bebeğe tecavüz eden kişinin ölü bulunması15
- asla anlaşamayacağınız insan tipi hangisidir24
- kakam geliyor sözlük10
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste8
ne yapacaklardı sırtlarında mı taşıyacaklardı o leşleri?
edit: oh kafasını da tekmeledi. yemin ediyorum mutluluk hormonu salgıladım. için gitti dimi piç kurusu seni.
edit: oh kafasını da tekmeledi. yemin ediyorum mutluluk hormonu salgıladım. için gitti dimi piç kurusu seni.
(bkz: ölüsünü dirisin hergün birisini) *
gördükçe şenleniyorum.
elleriyle taşıyıp kirletecek halleri yok. böyle en mantıklısıdır.
elleriyle taşıyıp kirletecek halleri yok. böyle en mantıklısıdır.
belki de 10 dakika önce yanındaki silah arkadaşını öldürdü bu it? kim bilebilir? savaş psikolojisi. sen daha sana sözlü olarak küfür edilmesine dayanama cıngar çıkart. sinirlen. ama iş yoruma geldi mi entelektüel kişi, yok efendim onlar insan. sikerim insanlıklarını ulan.
benim askerim yemeyip içmeyip arkada ailesini bırakıp sözde özgürlük için dağa çıkanları omuzda taşıyacak değil.
o anki çatışmada sen ya da ben yanlarında değildik. burda klavyeden ne yazsak boş...
her an ölebilirsn ya da şehit olabilirsin kimse bunun derdinde değil. oh ne ala memleket.
kimse sen gece klavyeden sallarken sıcak sıcak şu anda çatışan askerler umrunda değil.
o anki çatışmada sen ya da ben yanlarında değildik. burda klavyeden ne yazsak boş...
her an ölebilirsn ya da şehit olabilirsin kimse bunun derdinde değil. oh ne ala memleket.
kimse sen gece klavyeden sallarken sıcak sıcak şu anda çatışan askerler umrunda değil.
ölenler insan olmadıkları için sorun edilmemesi gereken hadise.
yakılması daha makbuldür.
hakettiği gibi davranılmıştır.
dibine kadar doğrudur.
neşe kaynağıdır.
sonunda geleceği nokta buydu. bu hafta bunu düşündüm bir kaç kez. 'ama onlarda insan' diyerek hak arandığı taktirde sempati artışı sağlayabilirlerdi. 12 leşi almaya gidilmesinden sonra; ''düşününce onlarda insan oralarda yaşıyorlar aileleri var bunlar da aileleri'' tarzı yorumlar geldi. bu gün bu zihniyet empoze olduğunda yarın vurdurmayacaklarda dağdaki bölücüyü. sonra ? toprakta verelim mi? bu ülke kaç şehit verdi neler kimler gitti. başımızın üstüne mi koyucaz yani bu pis ideolojinin pislik insanlarını ?
sürüklenmesi bile gereksizdir. ne gerek var canım elinizi yormaya.
nasıl yaşarsan öyle ölürsün sözlerini akla getiren olaydır.
karşı karşıya kalırsa ödü bokuna karışacak çapsızların zevkten dört köşe oldukları görüntüler.* siz savaşı ne sanıyorsunuz? onlar da birilerinin oğlu, babası, arkadaşı. sizin gibi ne idüğü belirsizler sayesinde de nefret dinmiyor. elinize bıçak versek ekmek kesemezsiniz burada racon kesiyor nefret tohumları ekiyorsunuz. sadist bir zevk alıyorsunuz.
Askere gittiniz ve alt ranzanızda yatan çocukla iyi bir arkadaşlık kurdunuz, derdinizi anlatıp, derdini dinlediniz. Belki beraber ceza yediniz, belki cebinizdeki son parayı paylaştınız. Sonra orospu çocuğunun tekinin attığı kör bir kurşun onu vurdu, ne yaparsınız? Yahut, çok iyi bir arkadaşınız var, sizden bir yaş büyük. Onu askere gönderdiniz ve tezkeresine 3 gün kala, cansız bedeni geldi diyelim, ne yaparsınız? 1 sene sonra askere gittiniz ve çatışmada bir terörist öldürdünüz, sizin en sevdiğiniz dostunuzu elinizden alan biri bu. Ne yaparsınız? Kusura bakmayın yerde sürüklemek az gelir nekrofili olup oracıkta cansız götünü sikerim.
çok normal bir davranış. bölücülük ve hainlik mesleği ile meşgul olan insansı yaratıkların ölü bedeni bunlar, ne yapsan yeridir.
not: eksi veren arkadaş, madem tam aksini düşünüyorsun kardeşlerinin yanına kandil dağına git mücadelene oradan devam et. layık olduğunuz yerler oralar zaten.
not: eksi veren arkadaş, madem tam aksini düşünüyorsun kardeşlerinin yanına kandil dağına git mücadelene oradan devam et. layık olduğunuz yerler oralar zaten.
pkk'lı itler bizim askerlerimizi öldürmeye teşebbüs edecek, daha 20 yaşında olan gencecik fidanların, anaların kınalı kuzularının canına kast edecek, sonra bide yok yerde sürümeseydik iyiydi, şöyleydi, böyleydi, lan siktirin gidin o orospu çocuklarına ne yapılsa, ne edilse azdır.
Elbetteki devlet denen iradeden daha soğukkanlı olması beklenir.Ancak kısacık bir acemi eğitiminden sonra şehirde sinemada patlamış mısır yerken kendini Cizre'de,Bingöl'de çatışmada bulan bir gençten çok daha matıklı davranmasını bekleyemezsiniz.Ömründe Uludağ ve Kartalkaya'dan başkasını görmemiş genc,günün birinde bir dağ başında mayın eğitimi almaya başladığında hayata dair tüm inançları altüst olmaya başlar.Ve eline silahı alınca gücün doruk noktasına ulaştığını düşünür.işte bir de bu sebeple acemi eğitimi denen dönemin daha uzun tutulması ve Doğu'da profesyonel askerlerin görev yapması gerekmektedir.
hoş karşılamadığım eylemdir. *
ne var ki; bu olaydan çok, olaya farklı platformlardan yapılan yorumları okuyacak olan kesimlere göz atacak olursak; *
* cahil kürt genci: amına koyim ben bunların, abilerimin ablalarımın kanlarını yerde bırakmam lan!
** cahil türk genci: vay ne güzel yapmış bizimkiler. yarın okulda kürtlere dalıyoruz!
tamam da nereye kadar?
ne var ki; bu olaydan çok, olaya farklı platformlardan yapılan yorumları okuyacak olan kesimlere göz atacak olursak; *
* cahil kürt genci: amına koyim ben bunların, abilerimin ablalarımın kanlarını yerde bırakmam lan!
** cahil türk genci: vay ne güzel yapmış bizimkiler. yarın okulda kürtlere dalıyoruz!
tamam da nereye kadar?
onlar okadar pis kokarklarki; askerlerin burun delikleri tıkanmıştır , burun direkleri kırılmıştır. keşke yaksalarmış.
burda insan haklarından bahsedenler var alın sırtınıza 30 kilo çıkın dağa,taşa bir piç mermi gelip sizi veya asker arkadaşınızı vursun sonrada gelip burda insan haklarından bahsedin.
onlar hergün; ceplerinde un taşısınlar, fare gibi saklansınlar, leş gibi koksunlar, gencecik askerleri hedef alsınlar, karşı çıktımı köylüyü öldürsünler, her türlü kahpeliği yapsınlar sizde onları savunun.
burda insan haklarından bahsedenler var alın sırtınıza 30 kilo çıkın dağa,taşa bir piç mermi gelip sizi veya asker arkadaşınızı vursun sonrada gelip burda insan haklarından bahsedin.
onlar hergün; ceplerinde un taşısınlar, fare gibi saklansınlar, leş gibi koksunlar, gencecik askerleri hedef alsınlar, karşı çıktımı köylüyü öldürsünler, her türlü kahpeliği yapsınlar sizde onları savunun.
askerler bu duruma gelene kadar neler çekti nasıl durumlara maruz kaldı bunları düşünüyor musunuz bu başlığı açarken insan merak ediyor. karısına kızına tecavüz edilen, en yakınlarını pkk lı teröristlere kurban veren, asker arkadaşı demenin orada can dostu ve kardeş demek olduğunu bilen. vatan için işini gücünü, belki karısını, çoluğunu çocuğunu, kariyerini siktir etmek zorunda kalan ve her şey vatan için diyip canını verecek olan insanların psikolojisinin ne durumda olduğundan haberiniz var mı? bu ülkede bir tek kürtler mi var arkadaş? lazı, çerkezi, ermenisi hepsi bu ülkede yaşıyor. ama yıllardır burnumuzdan getirip lanet ettiren sadece pkk li kürtler. yeter artık. ben yapılan doğrudur, eğridir demiyorum ama bu duruma nasıl gelmiş insanlar bir düşünmek lazım diyorum.
ne tek başına türklüğe, ne de tek başına müslümanlığa sığan durumdur.
şerefimizle savaşlar verdik asırlardır.
böyle yapıp savaşlarda şerefimize leke sürmedik.
evet katl'leri konusunda hem fikirim.
ama biz ki topraklarımıza giren esir düşman askerine yardım ettik kurtuluş savaşında.
hata mı etmişti dönemin şehadetgah-ı cengaverleri ?
hem o akıl, vicdan, iman yoksunlarına taraftar toplamaz mı ? *
bir taş dahi doğursa ana ana değil mi ?
bunların anaları görüp kahrolmaz mı ?
içlerinde bir müslüman ana kahrolsa cihan yıkılmaz mı ?
şarkından garbına andolsun bu topraklarda bizi şeref ayakta tutacak şeref !
(bkz: savaş hukuku)
edit gerekçesi: zorlama yorumlar çıkaranlara açıklama yapma hissi.
şerefimizle savaşlar verdik asırlardır.
böyle yapıp savaşlarda şerefimize leke sürmedik.
evet katl'leri konusunda hem fikirim.
ama biz ki topraklarımıza giren esir düşman askerine yardım ettik kurtuluş savaşında.
hata mı etmişti dönemin şehadetgah-ı cengaverleri ?
hem o akıl, vicdan, iman yoksunlarına taraftar toplamaz mı ? *
bir taş dahi doğursa ana ana değil mi ?
bunların anaları görüp kahrolmaz mı ?
içlerinde bir müslüman ana kahrolsa cihan yıkılmaz mı ?
şarkından garbına andolsun bu topraklarda bizi şeref ayakta tutacak şeref !
(bkz: savaş hukuku)
edit gerekçesi: zorlama yorumlar çıkaranlara açıklama yapma hissi.
olmamamsı gereken bi hadise, onlarında anneleri, babaları, kardeşleri, sevdikleri olmaları unutulmamlıdır.
burada konunun bizleri bağlayabileceği tek nokta saygıdır. görüş ayrılıklarının yaşanmasının sebebide insana saygı mantığıdır. peki saygı duyulmasını istediğiniz insanlar kim? pkk terör örgütü mensupları. şimdi soruyorum sana; farz edelim ki türk değilsin ve kürt kökenlisin ve yine farz edelim ki kandırıldın. sen mehmetçiğe kurşun sıkacağıma kendi kafama sıkarım diyebiliyor musun? eğer bunu diyebiliyorsan; buna saygı duruşu bile tertip edilir ama yok bu vatan benim karnımı doyurmuyor, anama bacıma sahip çıkmıyor, bu adam benim anamın bacımın ekmek yediği toprağı dolayısıyla anamı bacımı korumuyor, benim anam ağlayacağına onun anası ağlasın diyorsan, saygıyı zerre kadar haketmiyorsun.
edit: imla
edit: imla
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar